Şimdi Ara

MODERN WARFARE REMASTERED | PSN Plus 5 Mart'ta Ücretsiz | PS4 ANA KONU (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
12
Favori
31.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O harita süperdir birde gemi ama maalesef henüz o haritalar birkez olsun denk gelmedi.

Infinite War yerine sadece şu oyunu satışa çıkarsalar yeterdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007-2008'de ömrümüz bu oyunla geçti, bunu alacaktım fakat BF1 öyle bir sardı ki, hem bf hem mw gitmez diye mw'yi erteledim biraz, er ya da geç oynayacağım ama BF1 mükemmel olmuş.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    MW'deki şuan için en büyük sıkıntı oyun hep aynı haritalarda devam ediyor. Herşey mükemmel ama hep aynı haritaları görmek belli biryerden sonra maalesef sıkıyor.

BF 1'in ise merakındayım aslında ilerleyen zamanlarda alıp onunda bir tadına bakmak lazım.

• arkadaslar cod ınfınıte legacy edıtıon aldım,kodu gırdım mw 4 ındır dedıgımde sınge modu sec yada multıplayer modu sec dıye bırsey cıktı.multıplayer modu sectım.arkadaslar yardımcı olurmusunuz.hıkaye modunu ve multıplayer modunu yanı ıkısını nasıl ındırebılırım,bence cok sacma olmus sadece bırını ındırme hakkı vermek cod tarafından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

Sonunda Battlefield 1 den sonra Modern Warfare 4 Remastered için bugün aldım.
    MODERN WARFARE REMASTERED | PSN Plus 5 Mart'ta Ücretsiz | PS4 ANA KONU

Kutudan MW CD si çıkmıyor.Kutuda bir code var.Code u girip indiriyorsunuz.Ben sadece MW için aldığımdan dolayı şuan Direkt Modern Warfare ı indiriyorum.

Zaten Call of Duty legacy ve Digital edition olmayan Kutu versiyonunda MW yok bilginize.

Yani Oyunu Sadece İnfinity Warfare versiyonu için alacak olan varsa izmir içi elden satabilirim.Bugün satın aldım.

• quote:

quote:

Sonunda Battlefield 1 den sonra Modern Warfare 4 Remastered için bugün aldım.

Kutudan MW CD si çıkmıyor.Kutuda bir code var.Code u girip indiriyorsunuz.Ben sadece MW için aldığımdan dolayı şuan Direkt Modern Warfare ı indiriyorum.

Zaten Call of Duty legacy ve Digital edition olmayan Kutu versiyonunda MW yok bilginize.

Yani Oyunu Sadece İnfinity Warfare versiyonu için alacak olan varsa izmir içi elden satabilirim.Bugün satın aldım.

kardesım legacy surumunu aldım bende,kodu gırdım sıngle yada multı secenegu cıktı,bende multı sectım devam dedım,yanı normalde hem sıngle hemde multı olması lazım degılmı legacy surumu aldıgımızda.bunu anlayamadım varsa baska bır yolu yardımcı olurmusun MaSSive

• unwicked kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok.Hemen Single oynamak isteyenlere 10 gb lık olan single mode u ayrıca indirme seçeneği koymuşlar.Ama biz Multi istediğimiz için,Multi oynamak için Tam sürüm olanı yani 10 + 40gb küsüratı indirmemiz gerekiyor.

Kısacası bu gece MW Multi oynamak zor gibi ;) indirme için kalan süreye 20 saat diyor bende.

İnfinity Warfare ın multisine biraz baktımda yok abisi bana göre değil. ;) Günümüz şartlarında gerçekçi olan shooter tarzı oyunlar daha iyi.İnfinity Warfare gibi uçan kaçanla uğraşamayacağım .

Modern Warfare ı indire dursun,Download hızı yavaşlasada ben Battlefield 1 e devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 4 Kasım 2016; 20:26:22 >
  • quote:

Sıkıntı yok.Hemen Single oynamak isteyenlere 10 gb lık olan single mode u ayrıca indirme seçeneği koymuşlar.Ama biz Multi istediğimiz için,Multi oynamak için Tam sürüm olanı yani 10 + 40gb küsüratı indirmemiz gerekiyor.

Kısacası bu gece MW Multi oynamak zor gibi ;) indirme için kalan süreye 20 saat diyor bende.

İnfinity Warfare ın multisine biraz baktımda yok abisi bana göre değil. ;)

Modern Warfare ı indire dursun,Download hızı yavaşlasada ben Battlefield 1 e devam edeceğim.

kesınlıkle bende mw ıcın aldım oyunu.bıktım artık gelecek temalı oyunardan,eskı oyunları ozledım mw mw2 falan kardesım :)
    yanı sorun yok dıyorsun hem sıngle hemde multı ındırebılıecem,ama ben multı modu sectım sımdı o nasıl olacakigerı gelıp sıngle modu nasıl secıcem,koduda gırmıs olduk ?

