Şimdi Ara

MODERN WARFARE REMASTERED | PSN Plus 5 Mart'ta Ücretsiz | PS4 ANA KONU (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
12
Favori
31.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: waynei

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Oyunun gameplayi,silah hisleri haritalardaki ozel noktaların kullanımı kısacak oynayışa dair herşeyi orj oyunla aynı hissiyatta tek fark grafikler çok çok daha modern ve güzel görünüyor.

Lag ve yuksek ping kesinlikle Black Ops 3 seviyesinde değil oyun daha ağır kanlı olduğu için o şekilde hissettirmesi mümkün değil Black Ops 3 de daima ilk gören karşı taraf olurken bunda o olay her maç veya her an yaşanmıyor.Çok temiz maçlarda oynadım milisaniyelik reflexle kill alabiliyorum bunu hissetmeyeli çok uzun zaman oldu,2007/08 zamanının hissiyatına ben devam edebildim çok aşırı beklenti sorun yaratıyor bazılarında,CoD söz konusu olduğunda o kadar uzun zamandır bir maç daha atayım bırkacağım hissiyatı yaşamadım ki bunu hissediyorsam benim beklentim karşılanmış demektir.

Sıfır laglı bir CoD deticated sunucu sistemi böyle olduğu sürece gelmez ancak Ghosts,AW,Bops3'ün hepsinden daha iyi bağlantı çünkü sunucuya bu yeni oyunlardaki kadar karmaşık veri gitmiyor özellikle Black Ops 3 son yılların en kötüsüydü yabancılar bile bağlantıdan şikayet ediyor.

Atma Black Ops 3 ping degerini gosteriyordu sabit 50 ping aliyordum.
    MW4 neden sevilmedi biliyormusunuz? O yerin dibine soktugunuz (AW,BO,IW) sistemini kullanmadigi icin
    2006 dan bu yana Call of Duty cok gelisti.
    MW4 eksik olan Silah eklentileri,yetersiz perkler ve sacma perkler (Fazladan can veren perki nedir ya ),yetersiz killstreaklar,

Bu yorumu ağır ergen kokuyor adam oyunu MW4 sanıyor,IW sistemini kullanmadı beğenilmedi diyor ve perkler yetersizmiş.

Sağol uzun zamandır blok tuşunu kullanmıyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Infinite Warfare'in ilk hafta satış rakamları (UK) geçen seneye göre yarı yarıya düşmüş. Aşağı yukarı her bölge için bu seviyededir böylesine bir düşüş MW: Remastered'ın fazla uzun sürmeden tek satışını getirir bence. Yılbaşı veya yılbaşından en geç 1 ay sonra bekliyorum ben. Yakın gelecekte çıkarmayacaklarını söylemişlerdi ama Activision düzenbaz bir firma olduğu için ne yapıcakları belli olmuyor.
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Christmas'ı geçtikten sonra tek satış başlar. Çünkü Christmas demek hediye demek satabildikleri kadar satacaklar sonra da dediğim gibi tek satışa geçer.

• Mw4 çıkmış haberimiz yok

Gerçekten mi cahilsin yoksa hobi olarak mı yapıyorsun

• ekostros kullanıcısına yanıt
    IW eğer MW olmasaydı bu kadar bile satamazdı. MW resmen can simidi durumunda.

Activision oyunu ayrı olarak satın almayan kitlenin farkında kısa süre içerisinde o kitleyide yakalamak işin çıkarır.

• Pingler düzeldi, oyun çok ama çok keyifli. Bf1'den büyük haritalara alıştık, burada küçük haritalarda bir an alışamıyor insan ama alışınca eskisi gibi, hızlı seri bir oyun keyfi yaşanıyor.. Bir an önce ayrı satılsa da herkes alsa, yoksa şu anki fiyatı çok yüksek. COD'da bu yıl yine çok kötü multisi, insan nereye ateş edeceğini bulamıyor. Single o kadar kötü değil ama, akıcı ve ilginç bir hikayesi var..

Neyse, alan varsa, eklesin. psn :thedeli78
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

ttnet 16mb kullanıyorum lag olayı tek tük kısa zamanlı oluyor. ayrıca oyunda qickdraw hızlı nişan alma özelliği olmadığından ping sanırım çokta farkettirmiyor.

kim ne derse desin COD4 ün hala gideri var. zaten zıplama duvarda yürüme uçma olayından ciddi manada sıkılan bir kitle mevcut. bu kitle zaten benim gibi yaşı bu işler için ilerlemiş gözleri artık eskisi gibi çok keskin olmayan ve CS VE COD4 ile FPS de pişmiş bir kitle.

sonuç olarak beklentileri bu manadada karşılayan bir oyun olarak COD4 afsanesi devam ediyor.

