Heyetler geliyor, gidiyor. Önümüzdeki günlerde ise Türkiye'ye yeni bir heyet gelecek. Ama bu kez heyetin bavulunda farklı bir dosya var. Nedir bu? Moğolistan giderek azalan nüfusuna çare arıyor. Rusya'nın egemenliğinde geçen yıllar boyunca işi, gücü olmayan müslüman Moğol erkeklerinin büyük bölümü alkolün pençesine düşmüş. Moğolistan'da erkek nüfus azalıyor. 6 kadına bir erkek düşüyor. Erkek sayısının bu kadar az olması yüzünden başlık parası kadınlar için değil erkekler için isteniyor. 45 milyon hayvan, başlık parası için önemli bir kaynak...
bu parağrafın altını çizerim.basit bir hesapla kendime 1oo koyum istesem başlık olarak bunları kurban bayramı zamanı türkiye ye getirsem tanesi 5oo den 5oo x 1oo = 50.ooo tl. güzel para çok şahane para.hayali bile güzel.
Neyle getireceksin? Uçakla mı, otobosla mı?
hacı otobos (!) a sığmaz gaktıra gaktıra getiririz
quote:
Orijinalden alıntı: bahtiyar0011
ben moğol kızlarınından pek hoşlanmadım(çok görmedim gerçi ama) zaten uzakdoğudaki hatunların hiçbiri tipim değilya neyse
belki en güzellerinden seçip verirseler denemeye değer başlık parası olarakta birkaç bin hayvan verdilermi tamam
Onları bul öpte başına koy
quote:
Orijinalden alıntı: Yeni Türkü
quote:
Orijinalden alıntı: KızıL_Shaman
quote:
Orijinalden alıntı: Bombacı Mülayim
Haber gerçek yahu tv de bile söyledi. Kriterleri sıkı olacaktır bence umarım bana uyarda giderim
Valla hacı ne yazıkki kızları çok güzel değil
Hocam sen ne bakıyosun bozkırdaki çiftçi kesime? Şöyle Şehirli kızların fotoları olsada birde onları görsek
Hayırsever bir vatandaştan Şehirli moğoll kızlarının resimlerini istiyoruz bi zahmet :D
ben giderim ama sonra geri dönerim ayıptır söylemesi bağlanma sorunu var bende
Yıkıldım ya gece gece..
Gönüllü olabilirim tek isteğim dönüş için uçak bileti .
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Yeni Türkü
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Bombacı Mülayim
Haber gerçek yahu tv de bile söyledi. Kriterleri sıkı olacaktır bence umarım bana uyarda giderim
Valla hacı ne yazıkki kızları çok güzel değil
Hocam sen ne bakıyosun bozkırdaki çiftçi kesime? Şöyle Şehirli kızların fotoları olsada birde onları görsek
Hayırsever bir vatandaştan Şehirli moğoll kızlarının resimlerini istiyoruz bi zahmet :D
Şart koyarlarsa işiniz iş ama.
Şu kızla evlenecen. Şu kadar çocuk yapacan vs gibi.
Tipin olmayan birini verirler bide. Yandın o zaman.
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
İşin gücün muhalefet
Elbet 1,5 milyon kızdan güzelleri de vardır.
Görüşleri tekrardan alalım
yav argadaş nerden bluyonuz bu hatunların resmini ben moğol kızları yazınca eciş bücüş şeyler çıkıyo .)
İngili
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
yav argadaş nerden bluyonuz bu hatunların resmini ben moğol kızları yazınca eciş bücüş şeyler çıkıyo .)
İngilizce yazmayı dene ;)
Bu haber yalan, hala inanıyomusunuz?
Yok kardeşim sevmiyorum ben yinede bunları, çekik çekik sinirime dokunuyor..
quote:
Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB
Yok kardeşim sevmiyorum ben yinede bunları, çekik çekik sinirime dokunuyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winchester -- 24 Ocak 2010; 22:49:53 >
OHH! Hep Doğuları salladınız... eğer erkek sorunu RUSYA da olsaydı ne yapardınız???
quote:
Orijinalden alıntı: yannız melek
OHH! Hep Doğuları salladınız... eğer erkek sorunu RUSYA da olsaydı ne yapardınız???
Olmadığını kim söyledi.Rusyada kadın nüfusu erkek nüfusundan 10 milyon kadar fazla.
rusya dışardan ithale pek yanaşmıyor birkaç yıl önce birden fazla eş almaya onay verdiler şimdi kendine güvenen 2-3 tane götürüyo maksat yabancıya gitmesin
quote:
Orijinalden alıntı: winchester
quote:
Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB Yok kardeşim sevmiyorum ben yinede bunları, çekik çekik sinirime dokunuyor..
çirkin kadın yoktur az votka vardır
Gecenin bu saatinde yerlerdeyim! Gidecekler gitsin artık, Çinde yanlış nüfus planlaması nedeniyle erkek nüfusu kadınları çok geçti diye biliyorum!
Çok kadın hiç kadındır, yalnızlıktır sonu.. Bir bar filozofu