Şimdi Ara

moleküler biyoloji ve genetik için ytü mü iyte mi yoksa istanbul üni mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu üniversitelerde okuyanlar varsa.. kampüsü, öğrenci klüpleri, sosyal aktiviteleri hakkında bilgi verebilirmisiniz
    birde hangisinde mbg okumak daha mantıklıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1stanbullu

bu üniversitelerde okuyanlar varsa.. kampüsü, öğrenci klüpleri, sosyal aktiviteleri hakkında bilgi verebilirmisiniz

İyte'de sosyallik beklentin olmasın. Eğitim kalitesi bakımından da şüphen olmasın. Genetiğin binası okulun en iyi binalarından biri. Laboratuvar imkanları da aynı zaman da çok iyi.
  • istanbulun ortamıda kosullarıada iyidir
  • YTÜ diyorum.
  • yalnız bu bölümün Türkiye'de iş olanaklarının pek iyi olduğunu düşünmüyorum. Tam olarak araştırmalısın bence Türkiye'deki imkanlarını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charm

YTÜ diyorum.

peki neden burası birz açıklarmısınız? en başta benimde aklımda burası vardı ama çok kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: At_KaFaSi

quote:

bu üniversitelerde okuyanlar varsa.. kampüsü, öğrenci klüpleri, sosyal aktiviteleri hakkında bilgi verebilirmisiniz

İyte'de sosyallik beklentin olmasın. Eğitim kalitesi bakımından da şüphen olmasın. Genetiğin binası okulun en iyi binalarından biri. Laboratuvar imkanları da aynı zaman da çok iyi.

evet, araştırdığım kadarıyla eğitim dilide ingilizce ve sanırım erasmusada fazla önem veriyormış. malum türkiyede iş bulma sorunu olabilir. bu yüzden daha çok ytü ve iyte arasında çok fazla kaldım.

izmir merkeze uzak olmasa (sanırım urladan 1 saat uzaklıkta) aklımda hiç soru işareti kalmaz direk seçerdim burayı :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

bunu yazmak için girmiştim Ne kadar sosyal ortam olmasada yinede köyde değilsiniz sonuçta etrafta kafeler,çeşitli ufak tefek mekanlar var

• quote:

quote:

quote:

evet, araştırdığım kadarıyla eğitim dilide ingilizce ve sanırım erasmusada fazla önem veriyormış. malum türkiyede iş bulma sorunu olabilir. bu yüzden daha çok ytü ve iyte arasında çok fazla kaldım.

izmir merkeze uzak olmasa (sanırım urladan 1 saat uzaklıkta) aklımda hiç soru işareti kalmaz direk seçerdim burayı :D

Bu yazdığınız okulları geçtim, Bilkent Koç veya BU da bile bu bölümü seçerken çok ciddi düşünmeniz gerekir...

• ya bende 3ü arasında kaldım ytü de lab yokmuş diye duydum off çok zor ya tercih yapmak
  • İYTE teknik üniversitelere taş çıkartabilen bi okuldur. mbg okumaya karar verdiysen (ki zor bi karar olduğunu düşünüyorum) İYTE seçebillceğin en iyi seçeneklerden birisi olur. hatta sıralamana göre en iyisidir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.