Şimdi Ara

Modifikasyoncunun takım çantası(yeniden düzenlendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
10
Favori
28.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben bu parçalar yok diye mod işine hiç girmek istemiyordum. Fakat baktım ki pek pahalı şeyler değilmiş.

Belki yakında bende girerim bu işe. Birde şu plexi ler ucuzlasa
  • ben sadece bi pense ile mod yapıorum
  • konu başlığı alet ve takımların tanıtılması amacı ile açılmıştır.Tabiidirki herkeste bütün bu aletler olacak diye bir şart yok.Herkese de bu aletleri - hap - gibi yutmak zorundasınız demiyoruz , birileri gibi...Elinden geliyorsa herşeyle mod yapabilirsin. Pense ile de.., sadece kıvırma işleri yapıyorsun herhalde. Nick ine baktım herhalde b harfi düşmüş olmalı BİONİCK dostum kolay gelsin.
  • Konu çok güzel ama Pc modifikasyonu işi için biraz az olmuş bende biraz bilgiler toplayıp paylaşıcam.

Ayrıca keşke dremelinde çakması olsaydı, çok pahalı (lise öğrencisine)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Olcay

Konu çok güzel ama Pc modifikasyonu işi için biraz az olmuş bende biraz bilgiler toplayıp paylaşıcam.

Ayrıca keşke dremelinde çakması olsaydı, çok pahalı (lise öğrencisine)

Dremel'in çakması gırla zaten :) Online alışveriş sitelerinden hırdavatçılara kadar envayi çeşidini bulabilirsin.
    Ama hem çakması hem orjinalini kullanan biri olarak orjinalini tavsiye ederim, 80 liraya değer bence.

İlla çakma alıcam dersen az parçalı bir alet al ve dremelin aksesuarlarını kullan, ben zibillah kadar parçalı çakma dremel almıştım o kadar kalitesiz ki diskler fln hala duruyorlar kutularında.
  • bilgiler için çok tşk ederim bir kasa modifiye bende düşünüyorum ilk olacak ama güzel yada cirkin zaten cok basit bir şey olacak bu bilgilerde cok işime yaradı tşk ederim
  • -moleks pinlerini sökmek için çatal iğne
    -slewe uçlarını sabitlemek için elektrik bandı
    -mıknatıslı yıldız tornavida (sağlamından)
    -maket bıçağı,yankeski
    -kağıt bant
    vb vb diye uzar bu liste
  • hocam çok sağol.. güzel paylaşım olmuş.. aradığım biçok parçayı buldum
  • süper çalışma tebrikler
  • Yararlı olabilir. Tşkler...
  • pop perçin makinesini googleda aradım ama bulamadım, havalıları war da böyle pense gibi olanını bulamadım, nerden bulunur?

• bu parçayla Saç levha kesmek mümkünmüdür ? Parçayı satan kişiye mesaj attım kesmez dedi :(
    kasanın yan kapağındaki 8cm lik fan deliğini 12cm yapmak istiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: elinwelin

pop perçin makinesini googleda aradım ama bulamadım, havalıları war da böyle pense gibi olanını bulamadım, nerden bulunur?

dostum uzun zamandır takip etmemeişm konuyu, özür dilerim . en kolay bulabileceğin yer.
    http://urun.gittigidiyor.com/Profesyonel-Percin-Tabancasi-Percin-Makinesi_W0QQidZZ36551325
    kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycansunar

bu parçayla Saç levha kesmek mümkünmüdür ? Parçayı satan kişiye mesaj attım kesmez dedi :(
    kasanın yan kapağındaki 8cm lik fan deliğini 12cm yapmak istiyorum :)

dostum saçı kesmek zor . aleminyum olabilir. ama önerim bir dekupajla bu işi yapman . 20 liralık bir alet, edinmen de fayda var.
  • bence yararlı bi konu olmuş...
  • Süper olmuş !!
  • aletler için kafadan 1000 lira çıkarmak lazım bide bunun malzemesi fln fln . valla onun yerine hazır modlanmış çok iyi kasalar var onlardan almayı tercih edenler çoğunlukta olur
  • lazım olur
  • çok güzel bir rehber olmuş
    yalnız şu vida yuvası açma klavuzunu nerden bulabiliriz
    ülke genelinde satış yapan bir yer var mı?

internetten ara ara bi hal oldum.
  • Kaç k yapar bunların tamamı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.