• arkadas aldi pc sine gidip baktim biraz lag ,takilmadan gecilmiyor hizli bir baglantisi olmasinaa ragmen. konsolda durum nasil bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 4 Kasım 2016; 21:25:53 >
    Code u tekrar gir O ekrana tekrar gelirsin sanıyorum.Çünkü ilk seferinde code u girdim Download dedim,yeterli alanın yok dedi yarıda kaldı.Ayarlardan yeterli Disk alanı açtım,tekrar code u girdim aynı Download menüye geldim.

İstersen Tam sürüm Download ı iptal edip tekrar Single ı deneyebilirsin.

• quote:

Code u tekrar gir O ekrana tekrar gelirsin sanıyorum.Çünkü ilk seferinde code u girdim Download dedim,yeterli alanın yok dedi yarıda kaldı.Ayarlardan yeterli Disk alanı açtım,tekrar code u girdim aynı Download menüye geldim.

İstersen Tam sürüm Download ı iptal edip tekrar Single ı deneyebilirsin.

bu resımdekı dogrumu,multı ındır devam demıstım.bole ındırme yapıyor.bu dogrumukı acaba kardesımiyoksa dedıgın gıbı ıptalmı edeyım sıngle ındıreyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unwicked -- 4 Kasım 2016; 21:34:2 >

• İnfinity Warfare ın multisine 10 dakika dayanabildim.Bu süre zarfında herhangi bir kasma,lag ile karşılaşmadım.Normal Ps4 bendeki.

Doğrudur bendede aynı şekilde.Mantık olarak Tam sürümü iptal edip elindeki code ile Sadece single ı tekrar indirmeyi deneyebilirsin.
    Sonuçta adamlar code un yazılı olan sayfanın başına yazmış bu code 30-19-2019 yılına kadar geçerlidir diye.

• MW4 uzerinde ugrasmamislar mi > multiplayer kotu mu lagli mi
  • quote:

İnfinity Warfare ın multisine 10 dakika dayanabildim.Bu süre zarfında herhangi bir kasma,lag ile karşılaşmadım.Normal Ps4 bendeki.

İnfinity Warfare dasorun yok hocam ben cod mw R. icin söyledim
  • Arkadaşlar Call of duty 4 remastered keyini satmak isteyen var mi ?

• quote:

Doğrudur bendede aynı şekilde.Mantık olarak Tam sürümü iptal edip elindeki code ile Sadece single ı tekrar indirmeyi deneyebilirsin.
    Sonuçta adamlar code un yazılı olan sayfanın başına yazmış bu code 30-19-2019 yılına kadar geçerlidir diye.

saol kardesım.sıldım bastan sıngle download yaptım.
  • Bakalım Download yapıyorum.Yarın MW ın multisi içinde girip görüşlerimi bildiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 4 Kasım 2016; 21:46:11 >
  • bir call of duty fanı olarak bu son çıkan oyun tam bir rezalet modern warfare remastered çıkması güzel ama şunu belirtmek istiyorum infinite warfare mw1 ile satılmasının en büyük sebebi iw berbat olmasıydı bir çok kişi bunu eleştirdi lanet okudu activision ama gördüğüm manzara yine aynı yine oyunu hemen alan arkadaşlar var bu nedir nasıl bir olaydır ben anlamadım oyun şirketlerinin çirkefliklerinin nedenleri bu hem oyunu eleştirip yerden yere vurup satın almayacağını söyleyip 7 düvene bunu duyurup hala oyunu alan arkadaşlar yüzünden görmek istemediğimiz şeyleri görüyoruz ve earl accessteki oyunlara dlc çıkması oyunun içindeki mekaniğin özelliklerin çıkarılıp dlc diye satılması gibi durumlar hep bu arkadaşların yüzünden gerçekten rezaletsiniz oyun firmalarına hak veriyorum kazık yemeği seven insana kazık atmayı firmalar neden seviyor anlaşılıyor ki tepki gösterseydi herkes mw1 ayrı çıkartılıp satılırdı ve iyi bir sonuç görürdük hep aynı terane oyuna saydıranlar nedense oyunu ilk alanlar oluyor yazık ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Sparda_ -- 4 Kasım 2016; 23:5:6 >

• _Sparda_ kullanıcısına yanıt
    Şahsen oyunu alan biri olarak üzerime almıyorum.Çünkü Modern Warfare dan sonra İnfinite warfare serisini para verip hiç satın almadım.

Sonuç olarak Modern Warfare Remastered şuan için başlı başına ayrı bir oyun olarak kutulu satılmadığına göre,kendi adıma ertelemenin bir anlamı yoktu bana göre.Playstation Online store da bir süre sonra ayrı olarak satılır belki ancak dediğim gibi adamların keyfini bekliyemem.

Hoş MW Remastered başlı başınada Tek bir oyun olarak satılsaydı bile hemen hemen aynı parayı verecektik.

Çoğu Multisi için aldığı içinde bekleyip,adamlar 50-100 level de iken,daha önce oynamış olsak bile Haritaları hatim ettikten sonra ben level 1 den oyuna neden dahil olayım.

Türkiye de kimse çıkar çıkmaz almadı,Activision olarak akıllanalım derler diyemi? Hiç sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.