Şimdi Ara

Modern Nokia 3310 önümüzdeki hafta Avrupa'da (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam öpseler web sitesinden bi daha almam. Ortalık sahtekar kaynıyor.
  • Ne çabuk yayıldı telefon. Sakarya da bir çok telefoncunun vitrininde gördüm. Fiyat sormadım fakat internette gördüğüm kadarıyla 550 TL fiyat çekmişler, çok çok pahalı.
    Max 300 diyorum, onu bile verirken içime oturur ama malum yaşlı telefonu lazım oluyor.
  • BU gitti gidiyorda 219 TL'ye satan bir kaç yere sordum, gerçek mi, replika mı satıyorsunuz diye. Adamlar pişkin. Diyor ki 500 TL olan android modeli. Bu sadece alo demek için, ondan fiyatı ucuz. :)))))))))

Dedim, dalga mı geçiyorsun, hangi android modeli. Adam hala cevap yazıyor, zaten bu modeller akıllı değil. Sadece telefon etmeye yarıyor diyor.

Kim bu sahtekarlar? Gitti gidiyor bu çakallara nasıl imkan veriyor. Bir de E-bay kuruluşu olacak.
  • Türkiye satış fiyatı 200TL civarı bir rakam bekliyordum çünkü fabrikadan bu telefonu 20-25€ arası bir rakama çekecekler.

Türkiye satış fiyatı 549TL olarak belirlenmiş.

• damn2u kullanıcısına yanıt
    Telefonun önerilen satış fiyatı 60€. Vergisiz fiyatı bile 60*4=240 lira yapar. Yani paramızın ne kadar değersiz olduğu buradan anlaşılıyor. Alemin 60 kağıda aldığı telefonu biz 550 kağıda alıyoruz. Euro 1 lira olsa ve sadece KDV olsa en fazla verilecek para 90 lira olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3210 a daha çok benzemiş sanki, ama öyle 500 e falan pek satabileceğini sanmıyorum
  • ucuzda olsa pahalıda olsa ben bu 3310 u alacam arkadaş
  • Tamam Türkiye'de vergiler çok yüksek biliyoruz yaklaşık fatura fiyatı üzerine %56 (ötv+bandrol+kdv geliyor)
    bu telefonun vergilerden önceki fiyatı 352 TL (88€) olmalı ki satış fiyatı 549 TL olsun,
    Eğer Avrupa satış fiyatı 60€ baz alacak olursak Türkiye satış fiyatı 375 TL olması gerekiyor.
    Yani NOKIA Hindistan'da, Avrupa'da orda burda gayet makul fiyatlarla sattığı cihazı burda %46 daha pahalı satıyor.
    Sanırım Nokia kayıp yılların acısını çıkarmaya çalışıyor Türk tüketicisinden
  • grcim G kullanıcısına yanıt
    aynende öyle çok doğru
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.