Arkadaşlar sürekli forumlarda görüyorum, herkes kafasına göre xp hazırlıyor.. Nlite ile bende yapıyorum ama bu programda kısıtlı.. Yani benim istediğim, mesela mediaplayir 11, winamp vsvsvs bunun gibi bir sürü programda ekliyorlar. Bunları hangi programlarla yapıyorlar? Programları nereden bulabiliriz?*
Bu işlere bulaşırsan bol zamanın olması lazım Kafayı sıyırırsın en ufak hatada bütün emek gider Dikkat et Yazılardan kafan karışırr Millet oye ucube şeyle yapıyor kii..
Öyle bir xp kurulum cd'si yapmak yerine ghost yapmanı tavsiye ederim.
sadece kendi makinasında kullanabilir ama yanılıyomuyum nexus7 ?
vlite denen bi program vardı galiba. cracklisini dene istersen
nlite bu istediklerin için tek başına yeterli değil.. gerçekten sabır ve zaman isteyen bir iş bu... en iyisi sistemi temiz bir kurup imajını almak... çünkü programlar sürekli yenileniyor.. diyelimki bir codec paketi ekliyorsun aradan 3 ay geçiyor yeniden XP yükleyeceksin bakıyosun codec paketinin üstüne kaç tane yeni versiyonu çıkmış.. bi daha güncelliyosun sonra XP ye eklemiş olmanın bir anlamı kalmıyor.. tecrübe ile sabittir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme