Şimdi Ara

MOH : Airborne demo çıktı! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar insanlık tarihinin en önemli olayı, ve bu oyunları yapan ülkeler bu savaşta büyük kayıplar verdirler, böyle oyunları adamlar askeri okullarında oynatıyorlar,ben normal görüyorum 2nci dünya savaşı temalı oyunları tabi saf kan shooter dan ziyade brothers in arms gibi taktik unsurların olduğu oyunlar daha zevkli.
  • Oyunu videolarından çok hoş görünüyo neden beğenmediniz anlamadım. Oynamadan bilemem ama bence bu oyun güzel olacak...
  • Allah Allah bu EA beni şaşırtmaya başladı

Önce Skate, sonra Fifa 08 ve şimdi de MoH: Airborne çok çok güzel görünüyor. Demoyu oynadım çok beğendim. Grafikleri gerçekten kaliteli beni CoD 3 den daha çok savaş havasına soktu. Özellikle nişan aldığımızda sol analogla manuel olarak aşağı, yukarı, sağ sol şeklinde yatmamız mükemmel bir gerçekçilik katmış oynanışa. Yapay zeka biraz sorunlu göründü ama biraz. diğer herşeyi baya sevdim, ses olsun, atmosfer olsun, grafik olsun (Patlamalar hariç, patlamalar kötü olmuş. Daha iyisi olabilirdi.) , oynanış olsun kaliteli olmuş. Tam sürümü almaya değmez diyordum görüntü ve videolardan, ama çıktığı an edineceğim.
  • Demoyu bilgisayarınıza indirmek isterseniz. Linkteki Демо-версия "Medal of Honor Airborne" для Х360 yazısına tıklayın.

http://fd.reborn.ru/?a=file&f=2990
  • Klasik MOH aksiyonu devam ediyor, paraşüt olay©¥ güzel bir atraksyon ama bir iki seferden sonra bayabilir.. Birazda fazla karambol var gibi geldi..
  • oyunun kendisi ne zaman çıkacak acaba benım gıbı cod sever bırını merak ettıren bır oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Allah Allah bu EA beni şaşırtmaya başladı

Önce Skate, sonra Fifa 08 ve şimdi de MoH: Airborne çok çok güzel görünüyor. Demoyu oynadım çok beğendim. Grafikleri gerçekten kaliteli beni CoD 3 den daha çok savaş havasına soktu. Özellikle nişan aldığımızda sol analogla manuel olarak aşağı, yukarı, sağ sol şeklinde yatmamız mükemmel bir gerçekçilik katmış oynanışa. Yapay zeka biraz sorunlu göründü ama biraz. diğer herşeyi baya sevdim, ses olsun, atmosfer olsun, grafik olsun (Patlamalar hariç, patlamalar kötü olmuş. Daha iyisi olabilirdi.) , oynanış olsun kaliteli olmuş. Tam sürümü almaya değmez diyordum görüntü ve videolardan, ama çıktığı an edineceğim.

evet bende PC demosunu oynadımm sanırımm 360 versiyonunnda analogla eğiLme olayı oluyorr gercekten oldukca hoş olmus veee etrfaımızda hızlıca dönerkenn ekranınn görüntüsününn bozulması harika olmusss yüksek bi yerden atlayınca sendeLeme olayıda güzell ama en güzellii silahlara skill kasma olayı olmus insanınnn paso headshot cekesi geliyor vallaaa

• Sırf bu oyunları hem PC de hem de Konsolda test edip konsolun veya pc nin üstünlüğünü tasdiklemek için Hi-end PC topladım artık ak koyun kara koyun ortaya çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoeless joe -- 3 Eylül 2007; 20:09:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.