Şimdi Ara

MoMoLight (her ekrana ambilight özelliği) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
5.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya bende çok ilgileniyorum bu konu ile hatta bir başlıkta ben açmıştım ama ilgilenen kimse olmamaştı ben işin yapım kısmında değilim çünkü konuya dair hiç bir bilgim yok ben hazırını arıyorum jethroo arkadaşımız satış yapan bir site vermiş ama yabancı tr de alabileceğim bir yer bilen varsa çok sevinirim..
  • Evet yabanci bir site ama Turkiyeyede gonderiyor sanirim. Istersen bir dene bende son bir ihtimal oradan siparis verecegim ama bana pahali geldi biraz. Siparis adimlari ve site aciklamalari icin sana yardimci olmayada calisirim.
  • ee yokmu becerebilen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jethroo

Evet yabanci bir site ama Turkiyeyede gonderiyor sanirim. Istersen bir dene bende son bir ihtimal oradan siparis verecegim ama bana pahali geldi biraz. Siparis adimlari ve site aciklamalari icin sana yardimci olmayada calisirim.

ya sitede çok az bilgi var asdam akıllı bir görsel bile yok işkillendim siz naptınız sipariş verdiniz mi yani biri sipariş verse deseki aoldım evet normal tv yayınlarında da çalışıyor hiç düşünmem
  • Dostum zaten normal tv yayınlarında çalışmıyor maalesef yani arada bilgisayar destegi olmak durumunda. Dvd yada bilgisayarında ki ekranın görüntüsü üzerinden çalışır. O sitenin güvenilir olduğunu düşünüyorum çünkü youtube da almış çok insan var ve videosunu koymuşlar. Dediğim gibi bana biraz pahalı geldi yoksa direk alırdım.
  • E atom bombasına ne kalmış,bunu yapan onu da yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jethroo

Dostum zaten normal tv yayınlarında çalışmıyor maalesef yani arada bilgisayar destegi olmak durumunda. Dvd yada bilgisayarında ki ekranın görüntüsü üzerinden çalışır. O sitenin güvenilir olduğunu düşünüyorum çünkü youtube da almış çok insan var ve videosunu koymuşlar. Dediğim gibi bana biraz pahalı geldi yoksa direk alırdım.

hadi ya o kötü olmuş ben asıl normal tv dede istiyordum benim hayalimdiki uyduya bağlanıp onun renk çıkışlarını algılayıp uydu yayınında da aktif birşey sadece dvd de çalışacaksa o para çok
  • Allah nasip ederse 2 farklı versiyonun yapımına başladım sanırım bir kaç haftaya biter hazır önümüzde bayram. Yapıp çalıştırdıktan sonra paylaşımda bulunabilirim sanırım.
  • güzelmiş valla. bu şekilde cod black ops oynamayi düsünemiyorum
  • Philips'in bu teknolojisini çok sevmiştim.Ayrı bir hava katıyor ortama.Hem devreside basitmiş.Geriye zaman bulunca devreyi yapmak kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agent_WD40

Allah nasip ederse 2 farklı versiyonun yapımına başladım sanırım bir kaç haftaya biter hazır önümüzde bayram. Yapıp çalıştırdıktan sonra paylaşımda bulunabilirim sanırım.

walla benim lcd eskimeden bir babayiğit yaparsa alacağım demiştim, yağarsan pm den ulaşır mısın
  • yapabilen yok mu hala? sırf ambilight özelliği için pihilpse 500 lira bayılmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 15 Eylül 2012; 15:54:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

yapabilen yok mu hala? sırf ambilight özelliği için pihilpse 500 lira bayılmak istemiyorum.

Aynen.

Arkadaşlar yapan varsa yapsın satsın yahu. Vaktim olsa ben yapacağım zaten.
  • 2010 yılında 2,3 haftaya biter demişsin ne oldu bitti mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.