Şimdi Ara

MODERN WARFARE REMASTERED | PSN Plus 5 Mart'ta Ücretsiz | PS4 ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
12
Favori
31.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MODERN WARFARE REMASTERED | PSN Plus 5 Mart'ta Ücretsiz | PS4 ANA KONU

MODERN WARFARE REMASTERED | PSN Plus 5 Mart'ta Ücretsiz | PS4 ANA KONU

MODERN WARFARE REMASTERED | PSN Plus 5 Mart'ta Ücretsiz | PS4 ANA KONU

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Valla eleştirenlerinde haklı yönleri var tabiki. Bu oyun serileri arasında Efsane katagorisinde. Oyun hayatımızda en büyük keyfi ve tadı bu oyundan aldık. Kendi adıma söylüyorum bu oyun tek olarak 60 dolara satılsa yine alırdım, alırdım çünkü Efsane.

Pripyat görevi yeter hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de böyle bir efsaneyi benim gibi ilk kez oynayacakların heycanını düşünsene

Multisinin güzelliğini aşağı yukarı gameplaylerden izliyorum. Bir de herkesin şu sahnesi süper bu görevi muhteşem diye övdüğü single kısmı var.

Belki zamanında çok oynamış protestosunu yapabilir ama benim ağzımın suyu akarken o protestoya katılabilmem mümkün değil

• kabune kullanıcısına yanıt
    Abi bide ben bu oyunu oynamadım oynayanamadım
    Hilekarlar yüzünden
    Ama abilerimizden ve izlediğim maçlardan ne kadar efsane oldugunu biliyorum
    İkimiz alır akarız
    Sıkıntı yok almasın kimse ;)
    Ek olarak season pass ramestered için mi yoksa IW içinmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1903kemal -- 5 Eylül 2016; 8:53:27 >
  • PC'yi bırakıp ilk defa bu oyunla konsolda oyun oynamıştım, hatta ilk konsol multiplayer tecrübemde bu oyuna ait. Köpekli sahnelerde sesi kısıp oynuyordum, çünkü köpekler gelmeden evvel uzaktan sesleri gelmeye başlıyordu acayip stres oluyordum. Neyse fazla spoiler vermiyim. Bende dört gözle bu oyunu bekliyorum, ps4'ümün demirbaşı olacak bu remastered.
  • MrBeyaz kullanıcısına yanıt
    Bak oynayacak bir arkadaş daha çıktı
    Alırız yıllarca oynarız :)

• Bu oyunu takım olarak 2 yıl oynadik bizim için oyundan öte bişi bu.sadeligi günümüz içeriği ve mükemmel map lari ile tadına doyamayip 2 yıl daha oynarız :))

• İnşallah oynanışa falan dokunmamışlardır
    Görselliği halletsinler yeterli

• ali1903kemal kullanıcısına yanıt
    Tabii ya büyük bir memnuniyetle. Önce ben bir single ını bitirdim mi zaten çok büyük ihtimal tek multi fps oyunum bu olacak bu sene.

Obaaa bf4 deki klanda değilmisin abi sen onun için alır diyodum seni
    Neyse bende tek bunu alcam takılırız

• Oynanabirligi yeni codlar gibi yaparlarsa cop olur oyun

• Bununla kahrolasıca Mw2'yi 4,5 sene toplamda oynamışımdır.Bu kahrolasıca oyunların yerini gönlümde hiçbir oyun dolduramadı,dolduramıyor.Bütün sevgime rağmen,activisiona artık para kazandırmak da istemiyorum bu yüzden remasterı kendimi tutup almamaya çalışacağım.Advanced Warfare gibi grafikle felan gelse ne güzel olurdu,onu da yapmamışlar.
  • sırf remastered için 90 dolar verilmez ya. Özellikle Respawn ve titanfall'ın ne kadar oyuncu dostu olduklarını gördükten sonra kafamdan silindi bu seri. Sırf mw hastası olmamdan dolayı belki alırım diyordum ama son kararım, 3-5 ülke dışında herkesi keriz yerine koyan, vizyon ve pazarlamaları tamamen şeytani planlardan ibaret bu lanet olası firmaya cebimden 5 kuruş çıkmaz. Ayrı satılmassa almicam, münasip yerlerine soksunlar.
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Ben ps4 ü fps4 olarak adlandırılıyorum
    :D
    O yüzden parası çok önemli değil sadece bu oyunu oynayacağım için :)

• ali1903kemal kullanıcısına yanıt
    Artık değilim. Ama ordan arkadaşlarla denk geldikçe oynuyoruz ortak oyunlarda sıkıntı yok. Zaten herkes gibi onlarda mwr ye ge le ceeek.
    Bence bf1 in içi boş. Bir süre sonra sıkması çok muhtemel. Bu benim iddaam;zamanla görcez. Ne silahlar silah ne araçlar araç. Bir tek uçaklar güzel. O da yerde oynamayı seven çoğunlugun çok umrunda olamayacaktır. Tek tek atan silahlar ve herkesin sniper olduğu ve atın üzerinde kılıçla oynanan bir fps nin ömrü hardcore fps cileri çok uzun süre sarmayacaktır. Bu fps oyunların da lokomotifi bu oyunları hergün oynayan bu hardcore oyunculardır.

