Şimdi Ara

Modifikasyoncunun takım çantası(yeniden düzenlendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
10
Favori
28.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İyi hoş güzel de ben bu kadar malzemeyi temin etsem, masraf edip alsam gider bi atölye açarım.... Maşallah herşey var....
    Bu çanta çanta değil bildiğin atölye
  • quote:

Orijinalden alıntı: arycanda66

İyi hoş güzel de ben bu kadar malzemeyi temin etsem, masraf edip alsam gider bi atölye açarım.... Maşallah herşey var....

Dostum burada amaç modifikasyonla uğraşanların kullanabilecekleri aletleri tanıtmaktır. yoksa hepsini alın diyen yok.
    kaldıki mod işiyle uğraşmazdan evvel de burdaki takımların çoğunu kullanıyordum.
    elinden biraz iş gelen insanların kullandığı şeyler, modifikasyona özel şeyler değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: arg-ist

quote:

Orijinalden alıntı: arycanda66

İyi hoş güzel de ben bu kadar malzemeyi temin etsem, masraf edip alsam gider bi atölye açarım.... Maşallah herşey var....

Dostum burada amaç modifikasyonla uğraşanların kullanabilecekleri aletleri tanıtmaktır. yoksa hepsini alın diyen yok.
    kaldıki mod işiyle uğraşmazdan evvel de burdaki takımların çoğunu kullanıyordum.
    elinden biraz iş gelen insanların kullandığı şeyler, modifikasyona özel şeyler değil..

İşin espirisi bir tarafa. evet haklısınız.
    Ben bu tarz işlerde biraz acemi olduğumdan ve liste şeklinde alt alta fiyatlarını falan görünce içimden, "modifiye işinde hepsi mi lazım oluyor?" diye düşündüm...

• Bunlara harcanan paralara zaten marangoz dükkanı acarım bi modifiye için bunlarımı alcam bunlara verılen paralara hazır yapılmıs alabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: babanqida16

Bunlara harcanan paralara zaten marangoz dükkanı acarım bi modifiye için bunlarımı alcam bunlara verılen paralara hazır yapılmıs alabilirim...

okuma zahmetine bile katlanmadan cevap yazıyorsun dostum , kaldıki...
    o zaman kasa modifikasyon forumunda işin ne dostum ... 2. el satış bölümüne geçebilirsin hemen...çok güzel 2. el kasalar var orda..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babanqida16 -- 19 Kasım 2013; 18:20:38 >
  • hocam herşey güzel iyide siz bu dremeli nerden aldınız ben öğrenciyim banada öle 30 tl lik bişeler gerekiyor fan deliği açacağım panç alcaktım bulamadım dremel laızm söylerseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: klimalı tabut

hocam herşey güzel iyide siz bu dremeli nerden aldınız ben öğrenciyim banada öle 30 tl lik bişeler gerekiyor fan deliği açacağım panç alcaktım bulamadım dremel laızm söylerseniz sevinirim

PM ile cevaplandı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.