Şimdi Ara

Modüldeki Sıralamam ve Puanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ilk senem tm mezunuyum sonradan sözelden girme kararı aldım,doğal olarak lys4 kötü oldu,dershaneye gitmedim,ygs içinde iyi hazırlanmıştım,fakat heyecan filan oldu kötü geldi,sizce bu sene bu hesaplamaya bakarak bir sinema bölümü gelirmi? yada seneye için daha düzenli çalışıp mezunamı kalayım, acilen bi yol haritası belirlemem lazım...
     Modüldeki Sıralamam ve Puanım

• Sınav hakkında biri bana tavsiye verebilirmi??
  • KARDEŞİM BENCE BU SİSTEM ÇOK SAĞLIKLI DEĞİL BU SİSTEME GÖRE HİÇ PUAN DÜŞÜŞÜ YOKMUŞ GİBİ 2012 DEKİNİ HESAPLIYOR(YAPANIN GENEDE ELİNE SAĞLIK EN AZINDAN BİR FİKİR VERİYOR)
  • hocam fazla değişeceğini zannetmiyorum,diğer konuda bana bir yol gösterirseniz güzel olur...
  • KARDEŞİM İSTEDİĞİN YER VARMI ŞEHİR OLARAK YOKSA ÇÜNKÜ TUTAN ÜNİVERSİTELER VAR
  • hocam ben marmara ege gibi bölgelerde iyi üniversitelerde okumak istiyorum,o yüzden bir seneyi göze alayımmı? yoksa benim sıralamaya denk bir üniversiteyemi gideyim.
  • KARDEŞİM BU SENİN BİLCEĞİN KONU ÇALIŞCAKSAN MEZUNA KALABİLİRMİSİN LYS 4 DEDİĞİN GİBİ FAZLA İYİ DEĞİL İKİSİNİ BİR ARADA GÖTÜRMÜŞSÜN
  • hocam kalayımmı mezuna sizce 30klık bi sinema okumakla,seneye daha iyi çalışıp bi 5k 4k lık bi sinema okusam ne kazanırım ne kaybederim iş sıkıntısı yaşarmıyım?,yada sinemada iş yok sen 1yıl daha çalış eşit ağırlıktan bi yere git gibi şeyler söyleseniz gerçekten gecenin bu vakti rahatsız ediyorum sizi ama bir yol haritası lazım hocam
  • KARDEŞİM BEN SENİN YERİNDE OLSAM KALIRDIM AMA BÖLÜMÜN İŞ KAPESİTESİ VB.KONULARDA BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM
  • tavsiyen için teşekkür ederim,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.