Şimdi Ara

MODERN WARFARE REMASTERED | PSN Plus 5 Mart'ta Ücretsiz | PS4 ANA KONU (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
12
Favori
31.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theraptorx

İlk güncelleme 50 GB tutuyor. Yuh diyorum. Oyunun kendisi kadar güncellemesi var.

nasıl ya şimdi oyunu bluray olarak alsak bide 50 gb güncellememei yapmamız gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microtransactionlar gelmis Supply Drop olarak. Eski codu bile mahvettiler yeni yontemleriyle. Sadece cosmetics demislerde Black Ops 3deki gibi yakinda silahlarida eklerler.

• Bu oyun bende ps4 almak için yeterli bi sebep, lakin oynayan arkadaşlar eski havası varmı oyunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Bu oyun bende ps4 almak için yeterli bi sebep, lakin oynayan arkadaşlar eski havası varmı oyunun?

Kesinlikle yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Bu oyun bende ps4 almak için yeterli bi sebep, lakin oynayan arkadaşlar eski havası varmı oyunun?

kesinlikle var. eski oyunu ne kadar ve kimlerle oynadığına bağlı bu. Ben oyundan çok memnun kaldım. Challengelar, title ve abmlemler. Gizli chernobyl nukleer camosu falan . 1K level. Supply drop. Oyun çok daha renkli. Oyunu berbatlaştıran hiçbirşey yok. Sadece killcamde bir sorun var çoğu zaman izleyemiyorsun.
  • @KAKÁ
    Hacı oyunda bir sıkıntı yok bağlantı ile ilgili olabilir arkadaşın dediği gibi eski mesajlara baktım. Sayısız klan maçı ve milyonlarca kez normal multiplayer oynadım eskiden. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum oyunda ne damage olarak ne de başka bir türde sıkıntı yok. Eskiden de çok fazla sövdüğümüz şeyler vardı. Helikopterin defalarca kez üstümüze kitlenmesi ard arda. Saçma saçma ölümler. Oyunun son zamanları promod çıkmıştı orda üfleseler ölüyordun zaten çoğu klan maçı promodda yapılmaya başlanmıştı. Yani diyeceğim o ki oyunda sinir bozan birşey varsa eskiden de vardı. En önemlisi de scorestreak saçmalığı yok herkes killstreakları bilek hakkıyla açıyor. Oyunda eski havayı yakalamak isteyenler isterlerse yakalayabilirler.

geçenlerde şans eseri birkaç ss buldum çok eskiden çekilmiş. nasıl durmuş onu da anlamadım hotmail onedriveda buldum. sallamasyon tespitlerde bulunmadığımın bir göstergesi olması için koyıyım dedim.

• Yahu ben xbox 360'da 1mbit ile oynarken atıyorum 20 kill 5 death 30 kill 10 death ile falan oynuyordum, Ps4'te 50mbit fiber var ama gelen geçen ebemi atladı hiç zevk alamadım, ben mi paslandım acaba anlamadımki :( bi garip geldi bana zaten elden çıkardım o zevki vermedi bana.
  • Senelerdir COD'un BF'den üstünlüğü için kavga verdim durdum. hele ki BO 3'teki zombi haritaları efsaneydi . Ama bu son oyunu almamla haftasına satmam bir oldu. cok buyuk hayal kırıklıgı yaşıyorum :((
  • Spawn sistemi garip ama base modlar disinda cok dengesizlik var tek sikinti o bence yoksa eski oyunun aynisi ve iyi grafiklisi proda detaylar cok iyi
  • Pinglerin kaç olduğu yazmıyor acabiliyozmu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @KAKÁ @kfycuneyt

hacı peki kafanızda ne vardı ki ? cidden merak ettim hani ne bekliyordunuz? ne olsaydı ''işte bu be uzun zamandır damağımızda kalan tadı tekrar tattık'' diyecektiniz?
  • Bu oyunu en ucuz nerden alabilirim? PS store aralık kampanyasını kaçırdım :(
  • Satan yokmu beyler oyunu primary olarak ?
  • iyi günler benden başka error 32770 hatası alan varmı ? çözümünü bi türlü bulamadım hiçbiyerde
  • satan varmı oyunu
  • Önerir misiniz arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phyremiss -- 19 Şubat 2017; 19:31:27 >
  • 1 ay oynadim SIKILDIM sildim pc de
  • Millet beğenmiyor ama satan da yok hiç legacy'yi pri sec olarak çok garip bir durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde mw1 remastered ps4 versiyonu mevcut birlikte oynayabilecegim bir türk klanı veya arkadaş arıyorum acaba yardımcı olabilirminiz teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1990mert

Elimde mw1 remastered ps4 versiyonu mevcut birlikte oynayabilecegim bir türk klanı veya arkadaş arıyorum acaba yardımcı olabilirminiz teşekkürler

Ekle hocam oynuyorum ben denk geldiğimizde oynarız. vea_victis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.