Şimdi Ara

modullu uyelik hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. istanbulda bir akrabam vestelden digiturk kampanyalı tv aldı. ancak kendisinin zaten üyeliği var. bendede cı+ uymlu tv var. ben onun modulunu kullanabilirmiyim. henuz aktifleştirme yaptırmamış ben antalyada yaşıyorum burdan aktifleştirme yaptırabilirmiyim. elinde modul- kart, şifre olan bir zarf ve kayıt formu var. vestel bayisine mi başvurmalıyım yoksa digiturk servisinemi. bir problem çıkarmı.

• Birşey olacağını sanmam Digiturk e gidin
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstemperor

merhaba. istanbulda bir akrabam vestelden digiturk kampanyalı tv aldı. ancak kendisinin zaten üyeliği var. bendede cı+ uymlu tv var. ben onun modulunu kullanabilirmiyim. henuz aktifleştirme yaptırmamış ben antalyada yaşıyorum burdan aktifleştirme yaptırabilirmiyim. elinde modul- kart, şifre olan bir zarf ve kayıt formu var. vestel bayisine mi başvurmalıyım yoksa digiturk servisinemi. bir problem çıkarmı.

Digitürk servisi daha net bilgi verir ama tanıdık biri vasitasıyla iletişim kurun, yoksa olmuyor diyip başından savabilir. Vestel bayisine sorduğumda recieverlardaki gibi eşleşme var, başka yerde çalışmaz demişti ama "Net bilgi değil" benim sözümle olmuyor diyip vaz geçmeyin.
  • Büyük ihtimal kart eşleşmesi vardır sizde olmaz.Fakat siz yinede araştırın.Yada şöyle yapabilirsiniz.Arkadaşınızdan diğer üyeliğinin recieverını alıp onun diğer üyelik kartıyla kullanabilirsiniz.Arkadaşınızda yeni aldığı digiturku kullanır.Böylece eşleşme sorunu da yaşamamış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpika

Büyük ihtimal kart eşleşmesi vardır sizde olmaz.Fakat siz yinede araştırın.Yada şöyle yapabilirsiniz.Arkadaşınızdan diğer üyeliğinin recieverını alıp onun diğer üyelik kartıyla kullanabilirsiniz.Arkadaşınızda yeni aldığı digiturku kullanır.Böylece eşleşme sorunu da yaşamamış olursunuz.

Burda da sıkıntı diğer üyeliğin baındırdığı paketler atıyorum koltuk üyesiyse yada pakette film + süperlig paketi varsa vestelin verdiği sadece Şampiyonlar paketi. Recieverı veren aynı parayı ödeyip daha düşük paketi seyretmek zorundakalabilir.
  • müşteri hizmetleriyle konuştum olur dedi. zarfadaki şifreyi bize bildirin, biz sizin bulunduğunuz yerdeki servisi evinize yönlendirelim dedi. bakalım yarın arayacağım tekrar. bulunduğum yerdeki digi servisi önce modullu uyelik yok diye bişey soyledim anlattım herkes kullanıyor nasıl yok sonra biraz bekletti tamam dedi önce siz müşteri hizmetlerini arayın onlar bize bilgi verecek biz geleceğiz dedi.
  • Sonucu burdan yazarsanız iyi olur. Bu işlem yapılırsa bir çok kişinin işine yarar
  • yanlış bilmiyorsam modullu üyeliklerde modul ve kart eşleştiriliyor. forumda cı+ uymlu uydu alıcısı ile hem dsmart hemde digiturk kullananlar var. digiturkun kendi uydu alıcılarında irdeto gömülü modul var aslında onlardada cihazın içindeki modul ve kart eşleştriliyor. digiturk artık bu inadından vazeçmeli avrupada modullu üyelik sattığı gibi türkiyedede yapmalı. kopyalamadan korkuyorlarsa cı+ modullerin kopyalanamadığını herkes biliyor. dsmart nasıl yapıyorsa digiturkte yapsın artık biz illegal birşey istemiyoruz. digiturkun dandik receiverlarını kullanmak istemiyorum bidünya para verip aldığım tvnin dahili hd+ uydu alıcıs ve CI+ modul girişi var.

• Bende eski modullü üyeyim SD olarak D-smart recieverina modül takıp izledim. Diginin yapması gereken bu ama yapmıyor Bizede böyle allem kullem işler yapmak kalıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.