Şimdi Ara

MODİFİYE HAKKINDA GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, iyi forumlar Başlıkta da belirttiğim gibi sizden bu konuda yardım ve öneri almak istiyorum.
    Mesela ben bikaç sene içerisinde bi araç alıp sade şık bir modifiye düşünüyorum. Bende BMW hastalığı var E30 aklıma yatıyor ancak eski araba ve sorun çok çıkarır temizini zor bulursun diyorlar. Ayrıca baya da maliyeti yüksek olur diyorlar. E bizde para varda E46 almadık mı Neyse fazla lafı uzatmadan konumuza gelmek istiyorum. Bu konunun altına mesaj olaraktan tavsiye ettiğiniz arabaları (resim olabilir) ve mesela farlara şunu yap jantları şundan al güzel olur gibi önerilerinizi atarsanız memnun olurum
    Bu arada fiyatı çok uçuk olmayan arabalar Mesela Civic, 206 gibi.

(UMARIM AÇIKLAYICI BİR YAZI OLMUŞTUR, KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIYSAM YAHUT BAŞKA BİRİ TARAFINDAN DAHA ÖNCE AÇILDIYSA ÖZÜR DİLERİM.)

• Anladığım kadarıyla sadece görsel modifiyeden bahsediyorsunuz.

Burada daha çok zevkler renkler muhabbeti devreye girer fakat kişisel görüşüm : çakma xenon larla milletin gözünü almayın, çok sövüyorum.

Amortisörleri dibine kadar kestirip 45 derece kamber açısı verdirmeyin. öyle olunca milletin 80-90 la gittiği yolda 50 ile gidiyorlar. Çok sövüyorum.

gecenin karanlığında sadece sisler ile gezmeyin. Çok sövüyorum.

şarkı gibi oluyor, sövmeyeyim daha fazla,

sizden ricam "apaçi" olmayın. Yazı karakterinizden öyle olmadığınız anlaşılıyor ancak ilgilendiğiniz araçlar tehlikeli
  • zenonmudur nedir şunu takma yeter ne yaparsan yap aracsenin sonucta ama muayeneden gecemezsin cok değişiklik yaparsan
  • Öncelikle Bmv sevmenin sebebi arkadaş itiş olması ise farklı araçlar seni tatmin etmiye bilir, Ama bütçenizi söylerseniz bi kaç model söyleyebiliriz.
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    Yok yok apaçi gibi değil :D Farlar pek ilgimi çekmiyor alacağım ya da yapacağım aracın farlarını elleyeceğimi sanmıyorum. Benim ilgimi çeken kısım jantlar ve egzoz. Air olsa tadından yenmez :D Tabi motor da önemli. Mesela favorim BMW E46 ancak burada bi emsali var görsel bakımdan beni benden alıyor gel gelelim araba yerinden kalkmıyor dediklerine göre. Pırıl pırıl ama motoru yemiş bi araba yapmaktansa motoru beni tatmin edecek orjinal bi aracı seçerim :D

http://hizliresim.com/6rZqzE Hayallerimin arabası :D
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    Hoşuma giden modifiye tarzı çevreye bi zarar teşkil etmiyor :D sadece egzoz dışında
  • ULTİMATE.TEAM kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçem max. 20 civarı. BMW ne bileyim şekli olsun rahatlığı olsun performansı olsun eskilerden beri hayalimdir bi BMW min olması. Zaten sanırım bütçeme bakılırsa 98-99 Civic gibi arabalar alacağım. kime desem e30 u alma son sahibi olursun diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • REST09 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kardeşim E30 sıkıntı bencede son sahibi geçtim çok eski arabalar artık, Honda alırsan daha rahat edersin, fazla birsey yapmanada gerek yok güzel bir jant lastik ve araçı biraz alçaltırsın civic tam senlik
  • ULTİMATE.TEAM kullanıcısına yanıt
    Açıkcası şu an BMW ye kendimi ihanet etmiş gibi hissettim Ama benim de aklıma Honda yatmaya başladı. Güzel bi jant bi egzoz biraz da basarsam bence gayet hoş olacaktır. Ahtım var BMW ama sanırım şu an için erken. İleride 40-50 ye yükseldikten sonra alırız artık bişeyler. Çok güzel teselli ediyorum kendimi
  • REST09 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun diyelim. Araça karar verirsen üzerinde ne yapılması gerekiyor konuşuruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REST09

Hoşuma giden modifiye tarzı çevreye bi zarar teşkil etmiyor :D sadece egzoz dışında

burda bir şahin var aklı sıra modifiye yapacam diye bagaj kapağına 5 metre radyo anteni takmış birde abart egsoz . bir bela okuduk ailecek 2 gün sonra kamyonun altına girmiş şahin pert 6 ay sonra aracı yaptırmış gene aynı gürültü ses bu seferde başkasına vurmuş ..

düşün 5 metre anteni var ama radyoya bağlı değil süs diye geziyor jandarma telsiz anteni gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 28 Kasım 2016; 17:20:40 >
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    Reis o modifiye değil saçmalık :D Şahsen modifiyede aracın üstünde abartı şeyler oldugu zaman araba kalabalık ve çirkin gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.