Şimdi Ara

Modern Warfare 2 - Multiplayer P.E.R.K. Kullanımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sniper class ise hizli jarjor deiştirme(adi aklimda deil),kill streaklari 1 azaltma(oda aklimda deil:D)ve steady aim
    makinali ise scavenger,Stopping Power,steady aim
  • Commando perkine çok uyuz oluyorum bıçakla adam üstüme uçuyo resmen ne kadar mermi de atsanız mermileri görmezden gelip 5 metreden bıçağı yiyorsun :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dividi -- 22 Mayıs 2010; 23:31:42 >
  • arkadaşlar biraz anlatırmısınız perk falan mw2 nin neresinde bunlar anlamadım hiç bişey :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

arkadaşlar biraz anlatırmısınız perk falan mw2 nin neresinde bunlar anlamadım hiç bişey :S

multiplayer kısmında, oyunun orjinal değilse oynayamıyorsun
  • Sisilli bir kaç ufak hata dışında çok güzel açıklama olmuş yanlış bilgilenme olmasın.

Stopping Power: Mermilerin hasarını arttırır
    Stopping Power Pro: Helikopter ve uçaklara atılan mermilerimiz güçlenir

Cold-Blooded: Uav radarda, hava saldırılarında, termalde görünmezlik, predatörde görünmezlik
    Cold-Blooded Pro: Düşman üzerimize Crosshair tuttuğunda Crosshair kırmızı olmaz.

Steady Aim:Hip fire isabetini artırır yani Sağ tuşa basmadan ateş ettiğimizde
    Steady Aim Pro: Sniper kullanırken daha uzun nefes tutabilmek
  • Cold blooded Pro ayrıca atılan bomba yada flash tarzı bombalarda çıkan çarpı işaretini çıkarmıyor , ben çoğu zaman atıp giriyorum bunu kullanan arkadaş varsa benim ekranda çarpı gözükmüyo, Perk 2 deki en iyi 2. perk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dividi

Cold blooded Pro ayrıca atılan bomba yada flash tarzı bombalarda çıkan çarpı işaretini çıkarmıyor , ben çoğu zaman atıp giriyorum bunu kullanan arkadaş varsa benim ekranda çarpı gözükmüyo, Perk 2 deki en iyi 2. perk

Nasıl yani? Cold Blooded Patlayıcı hasarlarında Hit Mark çıkmasını engelliyormu diyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

Cold blooded Pro ayrıca atılan bomba yada flash tarzı bombalarda çıkan çarpı işaretini çıkarmıyor , ben çoğu zaman atıp giriyorum bunu kullanan arkadaş varsa benim ekranda çarpı gözükmüyo, Perk 2 deki en iyi 2. perk

Nasıl yani? Cold Blooded Patlayıcı hasarlarında Hit Mark çıkmasını engelliyormu diyorsun?

Evet , flash yada bomba attığında çıkan X işareti çıkmıyor ama kaç kere update oldu oyun belki değiştirdiler ve artık çoğu kimse cold blooded ta kullanmıyor bu aralar çok denk gelmedi bana ama çok kez search and destroy oynarken denk gelmişti ama az önce denedik benim dediğim olay update lerle tarih olmuş anlaşılan

NOT: Private match da denedik benim dediğim doğru değilmiş artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dividi -- 23 Mayıs 2010; 2:15:02 >

• acr + red dot
    g18 akimbo

sleight of hand pro
    stopping power pro
    steady aim pro

semtex+2x stun

• Ölümcül olmak için ; kullanılması gereken özellikler ve silahlar :

=> UMP45 + FMJ(Birincil) , PP2000 + FMJ(İkincil) , Semtex , Stun Grenade

=> Sleight of Hand Pro , Stopping Power Pro , Steady Aim Pro.

Killstreak olarak da; Predator Missile + Harrier Airstrike + Pavelow kullanırsan , daha fazla kill yaparsın. Eğer görülmemek istiyorsan da ; UMP45'e Silencer + FMJ takıp, Bling yapabilirsin. Ninja Pro, ... filan hikâye bence. Sonuçta ; "Search and Destroy" modu hâricinde , kim ses kasıyor ki ?
  • quote:

quote:

arkadaşlar biraz anlatırmısınız perk falan mw2 nin neresinde bunlar anlamadım hiç bişey :S

multiplayer kısmında, oyunun orjinal değilse oynayamıyorsun

orjinal yapmanın bi yolu varmı?
  • Orjinal yapmanın yolu var ama çok uzun sürmüyor hemen önlemini alıyor iw , en iyisi orjinal almak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dividi.

Orjinal yapmanın yolu var ama çok uzun sürmüyor hemen önlemini alıyor iw , en iyisi orjinal almak

orjinal yapmadan spec.ops. 2 kişilik oynuyamıyozmu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dividi.

Orjinal yapmanın yolu var ama çok uzun sürmüyor hemen önlemini alıyor iw , en iyisi orjinal almak

orjinal yapmadan spec.ops. 2 kişilik oynuyamıyozmu?

ne yazıkki olmuyor
  • Sleight of Hand + Stopping Power + Steady Aim
  • Arkadaşlar benim bütün perkler pro. Ama hardline'ı pro olarak kullanmak istemiyorum nasıl olacak acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.