Şimdi Ara

Moldova maci 11'i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süreden sonra ilk defa heyecan veren bir 11 gördüm.

Enes, Emre Mor, Emre Colak, Cengiz, Oguzhan, Okay, Oguzhan, Ahmet Calik, Caglar Söyüncü

Eger bu kadro oturursa uzun yillar faydalaniriz diye düsünüyorum.

• +1. Hep bu kadroyla çıksak yenilsekte geleceğin Belçikası olur. Hepsi doğru karar. Beğenmesekte F.T. genç oyuncu konusunda çok katkı sağladı
  • Ülkeden oyuncu çıkmıyor, yabancı sınırı koyalım diyenlere cevap niteliğinde bir kadro çıkarmış Fatih Terim. Kendisini sevmesem de çok güzel bir hareket. Bu kadronun üstüne gurbetçi oyuncularımız da var.
  • Onur kıvrak balonu neden kadroda biri açıklayabilir mi bana???

Harun dururken şu güzelim takımda neden Onur oynuyor?

Şu maçta oynamak Onur'a ne kazandıracak?

Koy Harun'u millet Türk milli takımının gelecekteki kalecisi tanısın.

Herşeyi doğru yapsan şaşardım imparator. Kimyan gereği illa bir yerde saçmalayacaksın. Sekmedin şu ana kadar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir belçika olmasıda bence kaliteki genç oyuncalarımız var hucum tarafı özellikle baya faydalıı olacak gibi

• Kadro çok güzel.Ek olarak Deniz Türüç ve Kaan Ayhan da yedeklerdeki gençlerden.Şu kadroya bakın mesela hangi gencimiz 3 büyüklerde oynuyor? Bir oğuzhan var o da tam genç sayamayız.Demekki sorun oyuncu bulamamakta değil oyuncuya süre vermemekte.Yıllardır yabancılara milyon eurolar harcayan ama altyapısından bırakın 11'i yedek oyuncu bile çıkaramayan kulüplerimiz şimdi yabancı kısıtlaması olsun diyor..Ben eminim ki yabancı kısıtlaması olsaydı Emre Çolak,Çağlar,Enes Ünal vs Avrupaya gitmeyecekti ve bu kadar çalışmayacaklardı.Çünkü yerlerini garanti görüyor yabancı kısıtlamasında Türk futbolcularımız.

• As kadrodan daha iyi.
  • Maşallah çok iyiyiz. Tabi bu maç ölçüt değil ama gençler yetenekli baya. Ki bircoğu kulüplerinde banko oynuyor, Emre Mor ve bi nebze Ahmet hariç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gürayı çok beğendim emre mor bence geliştirmiş kendini çok güzel paslar atıyor. emre çolak rahat oynadığı içinmi bilmiyorum ama gayet iyi oynuyor. gerçi rakip basmıyor orta alan boş ama iyi gidiyor şimdilik takım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Cruyff -- 27 Mart 2017; 19:58:11 >
  • Taraftar müthiş. Normal kadroyu izleyince bıkmıştım aslında. Egolu ardadan buraktan falan. Ama bu gençler onlardan daha iyi oynuyor. İşte milli takım diye buna derler.
  • Volkan Babacan, Caner falan da eklenince baya iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu maçı iyi izleyelim bir daha şu 11 i göremeyebilriz, gerçekten şu takım kötü oynasa bile izlenir

• Bu arada ne Antalya ne Konya. Tribün çıtayı öyle bir noktaya çekti ki ne Trabzon ne Bursa böyle bir evsahipliğinin bir daha olacağını sanmıyorum. İnanılmaz bir ambians oluştu

• Bu formayı tasarlayanı tebrik etmek lazım, özellikle şu renklerin üzerine altta kırmızı çorap ile olayı noktalamış. Marjinal görünelim diye takımı soktukları hale bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.