Şimdi Ara

MODERN WARFARE REMASTERED | PSN Plus 5 Mart'ta Ücretsiz | PS4 ANA KONU (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
12
Favori
31.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

Sanki Oyun beklenilen ilgiyi göremedi gibi arkadaşlar bizim forumda bile ? Ne dersiniz. Bir cod oyunu bilmiyorum ki çıkalı bu kadar sürede sadece 14 sayfa yazılmış olsun. BF1 105 te iken özellikle ve aralarında çıkış tarihi olarak çok bir fark yokken.

2007-2008 Cod'cuları foruma takılmıyor artık. Ama son sürat Mwr oynamaya devam ediyorlar. Konunun canlı olmaması oyunun oynanmıyor anlamı taşımıyor. Bf' de 07 yaştan başlıyor oyuncuları oyüzden konusu okadar yoğun.Ki bir çoğu ps hayatına ps4 ile başlamış mwr nedir onu bile bilmiyor.

Forumdaki canlılık bir etki gösterir oyuncu sayısı üzerinden. Zira ben çok nadir TR oyuncularına denk geliyorum oyunda. zaten genel anlamda full bir oyun tamamlamak başlamak bile zor yada ben bırakıp geri döneli herkes hc yi terkedip core dondu. başka bir izahı yok.

• Acik ve net btf herseyiyle gecti codu oyun dopdolu cunku codun burun serilerini oynadim ama malesef mw de kurtaramaz activisionu umarim ders olur onlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Oyunun ne derece ilgi görüp görmediğini twitch yayınlarından anlayabiliyoruz bence. Mesela infinite Warfare ilk 15 oyun arasında yok ki call of duty serisi live stream'de düzenli olarak üst sıralarda kalırdı bu sene canlı yayın yapan yok daha yeni çıkmış olmasına rağmen üstelik, hatta activision tanıtımlarda kullandığı ünlü cod streamer'ları bile oyunu bırakmış durumda. Remastered şu an ana oyundan daha fazla ilgi görüyor orası kesin ama bence oda planlanan patlamayı yapamadı. İlk duyulduğunda ayılıp bayılmıştı herkes o seviyede ilgiyi sürdüremedi. Ben yayınlarıda izliyorum zaman zaman bir çok kişi o eski büyünün olmadığını söylüyor (bu kişiden kişiye değişir). Sadece biz değil dünyanın her yerinde şu an ciddi bağlantı sorunları yaşayanlarda var bu yeni beş para etmez server sistemleri çok kişiyi oyundan soğuttu. Her geçen sene daha fazla oyuncu kaybı yaşıyor bu gidişle çöküş olucak.

Hocam çöküş oldu bile, sen her yıl aynı şeyi pişir pişir koy olacağı bu. Yıllarca ne oyun motoruna ne de network koduna yatırım yapıldı, bunca sene kemik fan kitlesi ile iyi bile dayandı COD serisi. Oysa 2-3 sene önce düzgün bir yatırım yapıp motoru yenileseler, BF serisindeki gibi yatırım yapsalardı şimdi çok çok daha büyük olurlardı.

Şu anda bu oyun benim için refleks geliştirme oyunundan başka birşey değildir. Kim önce görürse o öldürür, ne strateji ne de yeteneğin bir önemi yok, pingi düşük olan gözü iyi gören kazanıyor bu kadar...

• Black Ops 3'e devam mı yani? Yatırım yapmayalım o zaman bu oyuna. :)
  • quote:

Oyunun ne derece ilgi görüp görmediğini twitch yayınlarından anlayabiliyoruz bence. Mesela infinite Warfare ilk 15 oyun arasında yok ki call of duty serisi live stream'de düzenli olarak üst sıralarda kalırdı bu sene canlı yayın yapan yok daha yeni çıkmış olmasına rağmen üstelik, hatta activision tanıtımlarda kullandığı ünlü cod streamer'ları bile oyunu bırakmış durumda. Remastered şu an ana oyundan daha fazla ilgi görüyor orası kesin ama bence oda planlanan patlamayı yapamadı. İlk duyulduğunda ayılıp bayılmıştı herkes o seviyede ilgiyi sürdüremedi. Ben yayınlarıda izliyorum zaman zaman bir çok kişi o eski büyünün olmadığını söylüyor (bu kişiden kişiye değişir). Sadece biz değil dünyanın her yerinde şu an ciddi bağlantı sorunları yaşayanlarda var bu yeni beş para etmez server sistemleri çok kişiyi oyundan soğuttu. Her geçen sene daha fazla oyuncu kaybı yaşıyor bu gidişle çöküş olucak.

Öyle deme infinite multi efsane ya ölme öldürme rekoru kırılmış artık MWR'de milisaniyeye geçmişler İnfinite mikrosaniye olmuş, bir dahaki oyunda nanosaniye ölme süresi bekliyorum, başarabilirsin acti : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 15 Kasım 2016; 2:37:14 >

• rds kullanıcısına yanıt
    Her yeni oyun ciktiginda klasik bu konu geciyor sonra bunu diyen herkes yeni oyuna geciyor. ( kendim dahil ) Sadece pc deki mw1 ciler diger oyunlara gecmeyip buyuk bir kitle olarak kaldi. Mw2 den bo ya bo dan mw3 e ondan bo2 ye yeni oyun cop eskiden devam vs. ne yazikki olmuyor oyuncu kalmiyor oyun bir sure sonra tat vermiyor vs. kalsa sahsen mw2 yada mw3 ten devam ederim. bo3 unde ne denli basarili oldugu diger bir tartismali konu.. mwr yi tercih edebilirsiniz bo3 tense.

