quote:Orjinalden alıntı: L.J Cenk ve Numan daha önce ilgilenmediklerini açıklamışlardı. Göker'e Pm atmayı deneyin... hmm Göker Online mı ?
quote:Orjinalden alıntı: fenerliensar Bence mod aramayın L.j ile yapın .güvenilir biri kendisi .. ! tabi o da isterse BiLmem Ki
quote:Orjinalden alıntı: zi0n quote:Orjinalden alıntı: fenerliensar Bence mod aramayın L.j ile yapın .güvenilir biri kendisi .. ! tabi o da isterse BiLmem Ki Kardeşim forumdan kime sorarsan sor hepsi aynı şeyi söyler .herkeste tanır , benden tavsiye o aracı olsun ama L.j kabul edermi bilmem
quote:Orjinalden alıntı: cutyourses L.J isterse yapalım ona güvenmicende kime güvencen acab okuyomudur şuan? tmm yapaLım o zmn L.J. YARDIMCI OLURSAN SEVINIRIM
el moradda güvenilir isterse oda olur dedidme bugün çıktı msn den 2 gün sonra ancak geri gelebilrimiş 2 güne satamazsa çarı tks yapcaz
El_Morad'la takas yapacaksanız ben kefilim. Ama takas işleriyle ilgilenecek zamanım yok bu aralar, hatta ne yalan söyleyim zorsunuyorum kusra bakmayın
zi0n bana Ö.M attı ve "takasta aracı olur musun?" dedi eğer cutyourses'te "tamam" derse takasınıza aracı olabilirim.