Şimdi Ara

saçları ince telli ve seyrek olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
8
Favori
100.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var mı benim gibi ince telli seyrek saçlı olan. Kel değilim ama saçlarım sık değil ve ince olduğundan güçsüz , uzatsam bi halta benzemiyor kısa kestirsem şekil veremiyorum.
    tavsiyesi olan var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

İnce Telli ve Seyrek Saçlar İçin Uzman Rehberi

İnce telli ve seyrek saçların nasıl yönetileceği konusunda endişeleriniz varsa, yalnız değilsiniz. Bu yaygın bir sorundur ve birkaç etkili çözümle ele alınabilir.

Seyrek Saç Uzun mu Olmalı Kısa mı?

Seyrek saçların nasıl şekillendirileceği konusu kişisel tercihlere bağlıdır. Bazı kişiler uzun saçların seyrekliği gizlemeye yardımcı olduğuna inanırken, diğerleri kısa saçların hacim katacağına inanır. Her iki seçenek de mümkün olsa da, saçınızın uzunluğuna karar verirken yüz şeklinizi ve saç tipinizi dikkate almalısınız.

İnce Telli ve Seyrek Saçlar Nasıl Uzatılır?

İnce telli ve seyrek saçları uzatmak sabır ve tutarlılık gerektirir. Saçınızı düzenli olarak kestirmek, kırık uçları gidermeye ve sağlıklı uzamayı teşvik etmeye yardımcı olur. Ayrıca, saç dökülmesini önlemek için nazik şampuanlar ve saç kremleri kullanmalısınız. Biotin ve keratin gibi saç sağlığı için gerekli olan takviyeler almak da faydalı olabilir.

Seyrek Saçlı Erkekler Saçlarını Nasıl Kestirmeli?

Seyrek saçlı erkekler, saçlarını daha kısa kestirerek hacim ve yoğunluk yanılsaması yaratabilirler. 3 numara traş gibi kısa saç stilleri, ince saçları daha kalın göstermeye yardımcı olabilir. Ayrıca, saçı daha uzun bırakmak ve hacim kazandırmak için üst kısmı kısa tutarken yanları ve arkasını kazıtmak gibi şekillendirme tekniklerini deneyebilirsiniz.

Sonuç

İnce telli ve seyrek saçların yönetilmesi zor olabilir, ancak doğru tekniklerle sağlıklı ve çekici saçlara sahip olmak mümkündür. Saçınızı düzenli olarak kestirmek, sağlıklı ürünler kullanmak ve saçınıza iyi bakmak, görünümünüzü iyileştirmenize ve kendinize daha güvenli hissetmenize yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • cildiyeciye git tedavisi var. benimde cok ince telli ve seyrekti gittim tedavi görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizozkan

cildiyeciye git tedavisi var. benimde cok ince telli ve seyrekti gittim tedavi görüyorum

tedavisi ney hocam ? size neler önerdiler neler yaptılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslapesetmee

quote:

cildiyeciye git tedavisi var. benimde cok ince telli ve seyrekti gittim tedavi görüyorum

Alıntıları Göster
    Biotin diye bi hap var çinko...O saçı baya bi kalınlaştırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merweoski

http://www.biotin.com.tr/hp-biotin

hangisi hocam ?
  • Benim de aynı seninki gibi + aşırı dökülme var. 5 seneye kel kalacağım sanırım.
  • quote:

quote:

hangisi hocam ?

Alıntıları Göster
    Şuan O linke giremiyorum ama önemli olan içeriği...Çinko falan varsa markası önemli değil...Ben medobiotin kullanmıştım faydasını gördüm baya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merweoski -- 6 Ağustos 2013; 16:53:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnce telli saç için wax
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

hangisi hocam ?

