Şimdi Ara

Modern Warfare 2 Multipalyer Sorunu (STEAM) Orjinal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir yerde indirm var diye aldım veya indirip kurdum . İlk açtığımda multiplyerı açtım 1 el oynadım sonra oyundan attı . sonra giridm tekrar bu sefer online hiç kimse gözükmüyor hiç bir oyuna bağlanmıyor arkadaşımdada aynı sorun var ama sabah girmiş neden giremiyorum yardım edin lütfen .

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobilci91

Arkadaşlar bir yerde indirm var diye aldım veya indirip kurdum . İlk açtığımda multiplyerı açtım 1 el oynadım sonra oyundan attı . sonra giridm tekrar bu sefer online hiç kimse gözükmüyor hiç bir oyuna bağlanmıyor arkadaşımdada aynı sorun var ama sabah girmiş neden giremiyorum yardım edin lütfen .

Aynen ben de ttnet indiriminden 9,90'a aldım ben daha hiç bağlanamadım. Steam'e bağlanamıyor deyip atıyor. Nedendir bu sorun var mıdır çözümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

quote:

Orijinalden alıntı: Mobilci91

Arkadaşlar bir yerde indirm var diye aldım veya indirip kurdum . İlk açtığımda multiplyerı açtım 1 el oynadım sonra oyundan attı . sonra giridm tekrar bu sefer online hiç kimse gözükmüyor hiç bir oyuna bağlanmıyor arkadaşımdada aynı sorun var ama sabah girmiş neden giremiyorum yardım edin lütfen .

Aynen ben de ttnet indiriminden 9,90'a aldım ben daha hiç bağlanamadım. Steam'e bağlanamıyor deyip atıyor. Nedendir bu sorun var mıdır çözümü?

BEN ÇÖZDÜM AMA BENİ ATMIYOR DU BEN SADECE bekliyordum biraz ps3 gibi sandım o hemen giriyodu bu ilk başta bayağı bekletiyo sonra hızlı her girdiğinde ilk başta yavaş olacaktır fakat senin sorununu bende bilmiyorum .

• Arkdaşlar ben oyunu ttnet den indirdim fakat bundan setup dosyası yok bın dosyaları var bunları nasıl çıkartıcam yada cestup dosyasını nereden indiricem birde pc de daha önceden kurulu mw2 var alteriwden oynuyortdum o oyunu silmem gerekirmi yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_salvador_

Arkdaşlar ben oyunu ttnet den indirdim fakat bundan setup dosyası yok bın dosyaları var bunları nasıl çıkartıcam yada cestup dosyasını nereden indiricem birde pc de daha önceden kurulu mw2 var alteriwden oynuyortdum o oyunu silmem gerekirmi yardımcı olursanız sevinirim..

Eski oyunu silin, bin uzantılı dosyaları daemon tools programıyla kurabilirsin.
    Bu arada serverlara artık giriyorum biraz uzun sürse de yalnız level birden 70 oldu bende fırsat bu fırsat prestige mode a girdim , bu tür hatalar herkeste var işin garibi, düzeltseler fena olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.