Şimdi Ara

MOH : Airborne demo çıktı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sharp79 -- 25 Ağustos 2007; 17:01:45 >

• Oynayanlar bari bir kaç resim çekip koysun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Solid Snake:.

Oynayanlar bari bir kaç resim çekip koysun.
    Bu oyunun ,Pc demosunu oynadım..360 da ne kadar farklı olur bilemiyorum ama pc demosunu pek beğenmedim. Call of duty 3 deki atmosfer yok, oynarken sıradan bir 2. dünya savaşı oyunu oynuyormuşsunuz hissine kapılıyorsunuz...Pc de grafik detaylarını,fazla açamadım belki de o yüzden pek beğenmedim..Oyunun full versiyonu birkaç güne kadar çıkar bekleyip görelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 25 Ağustos 2007; 18:01:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Bu oyunun ,Pc demosunu oynadım..360 da ne kadar farklı olur bilemiyorum ama pc demosunu pek beğenmedim. Call of duty 3 deki atmosfer yok, oynarken sıradan bir 2. dünya savaşı oyunu oynuyormuşsunuz hissine kapılıyorsunuz...Pc de grafik detaylarını,fazla açamadım belki de o yüzden pek beğenmedim..Oyunun full versiyonu birkaç güne kadar çıkar bekleyip görelim...

Alıntıları Göster
    downloada başladım sağolasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Big Boss

downloada başladım sağolasın.

Alıntıları Göster
    Sharp 79,
    Tesekkurler, pes pese bayag demolar cikiyor hayirdir, oyunlara daha zaman yetirtiremiyorum, birde demolar cikti basimiza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geymer

Sharp 79,
    Tesekkurler, pes pese bayag demolar cikiyor hayirdir, oyunlara daha zaman yetirtiremiyorum, birde demolar cikti basimiza

Alıntıları Göster
    Rica ederimde ilk haber veren benim, halen daha indiremedim demoyu, saolsun turbo hızlı 4 mbit adsl'im....

• quote:

Orijinalden alıntı: Sharp79

Rica ederimde ilk haber veren benim, halen daha indiremedim demoyu, saolsun turbo hızlı 4 mbit adsl'im....

Alıntıları Göster
    aynen bende PC versiyonunu oynadım ama bana göre vasat yani hiç zevk almadım.
    CALL OF DUTY 3 nerde bu oyun nerde
    silah seslerinde bile iş yok
    bana sanki 10 yıl önceki bir oynu oynuyormuşum hissi verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atokgozlu

aynen bende PC versiyonunu oynadım ama bana göre vasat yani hiç zevk almadım.
    CALL OF DUTY 3 nerde bu oyun nerde
    silah seslerinde bile iş yok
    bana sanki 10 yıl önceki bir oynu oynuyormuşum hissi verdi.

Alıntıları Göster
    aksine pc versiyonu çok hoşuma gitti, grafikler de gayet güzel bence, açıkçası cod dan daha zevkli geldi bana, siper sistemi çok güzel olmuş, atmosfer de baya iyi geldi
    yapay zekada bikaç sorun var sanki
    %30 da xbox versiyonu da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lt.Chuck

aksine pc versiyonu çok hoşuma gitti, grafikler de gayet güzel bence, açıkçası cod dan daha zevkli geldi bana, siper sistemi çok güzel olmuş, atmosfer de baya iyi geldi
    yapay zekada bikaç sorun var sanki
    %30 da xbox versiyonu da

Alıntıları Göster
    oyunda namludan bakarkenki his çok hoşuma gitti, gayet güzel olmuş ama biraz daha kan olsa iyi olabilirdi, sonuçta ue3 kanlı bir motor :D ama klasik ve güzel bir medal of honor oyunu olmuş, takım arkadaşlarımızı da yönetebilsek iyi olurdu...