Alıntıları Göster
    Bu gibi konularda direk doktora gidin benim saçım kalın telli ve gür dökülme 0 bu birazda ırsi bir durum ama ne olursa olsun defneli zeytinyağlı sabun kullanın doğal aktardan alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Bu gibi konularda direk doktora gidin benim saçım kalın telli ve gür dökülme 0 bu birazda ırsi bir durum ama ne olursa olsun defneli zeytinyağlı sabun kullanın doğal aktardan alabilirsiniz

suan öyle zeytinyağlı kullanıyorum 2 defada usturaya vurdum baya şertleşçi. ama genden seyrek ve güçşüz geliyor
  • tmm işde tamamen ırsi genden,ben yıllardır saçıma jöle vururum ama her gün yıkarım tabiki sabunlan, bilmemki döküldüğünü çok aşırı gür saçım var ha uzayınca kırılıyor fön çek jöle vur ama 3 e vurunca uzayana kadar müdahele etmiyorum iyi oluyor sen yine doktora bir git dostum
  • quote:

tmm işde tamamen ırsi genden,ben yıllardır saçıma jöle vururum ama her gün yıkarım tabiki sabunlan, bilmemki döküldüğünü çok aşırı gür saçım var ha uzayınca kırılıyor fön çek jöle vur ama 3 e vurunca uzayana kadar müdahele etmiyorum iyi oluyor sen yine doktora bir git dostum

cildiye bakıyor dimi hocam ?
  • evet hocam bu arada sıkma canını herşeyin çaresi tıpda, git doktora anlat böyle böyle sana uygulma verir tedavi ilaç hap vs vs düzenli olarak uygula hal olur moral en büyük etken [:'(
  • quote:

evet hocam bu arada sıkma canını herşeyin çaresi tıpda, git doktora anlat böyle böyle sana uygulma verir tedavi ilaç hap vs vs düzenli olarak uygula hal olur moral en büyük etken [:'(

Bir an Kanser oldum sandım :) Hocam en büyük korku gidenlere veriyorlar bazen arkadas felan kullandı cildi için çoçuk intihap akıyordu yüzünden berbat oldu ondan kaynaklı korkuyorum biraz
  • allah korusun, sen dediğim gibi doktora git
  • quote:

allah korusun, sen dediğim gibi doktora git
    aynı sorun bende de var.Kollarda bile kıl yok arkadaş :D
  • Bnm sacmda cok kalin ve sık,cok uzaynca guzel durmuyor , sekil almiyor en iyisi ince telli ve sık olmasi bana sacimi yumusatacak sampuan tavsiyesi verebilirmisiniz dh ciler ?
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ben gittim. arkadaşların dediği gibi biotin ve sampuan verdi. Benim biraz genetik her halde annem ananem öyle. Doktor iste iki yöntem söyledi saçina masaj yapiyorlarmis yeniden cikiyormus seansi 250tl. bide benden kan alip sacima veriyorlarmis o da 950tl. Dedi iste yapabilirsen ustura vur diye ama kız oldugum icin yapmadim. Olmadi sac eklettirirsin cözumu yok degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cherry Bomb -- 6 Ağustos 2013; 17:54:29 >

• Jilet at sonra böyle olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kediyekafatutanfare

Jilet at sonra böyle olursun
    biotin tabet bsiparişi verveyi düşünüyorum. bu ara cok arttı. finallerdendir dedim. onarda gecti. hala devam
  • quote:

ben gittim. arkadaşların dediği gibi biotin ve sampuan verdi. Benim biraz genetik her halde annem ananem öyle. Doktor iste iki yöntem söyledi saçina masaj yapiyorlarmis yeniden cikiyormus seansi 250tl. bide benden kan alip sacima veriyorlarmis o da 950tl. Dedi iste yapabilirsen ustura vur diye ama kız oldugum icin yapmadim. Olmadi sac eklettirirsin cözumu yok degil.

ben 2 defa usturaya vurdum baya etkisi oldu . bu aralar kızlar için kısa şaç moda
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.