Şimdi Ara

MODERN COMBAT DOMiNATiON (PS3 ANA KONU) [PS3 EXCLUSiVE] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
5.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emin olmamakla birlikte bu ay cikacak bildigim kadariyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

vuruş hissi diyenler hanginiz adam vurdunuz?

Doğru ya.. sen adam vurmaktan müebbet yemiştin zaten, unutmuşum Sırf muhalefet olsun tartışma çıksın, başka bişe değil.
  • Fiyatına göre iyi gibi Bu arada paylaşım için teşekkürler paylaşımlarınızı zevk'le takip ediyorum.

İyi Forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Salus -- 7 Ocak 2011; 19:53:50 >
  • bu oyun tutar
  • @ By Salus tesekkurederim cok sagol.
  • Arkadaslar bir bilgiye ulastim Counter Strike ile ilgili bir seyler yaziyor.Cevirebilecek arkadas varmi? Kaynagi asagida link olarak paylasdim kayda deger bilgiler mevcut Kaynakta. Bu arada 60 FPS frame.

Critics have stated that Modern Combat 2set the standard for shooters on the handheld. Now, the handheld game publisher is making its first foray into the world of high definition home consoles starting with the PS3.Modern Combat: Dominationboasts 16 player online matches across five maps, six modes and Move support. Additionally, the game engine uses the latest shader technology and clocks in at 60FPS. Interestingly enough, the game has been getting some comparisons to Counter Strike

http://gamer.blorge.com/2011/01/05/ps3-modern-combat-domination-has-some-charm/

• fiyata göre güzel ama grafikler biraz daha güzel olsa daha iyi olacakmış.
  • PSN oyunu olmsi itibari ile muhtesem kaplamalar, isiklandirmalar, bekleme yanlis olur. Onem arz eden takim tabani FPS oyun ici dinamiklerini icinde barindirmasi. Dusunce anlaminda karekter gelisimi, perk sistemi, Level sistemi, XP ranking prestij , Unlock Equipment gibi bir cok ozelligi en az Cod kadar basarili bir sekilde uyguladigi asikar. Ayrica oyunun konturollerinin cok esnek oldugunu belirtip eklemisler Move ile konturollerin cok daha etkin olmasi bu oyunun en buyuk artisi diye dusunuyorum.
  • 8 dolara bu oyun bedava bence
  • Sony bu yıl psn konusunda çok büyük atağa kalkacak bu kesin ama 40 gb lık harddiskimle kara kara düşünür oldum harddisk değiştirmem gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 8 Ocak 2011; 11:38:47 >
  • bedava verseler olmaz mı
  • @SiPAHi_

Hocam bu güzel paylasim icin öncelikle tesekkürler..

Videolardan ve resimlerden gördügüm kadariyla 8 Dolar gibi 2 paket sigara fiyatina gayet basarili bir oyun geliyor.. Oyunda perk-level sistemi-akici oynanis-silah modellemeri vs vs cok güzel görünüyor,umarim serverlari CoD: Berbat Ops gibi olmaz ve bizlere sinir harbi yasatmaz..

Activision`un sadece 5 haritayi 15 Dolara sattigini düsünürsek,Full bir oyun icin fiyat mükemmel.. Oyun 22 Ocak`da cikiyormus sanirim,garanti alirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto

bedava verseler olmaz mı

oyun aslında bedava hocam ama alırken psn i kalkındırma derneğine(Sony) bağış olarak 8 dolar yatırmamız gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Arkadaslar bir bilgiye ulastim Counter Strike ile ilgili bir seyler yaziyor.Cevirebilecek arkadas varmi? Kaynagi asagida link olarak paylasdim kayda deger bilgiler mevcut Kaynakta. Bu arada 60 FPS frame.

Critics have stated that Modern Combat 2set the standard for shooters on the handheld. Now, the handheld game publisher is making its first foray into the world of high definition home consoles starting with the PS3.Modern Combat: Dominationboasts 16 player online matches across five maps, six modes and Move support. Additionally, the game engine uses the latest shader technology and clocks in at 60FPS. Interestingly enough, the game has been getting some comparisons to Counter Strike

http://gamer.blorge.com/2011/01/05/ps3-modern-combat-domination-has-some-charm/

Bu onlarin ilk HD oyunu olacakmis ve bunada ps3 ile baslayacaklar.16 kisi online maclar....5 harita....6 oyun modu ve PS MOVE ile oynanabilir olacak...ve buna ek olarak oyun en son shader teknolojisini kullanior ve 60fpsde callisiyor....oyun Counter Strike ile cok karsilastirma goruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto

bedava verseler olmaz mı

üstüne başka bi şey istiyonmu şaka bi yana 5 kişi paylaşımlı aldıkmı çiklet parasına geliyor
  • @ LilxE07 ceviri icin tesekkurler oyunun boyle PSN den gelen basit bir oyunun 60 FPS de akici bir sekilde oynuyabilmemiz kayda deger guzel bir gelisme. Bu oyun sirketi fransiz kokenli olup 2600 kisi calisiyomus bunyesinde ve daha once cep telefonu, PC oyun lari uretirmis. Aslinda PSN den kalite olarak dusuk olsada Call of Duty ye boyle benzer bir oyun yapabiliyorlarsa uzun sure ugrassalar PSN den degilde Yapimciligini uslenip dagitiminida yaptirsalar saglam projeler cikartabilecek kapasite var gibi bunlarda.

@ RayLeigh~` ben tesekkurederim cok sagol kardesim hakikatten oyle 2 sigara parasina birde degindigin gibi black ops da serverlardan host hatalarindan kisaca ping e dayali host sisteminden biktik, umarim sorunsuz bir online keyifi yasatir bize. Birde dedigin gibi silah modellemeleri fena degil.
  • @ drejtc harbi fena guldum su lafina "5 kisi paylastikmi ciklet parasina geliyor" gercektende oyle ciklet parasi. Hatta neredeyse 5 kisi paylastikmi yapimci sirket 5 kisiye neredeyse borclaniyor :)
  • 15 TL olsa adam başı 3 liradan gideri var. Ama ben olayı tam çözemedim, konsollar için yapılmış bi CS galiba.
  • @ saidbaba Evet kardes Modern Combat Domination sadece PS3 e ozel bir oyun. Muhtemelen once US Plus PSN ye gelicek. Daha sonrada butun PSN lere.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.