• quote:

Orijinalden alıntı: chakkale

oyunda namludan bakarkenki his çok hoşuma gitti, gayet güzel olmuş ama biraz daha kan olsa iyi olabilirdi, sonuçta ue3 kanlı bir motor :D ama klasik ve güzel bir medal of honor oyunu olmuş, takım arkadaşlarımızı da yönetebilsek iyi olurdu...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: chakkale

Osmanli torunu oldugun nasilda hemen belli oluyor chakkale, kanlar-manlar, astik-kestik
    Demoyu cektim ama tum aksam Forza II'yle COD2'de arkadaslarla egölendigimden daha deneme firsati gecmedi elime, acip bakarim simdi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: chakkale

Osmanli torunu oldugun nasilda hemen belli oluyor chakkale, kanlar-manlar, astik-kestik
    Demoyu cektim ama tum aksam Forza II'yle COD2'de arkadaslarla egölendigimden daha deneme firsati gecmedi elime, acip bakarim simdi

Alıntıları Göster
    Demo yu denedim ve Rahatlıkla oynanır oynanış olsun grafikler olsun çok hoş olmuş. Ful sürümünüde Dahada iyi olacağını Umuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat708

Demo yu denedim ve Rahatlıkla oynanır oynanış olsun grafikler olsun çok hoş olmuş. Ful sürümünüde Dahada iyi olacağını Umuyorum.

Alıntıları Göster
    ben de demoyu oynadım...bana göre sadece bir kez oynanıp kenara atılacak bir oyun olmuş...demodan gözlemlediğim bu....

benim puanım:7/10.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

ben de demoyu oynadım...bana göre sadece bir kez oynanıp kenara atılacak bir oyun olmuş...demodan gözlemlediğim bu....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: VESRAP

+1

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: VESRAP

+1

Alıntıları Göster
    demoyu oynadiktan sonra bu aralar cok ici bos oyun gelmeye basladigini fark ettim fenalik geldi artik ayni tarz ikinci dunya savaslari oyunlarindan
    gene ayni silahlar gene ayni cevreler

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

demoyu oynadiktan sonra bu aralar cok ici bos oyun gelmeye basladigini fark ettim fenalik geldi artik ayni tarz ikinci dunya savaslari oyunlarindan
    gene ayni silahlar gene ayni cevreler

Alıntıları Göster
    Bende sonunda oynayabildim ama açıkçası çokta keyif alamadım, nedeni şudur diyemesemde...Heleki Call of Duty 3'ü Xbox 1'de bitiren birisi olarak, olmamış diyorum sadece...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sharp79

Bende sonunda oynayabildim ama açıkçası çokta keyif alamadım, nedeni şudur diyemesemde...Heleki Call of Duty 3'ü Xbox 1'de bitiren birisi olarak, olmamış diyorum sadece...

Alıntıları Göster
    Aynen benimde çok hoşuma gitmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: roland3tr

Aynen benimde çok hoşuma gitmedi

Alıntıları Göster
    benide baydı 2. dnya savaşı...bu oyunun ilk çıkanı çok iyiydi pcde geçmiş zamanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: witchunter

benide baydı 2. dnya savaşı...bu oyunun ilk çıkanı çok iyiydi pcde geçmiş zamanda

Alıntıları Göster
    Medal Of Honor serisi, bu oyunu yapanların İnfinity ward firmasına geçip Call of dutyi yapmalarıyla, tuhaf ,tatsız bir oyun haline geldi...Ps2 deki Frontline;pc deki allied assault ve ek paketleri serinin en güzel oyunlarıydı...Pc için çıkan Passific assault da fena değildi...Ps2 için çıkan Eurpean assault ve Vanguard oyunları serinin kötüye gittiğini gösteriyordu...Call of duty 3 e iyi bir rakip beklerken, görüyoruz ki EA Games ,ruhunu kaybetmiş bir oyunu yeniden diriltmeye çalışıyor...Call of duty3 bizlere tam olarak yeni nesil oyun keyfini veremese de, atmosfer ve grafikleri ile bu oyunun ilk yapımcısı olan ve 3. oyunu yapmayan ,İnfinity Ward firmasını bile şaşırtmıştı...Sonuç olarak Need for speed ve medal of honor gibi bayatlamış oyunları yeniden pişirerek bize sunan EA Games saçmalamaya devam ediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 26 Ağustos 2007; 16:42:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: witchunter

Alıntıları Göster
    Brothers in Arms ile gerçekten tavana vurmuş olacak WWII teması.
    Medal of Honor'dan ben de pek ümitli değildim. Call of Duty 4 ve BIA3'ü bekliyoruz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.A.N.G.A.K.A

Brothers in Arms ile gerçekten tavana vurmuş olacak WWII teması.
    Medal of Honor'dan ben de pek ümitli değildim. Call of Duty 4 ve BIA3'ü bekliyoruz artık.

Alıntıları Göster
    BIA hellgate umariz bu acigi kapatir fakat ondanda umitli degilim cod4 modern savaslara gecmesi tam zamaninda ve yerinde oldu artik degisik tarzlar gerekli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.