Bildirim
MODERN WARFARE REMASTERED | PSN Plus 5 Mart'ta Ücretsiz | PS4 ANA KONU (15. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Battlefield oynayan birinin call of dutye geri döneceğini açıkçası hiç sanmıyorum, birisi simülasyon olmasa da sanal bir savaş ortamı sunuyor diğeri ise counter strike modu gibi duruyor.
Seslere baksan hala su tabancasından hallice
Sundukları savaş atmosferine bakıyorsun ordada çuvallıyor
Counter strike ile karşılaştırınca cod mw daha iyi fakat battlefield ile kıyaslarsanda battlefield daha ağır basar
Bu arada 7-8 yıl önce lisede öğlenden önce cod4 mw oynardık internet kafelerde, öğlen arasındada okula gelirdik ozaman eğlenceli geliyordu ne zaman bad company 2 çıktı dahada açıp oynamadım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Centaurus A
Battlefield Dice'ın ekmek teknesi. Batıracaklarını sanmıyorum. Daha bir sürü ek şey gelecektir. O yüzden içi dolu bir oyun olacağına dair eminim. Bak BF4'e bir sürü içerik geldi.
Üstelik oyun çok güzel WW1'e ait olduğunu hissediyorsun tabi sizin görüşünüz :)
Hardcore oyuncular mutlaka sadık kalacaktır yani Battlefield'a. Gidip ne oynayacaklar yani İnfinite Warfare mi?
Benim merak ettiğim bu oyunun batacak olması. Yani Cod MW Remastered'ın. Zira oyun garip hani o Modern Warfare havasını silip süpürmüşler gibi. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama,çocukluk oyunum şu bu diyip de bence paranızı tamamen riske atıp hele Activision gibi ne üdüğü belli olmayan bir firmaya 90 dolar vermek. Kumar oynamak gibi geliyor.
Ben sizi bilmiyorum ama uyarıyorum bakın bu herifler paranın kokusunu evrenin diğer ucundan dahi alırlar.
O bir kenara,milletin gelecek temasını sevmediğini bile bile yapmaya devam eden bir firma. Oyunları sürekli daha da arcade yapmaya çalışan. Hatta sürekli asist açılıyor.
Ya şunu da düşünün yani olur da Modern Warfare Remastered yaptık diye milletin sevdiği o bütün dinamikleri falan mahvederler casual kitleye hitap etsin diye. Onu da düşünün yani zıppadak atlamayın neticede para kolay kazanılmıyor eyvallah belki CEO'sundur hani onu dahi olsan bence paranızı daha güzel yerlere harcayın. Bunu kaç defadır tekrar ediyorum bilmiyorum ama buna karşı koymazsak daha çok yakacaklar bizi.
Şerefsizlik yaptıkları,oyunu ayrı satmayıp bomboş Black Ops3'ün genişleme paketi olan IW'yle birlikte satmalarından belli.
CoD 4'ü bende çok severim çocukluğumun en güzel oyunlarındandır hatta sonunu hiç unutmam acayip güzeldi ama işler gerçeğe gelince,gerçekler konusunda yapacak bir şey yok. Sizin beklediklerinizle MWR aynı OLMAYABİLİR.
Mutlaka bekleyin olurda oyunlar güzel çıkarsa birlikte 2'sini de alın.
Şimdi buradan bomboş deriz ama belki IW(Çok çok çok çok çok çok...x n defa küçük bir ihtimal dahi olsa) de güzel bir oyun olur birlikte alıp daha mutlu oynarsınız.
Kapitalizmin oyuncağı olmayın vallahi elinizde oynatırlar sizi.
Bunu yazıyorum ama umurunuzda bile olmayacak neyse siz bilirsiniz.
Aa umrumda olmaz mı hiç; estağfrullah. Güzelce ifade edilen aksi görüşte olsa can kulağıyla dinlerim. Sende kendi düşünceni güzel ifade etmişsin. Tabii ki bu mwr ile ilgili değerlendirmem kademe kademe olacak. Şu aşamada beğenim izlediğim gameplaylerle sınırlı;pek tabii ki tamamlayıcı faktör bir beta süreci olacaktır. Belki herşey mükemmel olacak ama oynanamaz bir online altyapısı olacak. Ve ya başka bir arıza. Bilemeyiz.
Bf1 konusunda müsadenizle ikinizlede yaklaşık bi 6-7 ay sonrasına rendevüleşmek istiyorum.En doğru cevabı o tarihlerde online daki oyuncu sayısıyla almış oluruz.
Yanlış anlaşilmasın;bilmek veya bilmemekte beni sevindircek birşey değil. Yanılmışsam demek ki sadece beni cezbetmemiş derim;diğer oyuncular adına sevinirim.
Bir de şunu söyliyeyim. @Buyukbaba arkadaşım beni tanır ama hem senin için hemde diğer okuyan arkadaşlar için söyleyeyim. Ben cod cuyumda bf yi aşağlıyorum gibi algılanmasın bf4 ü 2000 saat oynadım; onun öncesinde de bf3 ve mw3 ve en başta da mw2 yide hatırı sayılır sürelerde oynadım. Bana göre ;o bahsettiğim hardcore fps keyfini hangi oyun veriyorsa oraya geçtim.
