Gümrük vergi hesaplayabilen ?
merhaba arkadaşlar belli bir miktar ithalat yapacağım şirket üstüne gümrük vergisini hesaplamayı bilen birisi var mı ? gümrük müşavirlerine ulaşmıyorum döneceğiz diyip dönmüyorlar
rx470 10 fps sorunu
Merhaba
i5 6500
mis rx470 gaming 4g
16 gb ram
win11 pro
önceden 60 fps rahat oynadığım oyunları birden oynayamaz oldum, tüm sürücüleri güncelledim, ekran kartını ramleri temizledim termal macunu yeniledim ama fayda etmedi daha öncesinde hiçbir drop,kasma sorunu yoktu ama son birkaç haftadır çoğu oyunu oynamıyorum aşırı derece kasıyor eskiden 60 fps oynadığım oyunlar anlık olarak max 20 fps oynayabiliyorum, ne yaptıysam çözemedim windows 10 kullanıyordum sorun çözülsün diye 11 geçtim gene fayda etmedi. format dahi attım çözemedim.
Yurtdışı ürün miktarı
selamlar daha öncesinden çinden ürün getirip de gümrük sorunu yaşayan oldu mu ? merak ettiğim konu, sınır galiba 5 ürün fakat tek paket içerinde 5'ten fazla ürün sokmak mümkün mü ? yoksa ayrı ayrı 5 adetten fazla olunca mı sorun çıkıyor ? bilen varsa çok memnun olurum.
Mafya'ya nasıl katılınır ? (!)
KATILDIM ARKADAŞLAR TEŞEKKÜRLER.
oFfF mAraBa aLamıyoruM ofF tiBsiZim ofF Ps5 OfF aMerİkA mOruq
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Arkadaşlar soru belli iyi derecede ingilizce ve rusca giriş seviyesinde de Fransızca biliyorum şuanda ikinci üniversite kapsamında örgün eğitime devam ederken aynı zamanda da başka bir bölüm okumak istiyorum genel olarak bilgim dil ağırlıklı olduğu için bu becerileri kullanabileceğim bir bölüm arayışındayım sizce ne yapmalıyım ? yardımcı olursanız sevinirim.
Millet niye tuvalet kağıdı alıyor
|
ER'ler konu açamasın
|
Dünyanın B*k'unun çıkması
|
Güncellendi 17 Tane Rus askerinin öldürüldüğüne dair haber
|
Ne mutlu "Türküm" diyene. |
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 555
İkinci El Bölümü Mesajları: 56
Konularının görüntülenme sayısı: 26.005 (Bu ay: 110)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 588 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic