Şimdi Ara

Battlefield 4 K/D Değerleriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler oyundaki k/d değerleriniz nedir ben tam olarak k/d değerini neye göre hesaplıyıcaz bilmiyorum sizce benim değerim nasıl

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/KaleyDeskop/stats/835257049/pc/

Battlefield 4 K/D Değerleriniz?

• 2.17
  • 2.95
  • KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    Kill/Death ratio. yani toplam öldürme(kill) sayını, toplam ölme[death) sayına böleceksin ki sistem zaten onu otomatik hesaplıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 26 Kasım 2013; 18:50:32 >
  • oyuna bu sene başladım 1.06 :D

tabii geliştirdim kendimi kd sıfırlama var mı?
  • Ben artiriyorum dayioglu gelip icine ediyor 1,60 civari yanlis hatirlamiyorsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRK_Z7D

Ben artiriyorum dayioglu gelip icine ediyor 1,60 civari yanlis hatirlamiyorsam

AHahah aynen
  • beyler k/d değeri en iyi skor 10 civarımı oluyor üst değeri bilen varmı ben daha çok el bombasıyla 100 level için skor kasıyorum ilk defa bir oyunda 100 level olmayı kafaya koydum sabah akşam oynuyorum
  • Bi türlü artışa geçemiyorum adam akıllı kasmaya devammm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.59
  • 1.93
  • 4.36 şimdilik.
  • K/D kasmak istiyorsanız araç kullanın. onun dışında tdm de çok iyi oynamanız lazım.
  • infantry olarak oynarken 2.5 civarında geziniyordu bu hafta jete döndüm 2 günde 2.61 oldu artık çoğunlukla jetle devam ederim heralde 4-5e kadar yolu var

• dostum demin serverda gördümde seni iyi oynuyodun sağlam skorersin :)
  • ben isin eglencesindeyim hic bakmiyorum ve takmiyorum k/d yi bazilari var adamlar paranoya yapiyorlar k/d dusmesin diye.. anlamak güç

• paso sniper takılan tipler artistlik yapmasın uzaktan uzaktan çıt çıt atıyorlar sinir oluyorum zaten yiyosa karşıma çıkın lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cayataı

K/D kasmak istiyorsanız araç kullanın. onun dışında tdm de çok iyi oynamanız lazım.

heleki benim gibi düşük fps de oynayanlar için araçlar daha iyi k/d için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

dostum demin serverda gördümde seni iyi oynuyodun sağlam skorersin :)

eyvallah 100 level için elimden geleni yapıyorum:)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.