Neyse sözün özü : 6-7 ay sonra sonuç ne olursa olsun burdan bu mesajı alıntılayarak yazıcam. Bakalım sonuç ne olacak. Ha; bf1 den giden oyuncu bf4 e mi gider titanfalla mi gider yoksa mwr ye mi gider bilemem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bnm icin asla birinci oyun olmayacak bu bf. Ama bf cilerin bf1 uzerinden devam edecegini ve bu oyunun sonunun battlefront gibi olmayacagini dusunuyorum. 6 ay sonraki hali de muhtemelen battlefront gibi olmayacaktir. Tamamen betaya bakarak konusuyorum. Yeter ki baglanti problemi olmasin.
Mw ye gelecek olursak, fikrimi biliyorsun. Iyi bir communitysi olursa omru uzar. Oncelikle senin icin olsun istiyorum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sevdiğimiz oyunu almakla kapitalizm oyuncağıda olduk :) Almazsanız almayın gidin bf oynayın napalım yani. Herkes sevdiğinle evlensin kardeşim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 5 Eylül 2016; 19:05:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haha sağolasın. Allah razı olsun
Hardcore oyuncular Bf e sadık kalacakmış 14-15 yaşındaki cocuk 3-5 adam vurunca proyum ben diye geçiniyor bf1 de tabi canım bf yi sırf kendi havası için alanlar Battlefront: The ww1 battlefield Casual DLC i mutlaka alacaktır
-
Ben oyunda pek bir gelişme göremedim. Grafikler desen Mw2 seviyesinde. Millet remastered için yüzlerce lirayı gözden çıkarmış. Activision'a helal olsun çok güzel kazıklıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 6 Eylül 2016; 18:21:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Winter Is Coming
Hardcore oyuncular Bf e sadık kalacakmış14-15 yaşındaki cocuk 3-5 adam vurunca proyum ben diye geçiniyor bf1 de tabi canım bf yi sırf kendi havası için alanlar Battlefront: The ww1 battlefield Casual DLC i mutlaka alacaktır
10 yıldır yerinde sayan , bir arpa boyu yol alamamış cod al oyna ne mutlu sana ayrıca call of duty oynayan kitlenin %80 çoluk çocuk ne zaman oynasam kendimi ilkokul bahçesindeki nöbetçi öğretmen gibi hissediyorumyapmayın para kazandırmayın bunlara kazandırdıkça daha uçuk kaçık şeyler yapıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patates5 -- 7 Eylül 2016; 0:17:27 >
-
Kimse kimseye silah dayamiyor oynamayan oynamasin. Bu oyunun bf ile alakası yok kıyaslama ya gerek yok beyler. Bu oyunun seven bir kitlesi var o kitle oynar. Battlefield kesinlikle çok müthiş bir seri ama bi search and destroy modu yok. Cod da taktik ve Strateji çok önemli bf de ise durum 32 kişiyi tamamlayabilirseniz keyifli olur. Cod daha takım oyunu tek çekiciliği de o zaten. Cod iw için değil gerçekten cod4 geleceği için mutluyum
Alın canım madem o kadar seviyorsunuz.
Aşkın gözü kördür diyorlar doğru işte kazıklanacağını bile bile alıyorlar işte. Sevmediğin oyuna sevdiğin oyunun sadece biraz daha reskin ve seslendirmelerin daha kötüye gittiği versiyona para verecekseniz gidin alın.
Olur da bir gün buralara "Activision bizi kazıklıyor." Demeyin.
Para o kadar kolay kazanabiliyorsanız ne mutlu size.
Şahsen oynayacağım tek oyun bu olacak bile olsa gene de o çöp oyuna sırf COD 4r çıkıyor diye para vermem ayrı çıkana kadar beklerim.
Tabi ben öyle düşünüyorum ama anlaşılan sizin daha ilginç düşünceleriniz var.
Çoktan Pre Order çektik bile :) Sen bekle bi 2 yıl tek satarlarsa alırsın.
Bf yerine bunu pre order yaptım özlemişim -
Ben tam tersi düşünüyorum
Mwr yanina çöp IW veriyolar
:)
İşine geldiği gibi herkes yorum yapar
O kadsr para değer mwr ye
Eski dönemin efsane oyunu, alternatif yokken sürekli bunu oynardık. Ama aynısını tekrar alır mıyım, hayır. 10 $ dese gene düşünürüm yani -
Cod takım oyunu olarak oynanması gereken bir oyun ve 6 kişi süper koordine olması lazım
Bf de maaşallah 32 kişi
Bfciler kötü oynasa göze batmaz
Ama cod da kabak gibi çıkar
Bence Bfciler bu sebeble kötülüyo almayın diyor
;)
quote:
Orijinalden alıntı: ali1903kemal
Cod takım oyunu olarak oynanması gereken bir oyun ve 6 kişi süper koordine olması lazım
Bf de maaşallah 32 kişi
;)
-
Modern warfare için alacağım bu oyunu.. 35 yaşımdayım, bu oyunla birlikte her şey değişti, hele multisi, yıllarca oynadım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ali1903kemal
Bf de maaşallah 32 kişi
;)
cod takım oyunu mu hangi cod black ops 3 mu?
sen takım oyunu gormemissin bilader az rainbow six siege falan bak, bak da takım oyunu gör
PS4 Pro'nun bu oyunu desteklemesi harika oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X