Şimdi Ara

Modifiyeli BMW e30,Peugeot 106-206,Honda Civic ve Tofaş Kullanıcıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu araçların kullanıcı kitlesi genel olarak bilinçsiz kişilerden oluşuyor. Tabi istisnalar var.
  • Bu nasıl bir mantık bu nasıl bir zihniyettir ? Şahinlerin doganların e30ların trafige cıkmaya hakkı yok mu ? O araçlarda SENİN gibi muayanesini oluyor benzinini alıyor bakıma giriyor.Sen ne yapıyorsan oda aynısını yapıyor.Sen kim oluyosunda böyle konusma hakkına sahip oluyorsun ?

Yok ne zaman kalkacakmışta yok bilmem nede.Canımızı tehlikete atıyoda.Milletin milyarları var trilyonları var ama işte şahine e30 a biniyorlar öyle mi ?

Milletin cebinde parası bunlara yetiyor bunlara biniyor.O beğenmediğin pegout gtı lar bugün cogu arabaya kök söktürüyor.

Böyle bilip bilmeden forumdan konular görüp böyle sacma sacma konular acıyorsunuz.Benimde param suan bir DOĞAN almaya yetiyor.95 model 70 beygirlik arabanın nesyle cakallık yapayım ki ben ? Ne yapılabilir yani.Yan versen gitmez sollama desen gücü yetmez.

Altınzda 2010-2011 arabalarla konusması kolay.

Adamların arabası değil mi geniş lastikde koyar janta yapar sizene bundan ?

Trafikte bizi sıkıtıyorlar felan diyorsunuz ya gercekten gülesim geliyor.Gaza dokunsanız size arkanızdan el sallayacak araba şahin ve doğan.Bırakın allah askına ya

• pahalı arabası olan modifiye yapmıyomu trafikte sıkıştırmıyomu sizi. adam hayvansa şahinlede hayvan 2011 civic lede hayvan degişen bişe yok. insanın kendisinde bitiyo iş. Eğitim şart..
  • şahsen bir 106 hastasıyımdır
  • Temiz bir E30 bulunur mu acaba?
  • Bırakın kardeşim şu marka, model, ucuz, pahalı diye ayrımcılık yapmayı.
  • yieeeeyt,teker teker gelin

şaka bir yana.ben ne dedim?

adam akıllı kullanana lafım yok dedim değil mi? dedim mi demedim mi? dedim.

bana niye tepki gösteriyorsunuz sevgili arkadaşlar?

adam gibi kullanıyorsanız,zaten lafım yok size?eeeeee,o zaman problem ne????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabiyim ama sakinim -- 9 Ocak 2012; 0:40:58 >
  • Easy champ...
  • ciddi anlamda modifiye ile uğraşanlar bence sanatçıdır ama hakkaten bunlara özenen apaçi tayfası var doğru.

Geceleri sokak aralarında redline yapan tayfa hakkaten çok kötü.
  • Buyur gardaaaşş bi proğlem mi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

Buyur gardaaaşş bi proğlem mi var?

saygılar hürmetler
  • quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

ciddi anlamda modifiye ile uğraşanlar bence sanatçıdır

Bende şimdi modifiye sanattır, iyisi de var kötüsü de dicektim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.