Valla benim de gözler kesmiyor, cod4 te adam göremiyorum o yüzden. Oyun yapısı itibariyle karşılıklı birbirini uzaktan süzme üzerine kurulu, hele ki hcsd oynuyorsanız, o yüzden iyice görünmez oluyor herşey. Dolayısıyla ben usulca kenara koyuyorum oyunu :)

• Resmen algı operasyonu ile oyunu ne hale getirdi bu algıcılar
    Oyunu oynamamış ama oyunla ilgili ne varsa sayabiliyor
    Ben zevkle oynuyorum
    Sen bf1 çöpünü aldın diye o iyi değildir
    Hatta IW den bile çöp bu bf1

• quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

ttnet 16mb kullanıyorum lag olayı tek tük kısa zamanlı oluyor. ayrıca oyunda qickdraw hızlı nişan alma özelliği olmadığından ping sanırım çokta farkettirmiyor.

kim ne derse desin COD4 ün hala gideri var. zaten zıplama duvarda yürüme uçma olayından ciddi manada sıkılan bir kitle mevcut. bu kitle zaten benim gibi yaşı bu işler için ilerlemiş gözleri artık eskisi gibi çok keskin olmayan ve CS VE COD4 ile FPS de pişmiş bir kitle.

sonuç olarak beklentileri bu manadada karşılayan bir oyun olarak COD4 afsanesi devam ediyor.

Imzalarim her cümlenin arkasina......

• İkisi 100 kusur gb Allahtan kota yok tabiki ilk cod4u indirdim.

• COD'un cod olduğu zamanlardan, oynarken 2 damla yaş geldi duygulandım valla bi garip oldum, az ünivi asmadım bu oyun yüzünden

Remastered olarak da en iyisidir belki grafik açısından, derslerine baya iyi alışmışlar helal olsun.

3 kere bitirmiştim xbox ve pc'de, veteranda akarız yine platin bizi bekler şarjor değiştirme sesleri vs ds4ten gelmesi de çok güzel olmuş bu arada

MODERN WARFARE REMASTERED | PSN Plus 5 Mart'ta Ücretsiz | PS4 ANA KONU

• ali1903kemal kullanıcısına yanıt
    Ben 2 oyunu da almis ve 2 sini de keyifle oynayan biri olarak bf1 hakkinda agir konustugunu dusunuyorum. O da keyifli bu da.ama iw 2 oyunun da bana gore cok gerisinde

• ıyı gunler.ps4 ınfınıtı war. legend vers. aldım yanı ıcınde modern warf. olanlı halı.lakın cdyı taktıgımda ıcınde modern war.ı bulamıyorum ne yaptıysam olmadı oyun ıcındede bulamıyorum ne yapmam gerekıyor acaba ısın ıcınden cıkamadım.oyunu acınca tek oyun acılıyor yanı onu asamadım
  • ıyı gunler.ps4 ınfınıtı war. legend vers. aldım yanı ıcınde modern warf. olanlı halı.lakın cdyı taktıgımda ıcınde modern war.ı bulamıyorum ne yaptıysam olmadı oyun ıcındede bulamıyorum ne yapmam gerekıyor acaba ısın ıcınden cıkamadım.yardımlarınızı beklıyorum cunku aldıgım yerı aradım kardesım dedım bu modern w. oyunu cd ıcınde yok abı dıyor legend versıyon olması lazım ben eskık bıseymı yapıyorum acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

COD'un cod olduğu zamanlardan, oynarken 2 damla yaş geldi duygulandım valla bi garip oldum, az ünivi asmadım bu oyun yüzünden

Remastered olarak da en iyisidir belki grafik açısından, derslerine baya iyi alışmışlar helal olsun.

3 kere bitirmiştim xbox ve pc'de, veteranda akarız yine platin bizi bekler şarjor değiştirme sesleri vs ds4ten gelmesi de çok güzel olmuş bu arada

Bir de multi ye gir bakalm hocam eski günlerin tadını ala bilecekmisin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: oleyes86

ıyı gunler.ps4 ınfınıtı war. legend vers. aldım yanı ıcınde modern warf. olanlı halı.lakın cdyı taktıgımda ıcınde modern war.ı bulamıyorum ne yaptıysam olmadı oyun ıcındede bulamıyorum ne yapmam gerekıyor acaba ısın ıcınden cıkamadım.yardımlarınızı beklıyorum cunku aldıgım yerı aradım kardesım dedım bu modern w. oyunu cd ıcınde yok abı dıyor legend versıyon olması lazım ben eskık bıseymı yapıyorum acaba?

Legacy edition yaziyor mu kutuda ? İcinden cod4un oldugu bir kagit cikacak dijital kod yazar onu ps4e girip indireceksin.

• Evet 12 hanelı kod var ana ps4 de nereye yazacam acaba ps store un ıcınde hangı kısımdan kodu gırıcem

• Storea gir soldaki mavi menude en altlarda olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 9 Kasım 2016; 20:19:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edem girdimde tam adını versen bıde nasıl yapıldıgını cok memnun kalırdım ben bıseyler kurcaladımda bısey cıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: oleyes86

Edem girdimde tam adını versen bıde nasıl yapıldıgını cok memnun kalırdım ben bıseyler kurcaladımda bısey cıkmadı

İngilizce ise storea gir soldaki menude redeem codesa gel

Turkce ise soldaki menude Para puan kodlarina gel kodu gir, bunu da bulamazsan ps4u sat gitsin.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.