Şimdi Ara

Modern Warfare 2 - Multiplayer P.E.R.K. Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Level 20`ye kadar pek farketmesede ileri levellerda çok etkiliyor oyunu. Sağlam taktik için hangi perkleri kullanmak gerek ?

Ben Scavenger ( mermi sıkıntısı çekmemek için )

UAV -Thermal vs. göstermeyen bir Perk vardı unuttum adını. ( Cold Blooded şimdi hatırladım. )

Bir de Ninja Perk baya kullanışlı geliyor.

Sizin fikirleriniz neler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 18 Kasım 2009; 13:22:11 >

• MW'den kalma old skool: Stopping Power + Steady Aim. Bunda Sleight of Hand'i ayrı slota koymuşlar onu koydunmu tadından yenmiyor

Tabi Cold Blooded da çok sağlam perk onu da biyerlere sıkıştırabilirim.
  • Kill streak leri 1 kill azaltma + Marathon
    Özellikle sınırsız koşabilme işi eğlenceli.
  • O Ninja perkini "pro" yapmak için anam ağladı, 50 m öteden zoomsuz adam vurmaya çalışıyodum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 19 Kasım 2009; 2:07:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

O Ninja perkini "pro" yapmak için anam ağladı, 50 m öteden zoomsuz adam vurmaya çalışıyodum :D

Direk pro yaptım Ninja pro olunce Dead Silence oluyor ve harika bir perk diger perkleri pek anlamadım.
  • peki ninjayı pro yapmak için ne yapmamız gerekiyor arkadaşım. ben bulamadım:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: soujourner

peki ninjayı pro yapmak için ne yapmamız gerekiyor arkadaşım. ben bulamadım:(

perk ekranına gel f2 ye bas yazar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 4 K/D Değerleriniz?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun alanında durmadan koşmak ve önünüze geleni biçaklamak için aşağidaki 3 özellik mükemmel. Ufak mekanlarda ben bu üçözelliği kullanıyorum.

Marathon
    Lightweight
    Commando

Bu üçlü tam dedğim amaç için biçilmiş kaftan. Tabi bunlar pro oluyorsa daha iyi. Hem hizli koşuyorsunuz. Barikartların üzerinden çabuk atlıyor, koşarken durup daha çabuk nişan alabiliyorsunuz. Bunlar yanında Commando PERK i sayesinde bicaklama konusunda daha avantajlısınız. Örneğin bu özellikleri kulanan biri 2 metreden E tusuna basıp bicaklayabilirken siz eğer kullanmiyorsanız bu PERK karşısında biçaklama konusunda hiç şansınız yok demektir. Bunun dışında yüksek yerlerden atladığınız zaman hiç bir şekilde canınız gitmez veya ölmezsiniz. Tabi özellikler pro olması lazım. Pro değilken daha mütevaziler.

Bu özellikleri bir arada kullanmanızın tek dezavantajı ne kadar adam öldürürseniz öldürün sizde çok ölebiliyorsunuz. Bir yerden sonra bi şişe rakı etkisi yapıyorlar ne yazık.

Ama kafam sakin dursun. Temkinli ve arasıra pusuya yatarak oynamak isterseniz ve büyük mekanlarda uzun namlulu silahlar için örneğin ACR Benim önerdeiğim perkler.

Bling
    Stopping Power
    Stead Aim

Bu üç özellik tam size göre olacaktır. Bling sayesinde silahunıza iki özellik takabiliyorsunuz. O iki sençenekte bri Gl diğeride Güzel bir dürbün olabilir. Ne kadar GL kullanmak istemesemde karşımdaki bi rakip GL atarsa o zaman bende sallamaya başlıyorum. Mesela ormanlık ve çimlik bölümlerde de termal kamera çok işinize yarayacaktır. Stopping Power ise tam pusma özelliği bence. Bu özellik sayesinde durduğunuz yerlerden çok daha zarar verici atışlar yapıyorsunuz. Elinizde ACR gibi bir silah varsa en fazla 5 mermi. Stead Aim ise özellikle koşarken daha isabetli atışlar yapmanızı sağlıyor.

Bunlar dışında kombinasyonları bozmak istemediğim için kullanmadığım fakat özelliklerinin gerçekten çok işe yaradığı 3 PERK daha var.

1. Scavenger: Bu özellik duşmanı öldürüp mermi vs. üzerindeki ekipmanı alma şansı sağlıyor. Elimde Sniper varken bu özellik aktif. Sniper kullanırken el bombası yerine Claymore kullanıoyurm. Ve bu özellik sayesinde hiç ölmeden 3-4 kere ölü bedenlerin üzerinden geçerek Claymore sahibi olup ölüm tuzağını tekrar kuruyorum. Veya mermi sıkıntısı çekmiyorum.

2. Danger Close bu özellikte silah takımlarımda kulanmadıklarım arasında mevcut. Mesela elimde Helikopter var. Helikopteri aktif hale getirmeden öldüm. Bu özellikli ekipmanı alıp helicopteri aktif hale gitiriyorum. Böyle olunca daha fazla zarar veriyor.

