hepsini yapdım ama steam dll bulunamadı hatası veriyor
Yanlışlıkla fazladan dll silmiş olabilirmisin.Birde oyunu açmak için Steam'in çalışıyor olması lazım.Rar'daki dosyalar atıldıktan sonra silinecek dll'ler sadece "steamclient.dll, tier0_s.dll, vstdlib_s.dll" dosyaları.Sonra eğer rar'ın içindeki exe ile çalışmazsa 3DM'nin exesini veya 3DM'nin sonradan çıkarttığı fix'n exe'sini deneyin.Steam'de çalışıyorsa oyun mutlaka açılacaktır.Birde REG dosyasını mutlaka çalıştırın.
Sorunu buldum bende special ops haritaları eksikmiş onu halledince oldu
Sorununuz çözüldüyse çok güzel.İyi oyunlar.
arkadaslar ben 3 tane mw3 indirdim 3 ündede burda söyleneni yaptım yok arkadas 30 fps nin üstüne cıkamıyorum format da attım olmuyor
Hay kürekler kovalasın sizi, kürek ne lan . Adam gibi crack desenize şuna sapma sapan türkçe bişiyler uydurmuşunuz antipatik antipatik ahah kürekmiş. Kantır atah mı gençler
quote:
Orijinalden alıntı: urazs
Hay kürekler kovalasın sizi, kürek ne lan . Adam gibi crack desenize şuna sapma sapan türkçe bişiyler uydurmuşunuz antipatik antipatik ahah kürekmiş. Kantır atah mı gençler
:)))
quote:
Orijinalden alıntı: urazs
Forumda crack tarzı yasal olmayan şeyler yasaktır. Bu yüzden kürek diyerek bir bakıma kendilerini kamufle ediyorlar. Çünkü adminlerin dikkatini çekerse boşluklarına gelirse tatil yolu gözükür. Artistik yapmadan önce bir düşün millet keyfinden kürek demiyor. Hadi iyi forumlar sana.
dun cod modern warfare 3 u indirdim en dusuk grafiklerde oynuyorum hocam sistemim normal oldugu icin, ama daha bi akicilik istiyorum yani oyun 45 fpsde sabitliyor mu simdi sistem ne kadar iyi olursa olsun?
bu verdigin patchle +45 fps mi aliyoruz dogru mu anladim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme