Şimdi Ara

MODERN WARFARE REMASTERED | PSN Plus 5 Mart'ta Ücretsiz | PS4 ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
12
Favori
31.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube da uzun bir oynanış videosu göremedim
    Varsa gören paylaşabilir mi?

• MWR videoları için Youtube yasağı 4 saat sonra kalkacak bol bol gameplay yükleyecekler.
  • Oto aim değil de Aim-Asist var ama özellikle son oyunlarda öyle bir asist var ki sanki kaleciyi çalımlayıp da forvete pas veren tarzda bir asist.Tabi bunu IW için söylüyorum MWR de bu kadar bir asist olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K U N -- 3 Eylül 2016; 16:05:02 >
  • Ben olsam MW'nin remastered versiyonunu yapmazdım zira firma için utanç verici bir durum. Bu açıkça "biz geçen 10 yılda sürekli geriye gittik, daha iyisini yapamadık ve hatta yeni oyunumuzu sattırmanın dahi en iyi yöntemin bu olacağını düşündüğümüz için MW'nin remastered versiyonunu yapmaya karar verdik." demek oluyor. İzleyenlerin tepkisini gördükçe de bunca yıllık oyuna böylesine bir heyecan duymak aynı zamanda sektörün de ne derece gerilediğini, üretkenliğini kaybettiğini kabak gibi gösteriyor.

Açıkçası şundan,

MODERN WARFARE REMASTERED | PSN Plus 5 Mart'ta Ücretsiz | PS4 ANA KONU

Satürn manzaralı oyuna nasıl geldiler, kelimeler kifayetsiz kalıyor.

MODERN WARFARE REMASTERED | PSN Plus 5 Mart'ta Ücretsiz | PS4 ANA KONU

• Su oyunda keske MW2 map leride olsaydi. Yeni oyunu gordukce uzuluyorum. Nerden nereye geldiler. Bir efsane ancak bu kadar batirilabilirdi. Insanlar artik uzay cagi fps lerinden bikti. Eskiye ozlem var ki BF1 de bu acikca goruluyor. Black Ops, World at War ne guzel oyunlardi.

• Yaa bu adamlar kusura bakmayın da ... şak. Seneler önce ilk çıkardıkları oyunları patlattılar millet havalarda gezdi, sonra da "hee bunlar havada gezmeyi seviyorlar" diyerek yeni çıkardıkları oyunları uçmalı sıçmalı yaptılar. Uzay çağından bıktık. Çünkü gerçekçi değil. Mw'de sabahlardik bazen 24 saatten fazla oynardık çünkü gercekciydi zevk alırdık. Soğuk savaşı dönemi veya ortadoğu temalı online yapmaları lazım. Yoksa kendi adıma bu ...şaklara artık para mara vermiycem.

• IW hemen almayın derim, o saçma sapan oyun ellerinde patlayacak, aktif oyuncu sayısı her sene biraz daha düşüyor, Remasered'ı ayrı satmak zorunda kalıcakları duruma geliceklerini düşünüyorum. Tahminim yılbaşının hemen arkası
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    O dediğin olmaz bence
    Millet hasret kaldı zaten
    insanlar Alaca(m)klar :(
    O çöple birlikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1903kemal -- 3 Eylül 2016; 18:58:39 >
  • Ben mw serisini sene boyunca hergün 6-7 saat zaman zaman daha fazla oynayan biriydim seriye o dönem ömrümü vericek kadar hastasıydım ve kesin olarak almicam. Hastası olarak ben kendime hakim olabiliyorsam, başkalarıda olucaktır. Eğer alırsam 5 dakika bile oynamayacağım, hayatımda gördüğüm en uyduruk oyun için 100 dolarım çöpe gidicek ve sonra ki senelerde IW gibi oyunların çıkmaya devam etmesine destek olmuş olucam. Activision artık açık açık niyetini belli ediyor konuşmalarına "siz enayiler..." diye başlasalar aynı şey. Tuzağı kurdular ortasında Mwr, ellerini avuşturup bekliyorlar
  • İsterse bütün Avrupa söz birliği edip almasın,Amerika'daki bebeler her sene olduğu gibi bu senede saldıracaklar..

Bunların rekabet edeceği bir oyun yok piyasada o yüzden bu kadar pişkinler..

Belki Destiny EA veya Ubisoft'un elinde olsaydı bişeyler değişirdi..

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Napalım cod artık oynamayalım mı hocam
    Ps4 gec aldığımdan aw ve bo3 oynamadım
    Bo3 aldım ama bir hafta evimde muhafaza ettim
    Oynamadım say
    Ama cod 4 bu internet cafede izlediğim oyun bu ;(

• Üzülerek söylüyorum bence beklendiği kadar erken tarihte ayrı satışı yapılmayacaktır.Bu lanet firmanın politikalarını artık çok iyi biliyorum ve Legacy Edition öyle bir satacakki öyle aralık ayında ocak ayında oyunun ayrı satışı mümkün değil hatta şu kadar söyliyeyim ben en az 1 sene ayrı satışının olmayacağını düşünüyorum peki neden?

Infinite Warfare asıl para harcanan oyun singleplayerına dünya para gömdüler ünlü oyuncular vs Naughty Dog'dan olsun birçok yerden yapımcı transfer ettiler ve IW'nin multisi yine para basacak öğeler barındıracak.Şimdi IW'nin durumu böyleyken adam tutup ocak ayında 10 tane legacy satacağına 15 tane sadece MWR satmak istemez daha doğrusu 1 kişinin bile IW + MWR alacakken sadece MWR almasına göz yumamazlar.Düşünün şimdi aralık ayında daha oyun çıkalı 2 ay olmamışken MWR ayrı satışa çıksa IW'nin satışlarını nasıl baltalar?

Kısacası MWR'nin ayrı satışı için öyle çok yüksek bir ihtimal yok hele hele 2-3 ay içerisinde ayrı satışa çıkması çok çok olağan dışı.Adamların mantık ortada MWR oynamak isteyen Legacy alacak bu kadar basit.

• Yasak kalktı.

• Çok güzel açıklamışsın
    Maalesef durum bu :(

• Bu arada Raven Software eger ana yapimci olurlarsa modern savas oyunu yapmak istediklerini söylemis;

http://charlieintel.com/2016/09/03/raven-software-says-became-lead-developer-cod-theyd-make-modern-era-game/

• Betayı oynamadan son kararımı vermem ama gameplayden de aşağı yukarı anlaşılıyor. Gayet güzel bir remastred bekliyor bizi bence. Yıllardır özlemini çektiğimiz gercek cod oynanışındaki bu oyunu almadan nasıl durcaksınız ya

• quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Betayı oynamadan son kararımı vermem ama gameplayden de aşağı yukarı anlaşılıyor. Gayet güzel bir remastred bekliyor bizi bence. Yıllardır özlemini çektiğimiz gercek cod oynanışındaki bu oyunu almadan nasıl durcaksınız ya

Aynen ben İW yi saymıyorum bu oyuna 269 tl verdim diye avutuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önce oynamış olanlara birşey diyemem. Gerçi uzuuun süredir cod cephesinde istenen oyun gelmediği için onlar içinde ilaç olacaktır ama benim gibi oyunu ilk kez oynayacaklar için zaten sanki yeni çıkmış ama rüştünü ispat etmiş hem single hemde multi için süper bir oyun olacak. Zaten mevzu para olsa bile güzel bir multi oyun çok uzun süre oynanıyorsa sonra dönüp baktığımızda 2-3 sene oynanmış bir multi fiyat/performans ve zaman oranında hakkını vermiş oluyor.
    Benim için oyunla ilgili geriye soru işareti olarak bi bağlantıyla ilgili çok ciddi sorunlar olur mu diye kalıyor. Onu da olursa bir beta sürecinde aşağı yukarı test etmiş oluruz heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Betayı oynamadan son kararımı vermem ama gameplayden de aşağı yukarı anlaşılıyor. Gayet güzel bir remastred bekliyor bizi bence. Yıllardır özlemini çektiğimiz gercek cod oynanışındaki bu oyunu almadan nasıl durcaksınız ya

Lan bu gerizekalılar remastered yapacam diye şu anki codlar gibi salisede ölmeyi mi getirdiler acaba, daha çabuk ölüyorlar sanki

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.