Arkadaşlar modern warfare 3 spec ops bölümünde bulunan training kısmını arkadaşla kapıştık ve en son 24.8 saniyeyle bitirdim. Sonra beni geçemedi tabi :) Siz en kısa hangi süreyle bitirdiniz ?
denemedim akşam bi denerim
Eğer 24.8 saniyeyi geçen olursa,resmini buraya koysun ki bende gaza gelip sıyırana kadar rekoru elde etmeye çalışayım (:
quote:
Orijinalden alıntı: can358
Eğer 24.8 saniyeyi geçen olursa,resmini buraya koysun ki bende gaza gelip sıyırana kadar rekoru elde etmeye çalışayım (:
oldu milletinde işi yoktu zaten senin rekorlarınla uğraşıcak
quote:
Orijinalden alıntı: Re5PecT
quote:
Sen neden adamın hevesini kırdın ki şimdi? Bırak isteyen uğraşsın ne var bunda?
Daha oyunu indirmedim,indirince denerim. :D
quote:
Orijinalden alıntı: Re5PecT
quote:
Kafana silah dayadığımı hatırlamıyorum. İlgilenenler için açtım bu başlığı. ilgilenmiyorsan yorum yazmanada gerek yok,düşüncenede saygı duyarım. Millet nasıl eğlenmek için multiplayer oynuyorsa,bunuda onn gibi düşünebilirsin. Ben arkadaşlarla bu şekilde oynarken gayet eğlendim. İşin gücün çoksa bu başlığa girmen bile hata :) Saygılar
valla kardeş dediğin bölüm zor 27.5 ile bitirmiştim bende :D valla helal olsun 24 e dayamışsan ben listede 1. ye baktım adam 18.5 le bitirmiş hatta nickinde youtube videosunu izledim deli bi şekilde oynuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: selcukaksoy
valla kardeş dediğin bölüm zor 27.5 ile bitirmiştim bende :D valla helal olsun 24 e dayamışsan ben listede 1. ye baktım adam 18.5 le bitirmiş hatta nickinde youtube videosunu izledim deli bi şekilde oynuyor.
18.5 mi ? İmkansız gibi birşey ya. Helal olsun vala. video linkini atabilirmisin. merak ettim cidden. muhtemelen onu yapamam işte :D
valla şimdi baktım adam rekorunu kırmış 17.2 sn yapmış al sana videosu