Şimdi Ara

MODERN WARFARE REMASTERED | PSN Plus 5 Mart'ta Ücretsiz | PS4 ANA KONU (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
12
Favori
31.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps4 Pro da oynayıp da grafik vb seçeneklerini bulabilen var mı ?
  • Tek satılsa alırım yoksa cok pahalı suan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Ps4 Pro da oynayıp da grafik vb seçeneklerini bulabilen var mı ?

PS4 Pro'da her oyunda grafik seçeneği yok PC değil bu sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Oyun pro yaması aldı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Oyun pro yaması aldı

Ee?Onu sormamışsın ki grafik seçenekleri nerede diyorsun bende diyorum ki grafik seçeneği diye birşey Pro yaması alan çok az oyunda var.

Pro yaması alınca her oyuna "grafik seçeneği" gelmiyor direk Pro'da daha iyi çalışıyor.

• MODERN WARFARE REMASTERED | PSN Plus 5 Mart'ta Ücretsiz | PS4 ANA KONU

Valla 9 yillik oyun gibi degil de bu nesil cikmis kaliteli yeni oyun gibi bitirdim bu 4 oldu ama remastered grafiklerle sardı oyun, hikaye zaten bambaska, mile high club ve sondan önceki bölum yine baya zorladi veteranda, simdi infinite warfare zamani hikayeyi merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro da nasıl oldu mwr multisi beyler? Benim gibi lag rakibi göremeden ölme netcode vs muhabbetleri devam ediyormh? Oyunu satmıştım ama proda bazı sryleri düzeltirlerse tekrar alırım sonuçta 2008 ler de sabahlamamızı sağlayan bir başyapıt!

• Oyunu ilk kez bu sabah deneme fırsatı buldum pro'da. Okadar özlemişimki anlatamam birden 2008 e dönüverdim. Mapleri herşeyi iyi bildiğim için öyle sıkça ölmedim 5 maçın 4 ü kesin kazandım. Gecikme lag vs sorunu ben şu 2 saatlik oynayışımda yaşamadım sonradan yaşarmyım bilemiyorum.

İnsan oynadığı oyundan bukadarmı keyif alır evet bukadar alır başından kalkasım gelmiyor oturaklı oyun dengeli yapı savaş ruhu herşey mevcut. Sonuna kadar oynayacağım en son serverları kapanasıya kadar devam tarih bu oyunu unutmayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu nasıl alıyoruz şimdi ben tam anlayamadım.. :)

• Oyunu kiralamak isteyen var mı arkadaşlar? Hem MW hem de IW hikaye modlarını bitirip vericem :)
  • Şu an hem mw hem de ıw serverlarına giremiyorum.PSN çalışıyor fakat oyunların online girişi yok.Problem bende mi yoksa serverlar mı göçtü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sozar35

Şu an hem mw hem de ıw serverlarına giremiyorum.PSN çalışıyor fakat oyunların online girişi yok.Problem bende mi yoksa serverlar mı göçtü

aynı sorunu bende yaşıyorum bütün cod oyunlarında online olamadım

• Sanki Oyun beklenilen ilgiyi göremedi gibi arkadaşlar bizim forumda bile ? Ne dersiniz. Bir cod oyunu bilmiyorum ki çıkalı bu kadar sürede sadece 14 sayfa yazılmış olsun. BF1 105 te iken özellikle ve aralarında çıkış tarihi olarak çok bir fark yokken.
  • Online sunuculara Türkiye'den bağlanırsan maça 3-0 yenik başlıyorsun. Düşmanın seni önceden görmesi herkesi canından bezdirdi. Ancak camp yaparak bir şansın var. Türkiye'ye dedicated server getireceklerini hiç sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Bu oyunu nasıl alıyoruz şimdi ben tam anlayamadım.. :)

reyiz, infinity war ı alman gerekiyor, içerisinde ek geliyor bu oyun.
  • 260 TL ye Aldığım Legacy Edition MW Remastered Oyunu Satıyorum.
    2 kez takıp kullandım.Çizik yok

Pazarlık yoktur 170 TL Sadece İzmir içi elden teslim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

Sanki Oyun beklenilen ilgiyi göremedi gibi arkadaşlar bizim forumda bile ? Ne dersiniz. Bir cod oyunu bilmiyorum ki çıkalı bu kadar sürede sadece 14 sayfa yazılmış olsun. BF1 105 te iken özellikle ve aralarında çıkış tarihi olarak çok bir fark yokken.

Bence bunun sebebi oyun mekaniklerinin çok basit olması. Yabancı forumlarda da çok fazla yazmışlar bunu.Her ne kadar gelecek temasını sevmesek bile son çıkan cod oyunlarında çeşitlilik ve mekanik daha fazla onlara alışınca mwr bana çok basit geldi. Mesela perklerden birisi ekstra can,birisi damage arttırıyo,bir diğeri esktra grenade veriyo tamamen düz mantıkla tasarlanmış perkler. Hasar aldığın zaman silah tepmesi çok fazla ilk vuranın yüksek ihtimalle kazanmasının sebebi aslında kesinlikle bu. Mermi yiyince aimi toplamak resmen imkansız. Silahlar oyundan soğutucak derecede güçlü özellikle M16. Bizim ülkeden bağlanıp avrupa ülkelerine karşı oynamanın verdiği bağlantı eşitsizliğini söylemeye gerek bile yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

Sanki Oyun beklenilen ilgiyi göremedi gibi arkadaşlar bizim forumda bile ? Ne dersiniz. Bir cod oyunu bilmiyorum ki çıkalı bu kadar sürede sadece 14 sayfa yazılmış olsun. BF1 105 te iken özellikle ve aralarında çıkış tarihi olarak çok bir fark yokken.

2007-2008 Cod'cuları foruma takılmıyor artık. Ama son sürat Mwr oynamaya devam ediyorlar. Konunun canlı olmaması oyunun oynanmıyor anlamı taşımıyor. Bf' de 07 yaştan başlıyor oyuncuları oyüzden konusu okadar yoğun.Ki bir çoğu ps hayatına ps4 ile başlamış mwr nedir onu bile bilmiyor.

• Oyunun ne derece ilgi görüp görmediğini twitch yayınlarından anlayabiliyoruz bence. Mesela infinite Warfare ilk 15 oyun arasında yok ki call of duty serisi live stream'de düzenli olarak üst sıralarda kalırdı bu sene canlı yayın yapan yok daha yeni çıkmış olmasına rağmen üstelik, hatta activision tanıtımlarda kullandığı ünlü cod streamer'ları bile oyunu bırakmış durumda. Remastered şu an ana oyundan daha fazla ilgi görüyor orası kesin ama bence oda planlanan patlamayı yapamadı. İlk duyulduğunda ayılıp bayılmıştı herkes o seviyede ilgiyi sürdüremedi. Ben yayınlarıda izliyorum zaman zaman bir çok kişi o eski büyünün olmadığını söylüyor (bu kişiden kişiye değişir). Sadece biz değil dünyanın her yerinde şu an ciddi bağlantı sorunları yaşayanlarda var bu yeni beş para etmez server sistemleri çok kişiyi oyundan soğuttu. Her geçen sene daha fazla oyuncu kaybı yaşıyor bu gidişle çöküş olucak.

• quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Bu oyunu nasıl alıyoruz şimdi ben tam anlayamadım.. :)

reyiz, infinity war ı alman gerekiyor, içerisinde ek geliyor bu oyun.

Hmm.. Battlefield 1 aldım dur bakalım sarmazsa döneriz..
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.