Şimdi Ara

Moedem Adaptörü Uygunluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modemimim güç adaptörü 12V 700mA. Kablosu yıprandığı için yeni bir adaptör almak istiyorum ancak piyasada 700 mA lik adaptör yok ya da ben bulamadım. Sorum şu acaba 12v 1A lik bir adaptör ile modeme güç versem kısa ve uzun vadede sorun olur mu? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: boşyok

Sorun olmaz kullanabilirsiniz.

hocam çok teşekkür ediyorum cevap için. bir sorum daha var : kullandığım canon powershot a480 fotoğraf makinemin altında 3.15V ibaresi var ve iki tane 1.2V 2000mAh lık NiMH jarj edilebilir pille çalışıyor. benim anlamadığım şey bu iki pil toplamda 2.4V eder yani 3.15V değerini karşılamaz ama yine de makineyi rahatça kullanıyorum nasıl oluyor bu iş?
  • quote:

Adaptör voltajıdır. Bir de fotoğraf makinelerinde alkalin pil ve şarjlı pil ayarı vardır alkalin pil ayarında iken şarjlı pil ile kullanırsanız pilleriniz dolu olmasına rağmen makine pil bitti uyarısı verir. Ayarı düzelttiğinde şarjlı pillerinizide kullanmaya devam edersiniz.

Tekrar teşekkürler hocam ama dediğiniz ayarı bulamadım makine geldiğinden beri şarjlı pille kullanılıyor belki fabrika çıkış ayarı vardır.
  • quote:

Makinanız galiba ayar gerektirmiyor şarjlı pil ile çalışacak şekilde ayarlanmış. Önemli değil 2,4 volt ile sorunsuz çalışır. Piller bitince çıkarıp ölçün 1,2 volt görürseniz pilinizi sonuna kadar kullanıyor demektir.

bütün cevaplar ve yardım için teşekkürler hocam sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wi-Fi Adaptörü Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.