Şimdi Ara

Moka Pot(espresso cezvesi) 10 tl ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
7.218
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu moka potlarla bir türlü üzerinde kopuguyle espresso yapamamıstim. Bir taktiği var mıdır bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.feyzen.com
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı! sayfa kaldırılmış yada degiştirilmiş olabilir.
    https://www.feyzen.com/moca-pot-kahve-makinesi-6-kisilik?language=tr¤cy=TRY

site güvenilir mi, gönderirler mi emin değilim. ancak bialetti cup 6 84tl. görünüyor. stokta var der.
    -düzeltme: açıklamada bialetti diyor ancak üretici kısmında pi yazıyor. düşünenler mutlaka araştırsın-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarasen -- 15 Ekim 2018; 4:18:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

Bu moka potlarla bir türlü üzerinde kopuguyle espresso yapamamıstim. Bir taktiği var mıdır bilemedim
    öyle bir şey yapamazsınız, ayrıca moka potlar tam olarak espresso yapmaz, makinelere göre basıncı düşük olduğu için köpük de olmaz haliyle. ama espressoya en yakın içeceği bununla üretirsiniz.
  • IKEA'dan paslanmaz çelik moka pot alın tertemiz mis gibi. 85 tl fiyatı var. Ömürlük kullanırsınız. Alimunyum baya sağlıksız bir madde.
  • Hey Jude. kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkür ederim
  • Bu fiyata hala var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bu işin piri Bialetti ama o namıssız da çok pahalı...
    Gectigimiz ay bende sizin gibi düsünerek en iyisi bialetti diye tchibo dan almistim.
    aluminyum olayindan dolayi ikea dan celik olanini veya bialettinin musa cesidini alsam mi diye dusunuyorum.
  • Bu ürünün başına konan espresso aparatı yok espresso yapılmaz ki bununla. Buna ek bir şey takılıyor o vakit espresso yoksa basıncsız bir şekilde köpüksüz italyan kahvesi olur.

Hocam seni de ekledim miyankizu bu ürünle suan espresso yapılmaz üstüne espresso aparatı gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 16 Ekim 2018; 3:21:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahsi Hindi Sürprizi

Gectigimiz ay bende sizin gibi düsünerek en iyisi bialetti diye tchibo dan almistim.
    aluminyum olayindan dolayi ikea dan celik olanini veya bialettinin musa cesidini alsam mi diye dusunuyorum.

Alıntıları Göster
    Valla bu alüminyum konusunda benim görüşüm biraz farklı...Düşünsenize; eskiden teflon,seramik,çelik v.b. var mıydı?
    Hepimizin evinde alüminyum tencere,tava,alüminyum çaydanlık vardı...Yıllarca bu ürünler kullanıldı evlerde...
    Bizim büyüklerimiz ile bu günkü büyükler arasında veya bizim gibi orta yaşlılar arasında hastalık olarak veya ömür olarak çok büyük farklar yok bana göre...

Bazı konular kapitalizm tarafından gereksizce abartılıyor bana göre...

• pelerinlikedi P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Moka pot lezzet açısından beni şaşırttı. Taze çekilmiş kahveyle verdiği tad inanılmaz. Ocaktan alır almaz suya tutup bezle kurulayıp parçalarını havalandırıyorum. Şuana kadar bir sorun yaşamadım. Acaba çelik olanları alüminyumla aynı tadı veriyor mu merak ediyorum.
  • miyankizu kullanıcısına yanıt
    Moka potta yapısı gereği fincana dökerken köpüğü kalmıyor. Sadece kahve alt hazneden üst hazneye çıktığındaki ilk evrede köpüğü oluyor. Bunun köpük kaybolmasın diye kahvenin alt hazneden doğrudan fincana boşaltıldığı bir modelini internette görmüştüm
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Bu konuda benim de tereddüdüm var. Yapılan çoğu araştırma alüminyumun bahsedildiği kadar zararlı olmadığını ortaya koyuyor. Diğer metallere göre ısıyı çabuk iletmesi özellikle moka potta avantaj sağlıyor. Temizleme ve bakımı zor ama zararı konusunda net bir şey yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.