arkadaşlar nette gezerken acaip bişey buldum belki bilen biliyordur ama ben ilk kez gördüm adam kendi yaptığı micro controller ile ekranına ambilight özelliği kazandırmış ama board u yapmak pek kolay gibi gelmedi aranızda elektronikçi varsa kesin çözer sanırım
valla hiç bişy anlamadım. Ayrıca yapması çok zahmetli gibi gözüküyor
philips in amblight özellikleri tv leri gibi çalışıyor yapması çok zahmetli olabilir ama tanıdık elektronikçi varsa yaptıralabilir ki amcam elektrik mühendisi onu bir zorluyacam
yapabildiniz mi arkadaşlar çok merak ediyorum. Banada yardımcı olur musunuz?
plazma için olurmu bu ? panosonic
aslında benim vaktim ve maddiyatım müsait olsa yapılabilir. elektronikçiler için oldukça basit görünüyor.
yapma linki çalışmıyor .. sadece ana sayfa açılıyor
Maddiyat kısmı pek tutmuyormuş aslında 150 tl yi geçecepini sanmıyorum.
çok güzel bir şey. gerekli bütün malzemeleri ve adım adım nasıl yapıldığını türkçe olarak anlatan olursa yapılır. bunu elektronik işlerinden anlamayan (başta ben) kişiler için söylüyorum. çok güzel bir ortam olur.
az once adım adım butun sayfaları okudum. Gerçekten okuduktan sonra kulağa çok basit geliyor ama birtakım küçük ayrıntıların altından kalkabileceğimi sanmıyorum. Beyin yapma kısmında arkadaki lehimi aklım almıyor mesela . Şeması var evet ama anlamıyorum. Yapacak birşey yok. :) Birde ccfl lamba kullanmış onun yerine başla lambalarda kullanılabilir aslında.