• quote:

Orijinalden alıntı: onculcan

quote:

Hocam çöküş oldu bile, sen her yıl aynı şeyi pişir pişir koy olacağı bu. Yıllarca ne oyun motoruna ne de network koduna yatırım yapıldı, bunca sene kemik fan kitlesi ile iyi bile dayandı COD serisi. Oysa 2-3 sene önce düzgün bir yatırım yapıp motoru yenileseler, BF serisindeki gibi yatırım yapsalardı şimdi çok çok daha büyük olurlardı.

Şu anda bu oyun benim için refleks geliştirme oyunundan başka birşey değildir. Kim önce görürse o öldürür, ne strateji ne de yeteneğin bir önemi yok, pingi düşük olan gözü iyi gören kazanıyor bu kadar...

hepsine harfiyen katılıyorum

• Şu sıralar reddit üzerinde oyunu sevenleri üzücek söylentiler dolaşmaya başlamış. Söylentilere göre aynı İnfinite Warfare'da olduğu gibi MW Remastered içinde farklı silah varyasyonları gelebilirmiş. Anlayacağınız MWR içinde supply drop gelme ihtimali varmış. Söylentiyi çıkaran kişi oyunun içinde silahların orjinal görüntüsünde ufak tefek tasarım farkları olan versiyonları olduğunu söylemiş. Tabi şuan söylenti olduğu için kesin bişey söylemek zor ama böyle bişey yaparlarsa Cod serisi hatrı sayılır sayıda oyuncu kaybetmeye devam edicektir.
  • Katılıyorum. Keşke PS3 zamanındaki server sistemi olsaydı. 5dk düşünmeden alırdım oyunu. Az sabahlamıyorduk o zaman.
  • Benim anlamadığım bu kazmalar, neden xbox'a cd'siz oynama seçeneği veriyorda ps4'de vermiyor. Veya ben mi yanlış biliyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: insom

Benim anlamadığım bu kazmalar, neden xbox'a cd'siz oynama seçeneği veriyorda ps4'de vermiyor. Veya ben mi yanlış biliyorum?

Yanlis biliyorsun.

• RogueAgent kullanıcısına yanıt
    Hicbir oyuncu bu sebeple birakmaz mwryi. Katilmiyorum bu dusuncenize
  • Merakla ve sabırla tek başına satışa sunulmasını bekliyorum şu oyunun bakalım daha ne kadar bekliycez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Şu videoyu herkes izlesinde görsünler nasıl çöpmüş netcode. Biz söyleyince herkes yağ gibi oynuyo oluyo yalancı muamelesi görüyoruz.

• Valla ben gayet iyi birşekilde oynuyorum netcode gecikme falanda hissetmiyorum takır takır indiriyorum :) Gayet memnunum oyundan hergün oynuyorum zaten. Fiber net kullanıyorum belki etkiside vardır bilemiyorum. Akşama yine şov var :) Farklı silah seçeneklerinede varım oyuna birazdaha renk ve heyecan katar yeterki uçma kaçma olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 19 Kasım 2016; 12:58:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RogueAgent kullanıcısına yanıt
    Hocam oynamaktan oynamaya fark var. Senin iyi oynamaktan kastın 30 kişi vurup 5 kere ölmektir başkasının daha farklıdır. Açıkçası 30 kişi vurup 20 kere vurulduğum bir oyun benim için iyi bir skor değildir.

Burda bu skorları yapıp "yardiriyorum" diyen kişilerde vardır mutlaka. Onlar için oyunun sorunu yoktur çünkü başarı kıstasları bu ve bunun gibi skorlardir.

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Tabi dediğiniz gibi olabilir. Cod Ghosts bile iyi bi oyun olmamasına rağmen orada kaç kere K.E.M Strike atmışımdır sayısını hatırlamıyorum veya Advanced Warfare'da 30'dan fazla DNA bomb atmışlığım vardır. Ama Black Ops3 ve bu son cod oyunları ciddi anlamda can sıkıcak derecede problemli. Bunun düzeltilmemesinin sebebide oyunun fanlarının inatla laf söylettirmemesi. Beceriksizim desem oda değil diğerlerini oynayanda bendim sonuçta mekaniklere alışınca gayet iyi oynayabiliyorum aimim filan gayet iyi. GÜncel olarak mesela Overwatch 20 hz serverlarla çıktı ama community o kadar çok şikayet ettiki Blizzard fazla geçmeden serverları 60 hz yaptı. Şikayetimin asıl sebebide Overwatch'u 50 pingle oynayabilirken Codu 100 pingle oynamam.
  • Arkadaslar oyun rusya psn de ingilizcemi ?

• remastered yanlız başına satılmaya başlasın hem kendime hem tüm arkadaşlarıma ısmarlıcam
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.