Şimdi Ara

Modern Warfare 3/Kim daha hızlı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar modern warfare 3 spec ops bölümünde bulunan training kısmını arkadaşla kapıştık ve en son 24.8 saniyeyle bitirdim. Sonra beni geçemedi tabi :) Siz en kısa hangi süreyle bitirdiniz ?

• denemedim akşam bi denerim
  • Eğer 24.8 saniyeyi geçen olursa,resmini buraya koysun ki bende gaza gelip sıyırana kadar rekoru elde etmeye çalışayım (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: can358

Eğer 24.8 saniyeyi geçen olursa,resmini buraya koysun ki bende gaza gelip sıyırana kadar rekoru elde etmeye çalışayım (:

oldu milletinde işi yoktu zaten senin rekorlarınla uğraşıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re5PecT

quote:

Eğer 24.8 saniyeyi geçen olursa,resmini buraya koysun ki bende gaza gelip sıyırana kadar rekoru elde etmeye çalışayım (:

Sen neden adamın hevesini kırdın ki şimdi? Bırak isteyen uğraşsın ne var bunda?
  • Daha oyunu indirmedim,indirince denerim. :D
  • quote:

quote:

forumun ciddiyet bölümüydü burası da di mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Kafana silah dayadığımı hatırlamıyorum. İlgilenenler için açtım bu başlığı. ilgilenmiyorsan yorum yazmanada gerek yok,düşüncenede saygı duyarım. Millet nasıl eğlenmek için multiplayer oynuyorsa,bunuda onn gibi düşünebilirsin. Ben arkadaşlarla bu şekilde oynarken gayet eğlendim. İşin gücün çoksa bu başlığa girmen bile hata :)
    Saygılar
  • valla kardeş dediğin bölüm zor 27.5 ile bitirmiştim bende :D valla helal olsun 24 e dayamışsan ben listede 1. ye baktım adam 18.5 le bitirmiş hatta nickinde youtube videosunu izledim deli bi şekilde oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukaksoy

valla kardeş dediğin bölüm zor 27.5 ile bitirmiştim bende :D valla helal olsun 24 e dayamışsan ben listede 1. ye baktım adam 18.5 le bitirmiş hatta nickinde youtube videosunu izledim deli bi şekilde oynuyor.

18.5 mi ? İmkansız gibi birşey ya. Helal olsun vala. video linkini atabilirmisin. merak ettim cidden. muhtemelen onu yapamam işte :D
  • valla şimdi baktım adam rekorunu kırmış 17.2 sn yapmış al sana videosu

http://www.youtube.com/klooger28
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukaksoy

valla şimdi baktım adam rekorunu kırmış 17.2 sn yapmış al sana videosu

http://www.youtube.com/klooger28

Bi hevesim vardı,bu video sayesinde oda gitti. adam psikopata bağlamış
  • bu adam 1000 kere oynamıştır burayı.1 mermi boşa atmış
  • aynen öle ben hiç bulaşmam bunlar hastalıklı tipler valla ben izlerken yakalayamıyorum adam vuruyor. ne diim aferin:D yıldızlı beş verdim.
  • son 4 lüyü alması epic ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.