Şimdi Ara

saçları ince telli ve seyrek olanlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
59
Cevap
8
Favori
100.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• sigara kullanıyormusun sigara saçı inceltiyor seyrekleştiren o
  • Taft sac spreyi kullan istedigin sekli verirsin

• saci dokulen arkadaslar eger kokleriniz canliysa yeniden sac cikar kokler ölmusse yapacak bir sey yok geri de kalanlara iyi bakmak lazim. mutlaka ama mutlaka cildiyeye gidin aslinda eczanelerde sac analizi yapanlar var cihazla sac koklerine bakiyorlar onlar daha garanti gibi fakat urun satma kaygisi olmayan bir yer olursa iciniz rahat olur. hemen urunleri almayadabilirsiniz fakat bi cihazla baktirin.

• güzel konuymuş. ben bi kere sıfıra vurdum saçı. ama pek etkisi olmadı. acaba yazın bi kere daha mı dazlak dolaşsam
  • Saçınız ince telli ve seyrekse yapacak 2 şey var

1) Kısa kestirmek. Kısa saç daha az dökülür

2) Şampuan yerine sabun kullanmak. Sabun saçı matlaştırır daha hacimli görünür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdibey1 -- 17 Nisan 2017; 4:34:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

Saçınız ince telli ve seyrekse yapacak 2 şey var

1) Kısa kestirmek. Kısa saç daha az dökülür

2) Şampuan yerine sabun kullanmak. Sabun saçı matlaştırır daha hacimli görünür

dediğin çok doğru hacimli gözüküyor saç defne sabunu kullanıyorum ama döker mi iyi gelir mi bilemiyorum ne yapsam
  • lazerboy L kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan ne durumda saçlarınız ?

• Benimde yanlar fırça gibi üstler çok çok zayıf ince telli ve dökülüyor, uzayınca da yanlar şişiyor üstler basık kalıyor iyice şekilsiz kalıyor kelleşiyorum napsam bilemedim
  • Suppose27now kullanıcısına yanıt
    Vay be 4 yıl olmuş :) Minoxil başlarda işe yaradı ancak sonra etkisi azaldı o arada ben de kullanmaktan bıkıp kafamı kazıttım

• Benim de saçlarım öyleydi ne yazık ki. Bayan olduğum için saçlarımı usturaya da vuramıyordum. Bir yerde okudum sonra araştırdım eczaneden evigen e vitamini aldım. Eğer hacim felan istiyorsan da yanına bepanten ve bemix de ekliyolar.

Neyse ben evigen kullandım haftada 1 ay küçük saçlarım çıktı. Seyreklikler azaldı. Ondan önce de saf zeytin yağını saçıma sürüp boneyi takıp saç kurutma makinesine tutmuştum.
    Yani yıllardır kullanmadığım şampuan ve yağ kalmamıştı ama artık saçım çıkıyor uzayabiliyor.
  • arkadaşlar,

saçlarım ince telli ve yağlı, uzatıp şekişl veremiyorum.
    Dalan zeytintağlı şampuanı kullanıyorum ama yağlanma geçmedi.
    ne önerirsiniz, doktora giden arkadaşlar ne yaptı faydası var mı?
  • takip
  • awdasase kullanıcısına yanıt
    Naptın hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

Naptın hocam?
    Hiççç.

Aynı devam ediyor, bir sürü farklı şampuan denedim.
  • Kıvırtmaya gerek yok, Traş makinesinin demir ucu ile keseceksiniz skinhead gibi gezeceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcan y -- 4 Haziran 2018; 6:18:23 >
  • arkadaşlar benim de saçım ince telli ve seyrek. ben çözümü şaçıma hiçbir şey sürmemekte buldum. ne şampuan ne sabun! 2 yıldır sadece su ile yıkıyorum. İlk 15-20 gün aşırı yağlandı. Sonra normale döndü. Temiz olmaz diye korkmayın. Tertemiz oluyor. Eğer iş gereği sanayi tarzı yerlerde çalışıyorsanız 2-3 güne 1 kil ile yıkayın. Ama öğrenci iseniz, masa başı çalışıyorsanız evde iseniz asla saçınıza bir şey sürmeyin! Şampuan ve sabun saçın faydalı tüm yağlarını alıp götürüyor. Saçta bu yüzden daha fazla yağ üretiyor. Kısır bir döngü. 15-20 gün sabredin. Ben bu süreçte baya kısalttırdım saçlarımı atlattım. Faydasını göreceksiniz. Saçınıza bir şey sürmeyin sadece su yeter!!!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.