Şimdi Ara

MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK --- TIP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir yakınım marmara tıp yerine boğaziçi genetik seçmişti 2005'te..
    2 yıldır mesleğine idealindeki gibi adım atamadı
    şu an BÜ Çevrebilimde yüksek yapıyor ne alakaysa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trigonex -- 11 Temmuz 2012; 14:44:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trigonex

bir yakınım marmara tıp yerine boğaziçi genetik seçmişti 2005'te..
    2 yıldır mesleğine idealindeki gibi adım atamadı
    şu an BÜ Çevrebilimde yüksek yapıyor ne alakaysa..

yok artıkk herkes farklı birşey söylüyo. aynı yıllarda yine boğaziçinden mezun olan birinin yazısını okudum, gayette memnun ve avrupada çok güzel olanaklarla doktora yapıyomuş. ve beraber mezun olduğu bi çok arkadaşı da o şekildeymiş..
  • O puanı harcama moleküler biyoloji ve genetikten kesinlikle uzak dur kesinlikle TIP yaz.Bu ülkede tıp varken genetiğe ekmek düşmez.Bu bölümü bırakan tanıdıklarım var ondan böyle söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

O puanı harcama moleküler biyoloji ve genetikten kesinlikle uzak dur kesinlikle TIP yaz.Bu ülkede tıp varken genetiğe ekmek düşmez.Bu bölümü bırakan tanıdıklarım var ondan böyle söylüyorum.

ülkenin bu konudaki durumunun farkındayım. ama gitgide artan yatırımlar da var. ki zaten yurt dışında çalışmayı da düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra76

quote:

Orijinalden alıntı: brkbrbrgl

işinin en azından garanti olması açısından dedim bunu ben..bende deli gibi genetik istiyodum ama bilkent ya da boğaziiçi olmadıktan sonra bence diğerleri fazla da olanak sağlayamaz gibi geliyo bana (bu benim fikrim) ama sen bilirsin çok çalışırım didinirim diyosan seç puanında yetiyosa direk bilkente git derim yurt dışı imkanı sağlıyo 2. 3. sınıfta rahat edersin...

haklısın.. ama ben bilkenttense koçu istiyorum. imkanlar açısından orası da baya iyiymiş

bilemem koçu ama bilkent daha köklü bildiğm kadarıyla ve yurtdışında daha çok tanınıyo üninin sitesinden Anlaşmalı old. yurdışındki ünilere de bak derim eğer koç da bilkent de eğtim açısından aynı olanaklarda ise sana sunacağı imknlara bak işte leptop veriyolar aylık bilmem ne kadar burs veriyolar burs kesinti durumlarına da bak puanın da iyi ikiside sana çok güzel imkanlar tanır kAnımca gerisi hayırlısı şimdiden tebrik ederim...

bu kadar yazma nedenim benimde istiyor olmamdı özwellikle bilkenti ama olmadı seneyede kalmayu hiç istemiyomm

umarım sen bilkentte mutlu oljursun ya da koçta...

• quote:

bilemem koçu ama bilkent daha köklü bildiğm kadarıyla ve yurtdışında daha çok tanınıyo üninin sitesinden Anlaşmalı old. yurdışındki ünilere de bak derim eğer koç da bilkent de eğtim açısından aynı olanaklarda ise sana sunacağı imknlara bak işte leptop veriyolar aylık bilmem ne kadar burs veriyolar burs kesinti durumlarına da bak puanın da iyi ikiside sana çok güzel imkanlar tanır kAnımca gerisi hayırlısı şimdiden tebrik ederim...

bu kadar yazma nedenim benimde istiyor olmamdı özwellikle bilkenti ama olmadı seneyede kalmayu hiç istemiyomm

teşekkür ederim :) ikisi arasında tercih yapıcaksam da istanbulda olduğu için koçu isterim muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: kobra76

quote:

teşekkür ederim :) ikisi arasında tercih yapıcaksam da istanbulda olduğu için koçu isterim muhtemelen

haklısın ist. faktörü çok çekiyoo insanııı

• Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünün bulunduğu fakülteler... Yine bu fakülteler hakkında bilgisi olanlar da benimle paylaşırsa çok mutlu olurum

 Boğaziçi Üniversitesi (İstanbul) Fen- Edebiyat Fakültesi,
     Ortadoğu Teknik Üniversitesi (Ankara) Fen-Edebiyat Fakültesi,
     Bilkent Üniversitesi (Ankara), Fen Fakültesi,
     Cumhuriyet (Sivas) Fen-Edebiyat Fakültesi,
     Haliç Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fak (İstanbul)
     İstanbul Kültür Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi
     İstanbul Teknik Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi,
     İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi,
     İzmir İleri teknoloji Enstitüsü Fen Fakültesi,
     Koç Üniversitesi Fen-İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi

• yine benim gibi ikilemde kalan arkadaşlarımın okumalarını şiddetle tavsiye edeceğim bir yazı buldum;

https://www.facebook.com/note.php?note_id=178555875535829
  • moleküler bio ve fen edebiyat bio arasında sadece bir kaç ders fark var bunu bil. Seviyosan ve çalışabilirsen koşa koşa tip yaz. Ben de 5 sene önce ikisi arasında kaldım ve tipi seçtim. Sana ve diğer kardeşlerime yardımcı olması dileğiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.