Şimdi Ara

MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
120
Favori
95.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her işin bir ustası var.kasa mod'da da mustafa abi :)) çalışmalar oldukça profesyonel.yeni kasamı sana getirmek için sabırsızlanıyorum :)
  • Cooler master RC-590 kasamızda ustanın elinden geçti. İşçilik, ambalaj, ilgi ve alaka, teslimat. Tek kelimeyle mükemmel. Ellerine emeğine sağlık
  • Resimlerdeki ;

-İlk CM Stacker Kasa Kapağı
    -İlk Mini ITX Kasa
    -Çekmece
    -Su haznesi
    -Monitörün yanındaki hoparlörler
    -HDD Kutusu

Hepsi benim

Abi Şu Xbox kapak kesimi hakkında görüşebilirmiyiz ? Hee birde oraya fan takabilirmiyiz
  • mustafa abim hayırlı alışverişler süper işçilik olmuş valla orjinalden farkı yok ellerine sağlık

kolay gelsin saygılar
  • abi nerden baktım bu ilana ya çok özendim kasalara harbiden süper olmuş..
  • hepsi birbirinden güzel üstadım hayırlı satışlar........bende thermal takenin şeffaf kasası var numaranı alıyorum ilerde çizilir kırılırsa size bir adet kestrrm......
  • Plexy diyince AMFİBİ üstad geliyor akla gerisi yalan
  • Kardeş sen nerdesin ya Aydına yolun düşmüyormu hiç :) ben Aydında bırak senin gibi birini Plexi bulamadım aydındaki en büyük yere bile gittim plexi diyorum o ne diyorlar bi şekilde anlattım gösterdikleri şeylerde çizik oluyor senden plexi almak istiyorum parça olark satarmısın gönderirmisin? msn ekledim xgx_gogo@hotmail.com
  • göz kamaştırıcı vede profesyonelce kutlarım çok güzel kasalar emegine saglık
  • Modellerin isimleri olsa daha rahat iletişim kurabilirsiniz bence. Isı göstergesi 34.7 olan kasanın maliyeti konusunda pm atabilirmisiniz. Umarım tarif edebilmişimdir resim ekleyip şişirmek istemiyorum postu kotalı arkadaşlar için
  • merakımı ve bilmediğim için beni mazur görün bu plexi kapağa verilen modifeyeli kesim şeklimi oluyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thengir

merakımı ve bilmediğim için beni mazur görün bu plexi kapağa verilen modifeyeli kesim şeklimi oluyor acaba?

PLEXİ NEDİR?

Döküm akrilik levha, polimetilmetakrilat esaslı termoplastik bir malzemedir.
    Döküm tekniği ile 2 mm den 40 mm kalınlığa kadar, çeşitli ebatlarda renksiz, şeffaf renkli ve opak olarak üretilir.

Yüksek ışık geçirgenliğine sahiptir ( cama göre %92 ). Normal cama göre darbelere 6 kat daha dayanıklıdır.Kırılan parçaları keskin kenarlı değildir, yaralanmalara sebep olmaz. Aynı kalınlıktaki cama göre ısıyı %20 daha az iletir.

Pleksi kolaylıkla işlenebilir, yaklaşık 150°C de ısıtıldığında birçok şekle girebilir, eğilip bükülebilir.Basınçla ve vakumla form verilebilir.Soğuduktan sonra şekliini muhafaza eder.

Pleksinin maksimum dayanma sıcaklığı 80°C dir. Pleksi yanıcı bir termoplastiktir.Kendi kendine yanma sıcaklığı 400°C dir. 250°C de alevle tutuşabilir.Yüzeyi bakır sertliğindedir, fırça ve zımpara ile çizilebilir.

Pleksi şeffaf ve renkli bütün formlarında parlak bir görünüme sahiptir.Atmosfer şartlarında dayanıklılığı diğer bütün plastiklerden daha yüksektir.Bu sebeple çok değişik iklim şartlarında dahili ve harici geniş uygulama alanlarında kullanılabilir (Kaynak:Aykanplex akrilik)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• tşk ederim saol bilgilerin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thengir -- 22 Kasım 2009; 21:11:51 >
  • ahh be keşke önceden görseymişim kapak kesimini yaptığını.. kapağımı kestim ama kötü oldu sana yaptırsaymışımdı off off

bu arada işçiliğin harika kolay gelsin hayırlı işler..
  • Amfibi İşçilik çok güzel insan isterki kendisi yapmak ama elime yüzüme bulaştırma korkusu var ki ilk denemede olmaması mucize olur.yukarıda gordugum bir kaç model var galiba o kasaları full sen yapmışsın 0 'dan başlıyarak yanılıyorda olabilirim. benim soracağım sıfırdan bir kasa yaptırabiliyormuyuz ?

Nette gördüğüm bir kasa var oyle kasa ne satılıyor nede yapılıyor sıfırdan yapılıyor büyük ihtimal sana yaptırmayı düşünüyorum yakınızda küçükyalıda oturuyorum. bi ara fan olayında konuşmuştuk zaten neyse ürünler çok güzel soruma cevap verirsen sevinirim.
  • Üretim yapan arkadaşları aramızda görmek güzel.Temiz ve özenli işçiliğinizi tebrik ederim.
  • tek kelimeyle harika başka ne denilebilirki ellerine sağlık kolay gelsin
  • pm
  • Bir sitede Plexinin statik elektrik yüklendiğini okudum.Ekran kartının arka tarafını plexi ile kaplamak zararlı olur mu?
  • MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı..

Dostum böyle birşey (ama itx değil, mATX)kaça malolur? bilgi alabilirmiyim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.