Şimdi Ara

Modern warfare 2 orijinal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Orijinal oyunum var steam dan aldım. AlterIwNet ten online oynuyordum fakat serverlar çökmüş herhal. Orinal oyunla başka bir multi player oynama yolu yok mu ?

• steamdan aldıysan oyunu neden AlterIwNet ten oynuyordunki
    steamdan gir oyna zaten
    alteriwnet ile oynamak için orijinal oyuna ihtiyacın yoktu zaten, biri seni kandırmış herhal.
  • Yok hayır, steamdan bir türlü açamadım ben de nette araştırınca orayı buldum. Bana steam'dan nasıl oynayabileceğimi açıklar mısın peki ?
  • Steam'i aç
    Üstteki menulerden "Kütüphane" (Library) tıkla
    Sol tarafta oyunu göreceksin, sayfanın sağında "Oyna" (play) tıkla ve gir.
  • find game dediğim zaman birşey bulmuyor.. server list dediğim zaman refresh yapsam bile server çıkmıyor kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DreemKeeper_

find game dediğim zaman birşey bulmuyor.. server list dediğim zaman refresh yapsam bile server çıkmıyor kardeşim.

find game dedikten sonra oynamak istediğin oyun türünede bağlı
    demolition oynuyorsan bi 5dk bekle ilk girişinde geç buluyor biraz 5dk falan beklersen bulur illaki

ayrıca mw2 de server list diye birşey yok mw olmasın steamdaki oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 29 Şubat 2012; 19:08:28 >
  • yok aynı zamanda alterwiev mi ne öyle bişi var onuda kurdum.. ikisi de var. find game den sabırsızlık edince bende onu kurdum zaten çıktı severlar.. :)
  • quote:

yok aynı zamanda alterwiev mi ne öyle bişi var onuda kurdum.. ikisi de var. find game den sabırsızlık edince bende onu kurdum zaten çıktı severlar.. :)

MW2 dealteriiwnet kurdum demişiniz steamda. ben bu steam i bir türlü anlayamadım. serverlara nasıl ulaştınız zahmet olmazsa yazarsanız sevinirim.
    Ayrıca steam den anlayan arkadaşlar online oynama nasıl olacak. Arkadaş ekleyerek ve sadece bu eklenen kişilerlemi oynanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sys123

quote:

yok aynı zamanda alterwiev mi ne öyle bişi var onuda kurdum.. ikisi de var. find game den sabırsızlık edince bende onu kurdum zaten çıktı severlar.. :)

MW2 dealteriiwnet kurdum demişiniz steamda. ben bu steam i bir türlü anlayamadım. serverlara nasıl ulaştınız zahmet olmazsa yazarsanız sevinirim.
    Ayrıca steam den anlayan arkadaşlar online oynama nasıl olacak. Arkadaş ekleyerek ve sadece bu eklenen kişilerlemi oynanıyor.

benim oyun şuan iniyor steamda , hocam oyun grupları var orda kaç kişi online,kaç kişi oynuyor gösteriyor galiba o gruplardan birine gireceksiniz tam bilemiyorum ama istatistikleri baktığımız zaman steamda günlük 15 bin den aşşağı oyuncu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

quote:

Orijinalden alıntı: sys123

quote:

benim oyun şuan iniyor steamda , hocam oyun grupları var orda kaç kişi online,kaç kişi oynuyor gösteriyor galiba o gruplardan birine gireceksiniz tam bilemiyorum ama istatistikleri baktığımız zaman steamda günlük 15 bin den aşşağı oyuncu yok.

Ben indirdim, grubu, online oyuncu sayisini goruyorum ama varsada ben bulamadim grubun oymadigi oyuna giremiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.