3. Sleight Of Hend: Bence kullanılması gerek. Ama bu özelliği kulanınca Bling ten vazgeçmek işime gelmiyor. Sİlahımda Gl olmazsa olmaz ve bunun yanında güzel bir dürbünde lazım.Sleigh Of hend Oyunu oynarken insanı resmen gaza getiren bir özelik. Çok hizli Şajör v.s değiştirebiliyorsunuz. Arasıra gaza gelmek amaçlı GL nin takılamadığı silahlarda aktif hale getirebiliyorum. İnanilmaz bir haz veriyor insana. 1 Saniye gibi bir zamanda silah dolduruldu ve atışa hazır. Bu düşmanla yakın temastayken çok işinze yarıyor.

Benden bu kadar 15 dakikadır bu yazuyu yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1986 -- 8 Aralık 2009; 12:30:08 >

• arkadaslar Radarda gorunmemek icin perk yok mu
  • Cold Blooded alırsan radarlarda (UAV, hava saldırısı vs.) görünmezsin dostum, ayrıca silahına Silencer takarsan da ateş edince yerini belli etmezsin..
  • @hasan1986

Güzel bilgilendirmişsin, teşekkürler.

Yalnız bana kalırsa Stopping Power 2. slottaki en yararlı perklerden biri, her safhada işe yarıyor, pusmayla alakası olduğunu da düşünmüyorum.
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 8 Aralık 2009; 18:54:09 >
  • Sleight Of Hand'ten vazgeçemiyorum ben yavaş yavaş doldurunca ve yavaş nişan alınca rahat edemiyorum.
  • oyundaki en iyi slot budur şeklinde birşey söylenemezki.. her mapte her değişik oyun modunda ve değişik stillerde oynayan rakiplere göre değişir
  • Arkadaşlar biz helikopter ile ateş etmek için perk mi lazım?Yoksa cod4 teki gibi kendisi mi ateş ediyor.
  • Perk Slot 1

Marathon: Sınırsız Kosu
    Marathon Pro: Engellerden daha çabuk atlama (Kutulardan Tellerden Vs.)

Sleight of Hand: Hızlı Şarjör Değiştirme
    Sleight of Hand Pro: Daha hızlı nişan alma

Scavenger: Ölü oyuncuların cephanesini alma (Mermi elbombası launcher vs.)
    Scavenger Pro: Fazla Mermi

Bling: Ana silaha 2 adet ekipman ekleme (Susturucu + Launcher vs.)
    Bling Pro: 2. silahınıza 2 adet ekipman ekleme

One Man Army: Oyun sırasında sınıf değiştirme (Sniper iken M16A almak gibi)
    One Man Army Pro: Daha hızlı sınıf değiştirme

Perk Slot 2

Stopping Power: Mermilerin hasarını arttırır
    Stopping Power Pro: Helikopter ve uçakların mermi hasarını arttırır

Lightweight: Daha seri hareket etme.
    Lightweight Pro: Hızlı koşudan sonra hızlı nişan almak

Hardline: Killstreak kullanmanız için gereken kill sayısını -1 düşürür (5 adam öldürünce uçak çağırırken bu perk ile sayı 4'e düşer)
    Hardline Pro: Öldükten sonra kullanılan deathstrike sayısını +1 düşürür (3 kere arka arka vurulunca belli bir süre can atarken bu perk ile sayı 2'ye düşer)

Cold-Blooded: Uav radarda, hava saldırılarında, termalde görünmezlik
    Cold-Blooded Pro: Predator füzesi atılınca üstünüzde kırmızı nişan alma olayı gözükmez

Danger Close: Patlayıcı silah hasarını arttırır (GL, RPG, AT4, Thumper)
    Danger Close Pro: Hava destek saldırısının gücünü arttırır

Perk Slot 3

Commando: Bıcakla saldırma mesafesini uzatır
    Commando Pro:Yüksekten düştüğünüz zaman hasar almazsınız

Steady Aim:Dürbünlü silahlarda isabeti arttırır
    Steady Aim Pro: Sniper kullanırken daha uzun nefes tutabilmek

Scrambler: Yakınınızdaki düşmanların radarını sizden uzaklasana kadar devre dışı bırakır
    Scrambler Pro: Mayına bastığınızda sadece tık diye ses gelir eğer hızlıca uzaklaşırsanız mayın patlamaz

Ninja: Kalpatışı sensörlerinde gözükmezsiniz (S&D modu için süper)
    Ninja Pro: Sessiz Hareket etme

SitRep: Düşmanın kurduğu mayınları ve havadan gelen yardım paketlerinin yerini görmek
    SitRep Pro: Düşmanın ayak sesleri daha gürültülü çıkar

Last Stand: Vurulduktan sonra belli bir süre içinde sadece tabanca ile ateş edebilirsiniz veya istediğiniz yere sürünebilirsiniz
    Last Stand Pro: Vurulduktan sonra bomba atabilir mayın kurabilir bıcak atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sisilli -- 17 Mayıs 2010; 1:13:30 >

• Benim soruyuda unutmayında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Benim soruyuda unutmayında.

cooper gunner dusunda tum helikopterler kendileri ates ediyorlar perke falan gerek yok
  • Yani biz nişan alamıyor muyuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Yani biz nişan alamıyor muyuz.

malesef
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.