Şimdi Ara

Modern Hava savaşları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modern dönemde geçen hava savaşları oyunları tavsiye edebilirmisiniz

• PC'de arcade olarak neredeyse hiç seçeneğin yok
    H.A.W.X olabilir

Simülasyon ise lock on olabilir
  • Falcon 4.0 güzeldir deneyebilirsin.
  • Lock-On... Ayrıca Flaming Cliffs eklentisini de alırsan süper olur...
    DCS:Black Shark... Bugüne kadar yapılmış en iyi helikopter simulasyonu... Emsalsiz...
    Falcon 4.0... OPen falcon5 çıktın en son sanırım... Grafikler yaramaz ama oyunun avionikleri filan çok gerçekçi...
  • Gerçekçiliği had safhaya çıkartmak istersen Flight Simulator'ın askeri versiyonunu ve F16 Fighting Falcon'u deneyebilirsin.
  • Bence Tom Clancy Hawk's
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Gerçekçiliği had safhaya çıkartmak istersen Flight Simulator'ın askeri versiyonunu ve F16 Fighting Falcon'u deneyebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Gerçekçiliği had safhaya çıkartmak istersen Flight Simulator'ın askeri versiyonunu ve F16 Fighting Falcon'u deneyebilirsin.

Acceleration eklenti paketi Flight Simulator X oyununa askeri simülasyon detayları ekliyordu
  • Ben bu işi ciddi yapıcam diyorsan Open Falcon 4.7 yi önerebilirim. Ama yok bana basit birşeyler lazım diyorsan Lock On işini görür. Daha da basit bir şey istiyorsan H.A.W.X

Open Falcon 4.7
     Modern Hava savaşları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_00 -- 30 Aralık 2009; 10:34:55 >
  • çocukluğumdan beri bayadır uçak savaş'ı oynamıyorum :) microsoft joistiğimle zevkli olacak benziyor :) en son Mig-29 Oynamıştım :)
  • HAWX kolaydır.Ama görevleri hep aynı türden.
  • HAWX simulasyon bile değil...

dostum sen en iyisi lock on bul onu oyna tabi joystick in varsa... klavyeden oynucam diyosan bence hic bulasma rezil edersin oyunları....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.