Bf1 benim için daha sonra alınacak oyun
    Dediklerine katılıyorum abi
    Medic oluyorum
    Tak tak tak!!!
    Ölmüyor adam yauu
    Havadan hiç oynamayı sevmiyorum
    Zaten hiç denemedim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Artık değilim. Ama ordan arkadaşlarla denk geldikçe oynuyoruz ortak oyunlarda sıkıntı yok. Zaten herkes gibi onlarda mwr ye ge le ceeek.
    Bence bf1 in içi boş. Bir süre sonra sıkması çok muhtemel. Bu benim iddaam;zamanla görcez. Ne silahlar silah ne araçlar araç. Bir tek uçaklar güzel. O da yerde oynamayı seven çoğunlugun çok umrunda olamayacaktır. Tek tek atan silahlar ve herkesin sniper olduğu ve atın üzerinde kılıçla oynanan bir fps nin ömrü hardcore fps cileri çok uzun süre sarmayacaktır. Bu fps oyunların da lokomotifi bu oyunları hergün oynayan bu hardcore oyunculardır.

Bf 1 bitlipiyade oyunu da gayet eğlendiriyor, oynanabilir durumda. Düşündüğün gibi olmayacak pek, betadan öyle görünüyor. Herkes şakır şakır oynuyor, şikayet etseler bile.

Battlefield Dice'ın ekmek teknesi. Batıracaklarını sanmıyorum. Daha bir sürü ek şey gelecektir. O yüzden içi dolu bir oyun olacağına dair eminim. Bak BF4'e bir sürü içerik geldi.

Üstelik oyun çok güzel WW1'e ait olduğunu hissediyorsun tabi sizin görüşünüz :)

Hardcore oyuncular mutlaka sadık kalacaktır yani Battlefield'a. Gidip ne oynayacaklar yani İnfinite Warfare mi?

Benim merak ettiğim bu oyunun batacak olması. Yani Cod MW Remastered'ın. Zira oyun garip hani o Modern Warfare havasını silip süpürmüşler gibi. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama,çocukluk oyunum şu bu diyip de bence paranızı tamamen riske atıp hele Activision gibi ne üdüğü belli olmayan bir firmaya 90 dolar vermek. Kumar oynamak gibi geliyor.

Ben sizi bilmiyorum ama uyarıyorum bakın bu herifler paranın kokusunu evrenin diğer ucundan dahi alırlar.

O bir kenara,milletin gelecek temasını sevmediğini bile bile yapmaya devam eden bir firma. Oyunları sürekli daha da arcade yapmaya çalışan. Hatta sürekli asist açılıyor.

Ya şunu da düşünün yani olur da Modern Warfare Remastered yaptık diye milletin sevdiği o bütün dinamikleri falan mahvederler casual kitleye hitap etsin diye. Onu da düşünün yani zıppadak atlamayın neticede para kolay kazanılmıyor eyvallah belki CEO'sundur hani onu dahi olsan bence paranızı daha güzel yerlere harcayın. Bunu kaç defadır tekrar ediyorum bilmiyorum ama buna karşı koymazsak daha çok yakacaklar bizi.

Şerefsizlik yaptıkları,oyunu ayrı satmayıp bomboş Black Ops3'ün genişleme paketi olan IW'yle birlikte satmalarından belli.

CoD 4'ü bende çok severim çocukluğumun en güzel oyunlarındandır hatta sonunu hiç unutmam acayip güzeldi ama işler gerçeğe gelince,gerçekler konusunda yapacak bir şey yok. Sizin beklediklerinizle MWR aynı OLMAYABİLİR.

Mutlaka bekleyin olurda oyunlar güzel çıkarsa birlikte 2'sini de alın.

Şimdi buradan bomboş deriz ama belki IW(Çok çok çok çok çok çok...x n defa küçük bir ihtimal dahi olsa) de güzel bir oyun olur birlikte alıp daha mutlu oynarsınız.

Kapitalizmin oyuncağı olmayın vallahi elinizde oynatırlar sizi.

Bunu yazıyorum ama umurunuzda bile olmayacak neyse siz bilirsiniz.

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Uygun olup olmadığı tartışılır çünkü CoD'un belirli dinamikleri var ve o dinamiği geleceğe de oturtursunuz geçmişe de.

Fakat CoD'un dinamikleri işin içine uzak gelecek yok bilmem zıplamalı şeyler girdimi,iyi yapabilirsin,o oyun CoD olmaz başka bir oyun yaparsınız.

Advanced Warfare de gelen hata da zaten budur. Uçmalı zıplamalı temalar CoD'a tamamen aykırı.

Black Ops 2 çıkmış en son CoD'dur bence. Ondan sonraki çıkmış oyunlar CoD dünyasından uzaklaşarak başka bir oyuna bürünüyorlar. Ve işin kötüsü oyunlar daha da arcade(?) olmaya başladı...
  • Keşke bunda da beta olayı olsa 1-2 hafta oyalardı bizi.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.