Şimdi Ara

Modern Warfare 2 Multiplayer Hatası(alterIWnet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün öncesine kadar alterIWnetten sorunsuz oynuyodum.Bugün oynıyım dedim oyunu açmaya çalıştım ama siyah bi pencere açıldı ve;

Attempting to update the alterIWnet bootstrap utility.
    Any errors you see about cache files are just for insurance.
    HATA: "iw4mp.exe" işlemi bulunamadı.
    HATA: "iw4mp.dat işlemi bulunamadı.

yazdı.

Yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoD4-MP -- 29 Ağustos 2010; 23:42:19 >

• http://alteriw.net/serverlist/?

bu linkten herhangi bir oyunun en sağındaki iki tane fiş gibi olan şeye tıkla(yeşil) sonra oyunun açılmasına izin ver sonra kendi otomatik update'ini yapar
  • Tıklıyorum ama herhangi birşey çıkmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoD4-MP -- 29 Ağustos 2010; 22:29:02 >
  • Yardım eden yok mu ?
  • Crack'i baştan yapmayı deneyin ve sonra dediğim işlemi yapın
  • Oyunu silsem tekrar yüklesem acaba sorun çözülür mü ?
  • Silip tekrar yükledim ve sorun çözüldü.İlgilendiğin için teşekkürler eXtraVaido
  • Yeni versiyon ile birlikte oyunun içine etmişler
  • Ya evet ben de şaşırdım son versiyonun da saçma sapan oyun modları var çoğu modu silmişler herhalde kimse oynamıyo diye zaten 2000 adam giriyor 1000 i team deathmatch de
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXtraVaido

Ya evet ben de şaşırdım son versiyonun da saçma sapan oyun modları var çoğu modu silmişler herhalde kimse oynamıyo diye zaten 2000 adam giriyor 1000 i team deathmatch de

Aynen
  • Oyun içinde find game dediğimde team deathmach serverlerina bağlanamıyorum fakat sabotage a giriyor. 3-4 gün önce kendini update etti alteriwnet o zamandan beri bu şekilde. Sizdede aynı sorun var mı? Bir de bu durum için bir çözüm var mı arkadaşlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.