Şimdi Ara

Momentus Saatler Kaliteli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Momentus Saatler Kaliteli mi?

(En Son Oy Tarihi: 30.11.2012)
Giriş
  • Arkadaşlar önümüzdeki birkaçgün içinde bir saat almayı planlıyorum 300-400 TL aralığında. Swatch kullanıyorum şu anda fakat pek memnun kalmadım. Bu yüzden farklı markalara bakmaya başladım. Momentus'ta hoş modeller var. Kullanan varsa memnuniyet yada memuniyetsizliklerini belirtirlerse sevinirim...

• Kaliteli kalitesi kavramı diye birsey yok bence. Reklam kavramı var. Güzel bir reklamla armutu bile bal diye kakıtırsın. Pahalıyı kaliteli sanan armutlarda o ürünlere servet harcar..

Lafım tüm armutlara değil
  • 300-400TL ye seikonun chronograph serisi saatlerinden alabilirsin.. Momentus'a göre iyidir.. Senin için muhtemelen görünüm önemli ama içindeki mekanizma açısından momentusun pek de iyi olmadığını biliyorum.. En azından saat satan eleman öyle demişti..

Tommy lacoste diesel gibi tekstil firmalarının saatlerini tercih etme derim ben şahsen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

300-400TL ye seikonun chronograph serisi saatlerinden alabilirsin.. Momentus'a göre iyidir.. Senin için muhtemelen görünüm önemli ama içindeki mekanizma açısından momentusun pek de iyi olmadığını biliyorum.. En azından saat satan eleman öyle demişti..

Tommy lacoste diesel gibi tekstil firmalarının saatlerini tercih etme derim ben şahsen..

Ben genelde sadece saat yapan firmalardan almayı düşünüyorum. Tommy nin saatleri sadece görüntüden ibaret mesela.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Breitling saat orjinal mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.