Hardcore'da takımdan birkaç kişiyi istemeden vurduğum için kusuruma bakmayın, ilk hardcore deneyimim alışacağız zamanla
Birdahaki sefere Ricochet kurarım ayıp ettin. Ama publiclerde vurdunmu gider arkadaşın , o yüzden böyle alışmak için daha iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: Triple H
quote:
Orijinalden alıntı: OPTİMİST
Hardcore'da takımdan birkaç kişiyi istemeden vurduğum için kusuruma bakmayın, ilk hardcore deneyimim alışacağız zamanla
Birdahaki sefere Ricochet kurarım ayıp ettin. Ama publiclerde vurdunmu gider arkadaşın , o yüzden böyle alışmak için daha iyi.
Valla bende alışamadım HC'a. Vurduğum arkadaşlar kusura bakmasınlar :) En kısa zamanda tekrar yapalım.
Güzeldi güzel.
Karışmaması açısından nicklerin sonuna DH yazılabilir.
yav bu riot shield ile xp boost olayı var. youtube da filan videoları var. geçen bir sd servera düştüm herifler birbirini tarıyorlardı 11 arkadaş girmişler servera. deli xp veriyor. bir ara bizde mi yapsak şöyle fazladan xp zarar getirmez.. :D
bu akşam 12 de yapıyozmu bi maç daha
quote:
Orijinalden alıntı: LeanBack
bu akşam 12 de yapıyozmu bi maç daha
Yaparız.
12 geç değil mi 9 civarı uygun değil mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: OPTİMİST
12 geç değil mi 9 civarı uygun değil mi ?
Benim için farketmez. İsteyen varsa şimdi bile oynayabilirim.
steamda arkadaş ekleyemiyorum nasıl yapacağız. illaki orjinal oyun mu almak gerekiyor?
Steam id "Culvian" isteyen ekleyebilir. masterm1nd ile sürekli beraber oynuyoruz ancak oyundan anlayan 2 kişi yetmiyor bir takıma. Clan misali 4-5 tane lvl kasma meraklısı arkadaş bulabilirsek 4 er 5 er en çok exp alınan oyun olan Demolition larda coşabiliriz. Bomba kurmayıp pusan gerizekalılardan kurtulmuş oluruz falan hem..
beyler zero gearcı mısınız
Bende Zero Gearcı yım.. Add friends nasıl yapacağız??
oyunu şimdi yükleyip yarın ilk kez cod serisinde multiplayer oynayacağım.Bu harita ve takım olaylarından daha doğrusu oyunun mp sisteminden pek anlamıyorum hep single oynadığım için ama bende katılırım kabul ederseniz.(Playerlık iyidir.)
sizde hile kullanın
quote:
Orijinalden alıntı: InferNooBlue
sizde hile kullanın
Hile derken?
quote:
Orijinalden alıntı: InferNooBlue
sizde hile kullanın
Wh-Aim.. Vs mi ?
ya benim steam falan tam olmasına rağmen ingilizce olarak steam i açmadan/bağlanmadan online mod da oynayamazsınız falan diyo steamdeki adım antuari222 anlamadım sorunu bilen varmı