Şimdi Ara

Dünyanın B*k'unun çıkması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu sene gerçekten de oldu sonunda, dünyanın her yerinde ortaya çıkan hastalıklar, dünya genelinde artan savaşlar ve mülteci krizleri, hindistan ve başka diğer ülkelerde insanların müslüman olmaları sebebiyle işkenceye maruz kalmaları. Bu kadar olayın sonunda artık gerçekten de dünya yaşanılabilir bir yer olmaktan çıktı bence artık kıyamet kopsa da rahatlasak diyorum yoksa dünya gittikçe b*k'a batmaya devam edecek.

• İnsanlığın en berbat yıllarına denk gelmişiz diyenleri bir şekilde Ortaçağ Avrupasına yollamak lazım. Karşıt görüşlüsünüz diye asılır mısınız, vebadan ölür müsünüz, kiliseye tepki gösterdiniz diye mahkemeye mi çıkarılırsınız, düşman birlikleri sizi kılıçtan mı geçirir, cadısınız diye yakılır mısınız bilemem. Seçin birini. En iyi senaryoda çiftçi olarak kendi halinizde takılırsınız, 40 yaşında falan da hastalıktan ölürsünüz.
  • İstersen sana yeni gezegen bulalım ?
  • yemişim dünyayı corona torona gelsin bulsun beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

yemişim dünyayı corona torona gelsin bulsun beni
  • Gerçekten ya.İnsanlığın en berbat yıllarında yaşamış olduğumuz için şanssızız
  • İnsanlığın en berbat yıllarına denk gelmişiz diyenleri bir şekilde Ortaçağ Avrupasına yollamak lazım. Karşıt görüşlüsünüz diye asılır mısınız, vebadan ölür müsünüz, kiliseye tepki gösterdiniz diye mahkemeye mi çıkarılırsınız, düşman birlikleri sizi kılıçtan mı geçirir, cadısınız diye yakılır mısınız bilemem. Seçin birini. En iyi senaryoda çiftçi olarak kendi halinizde takılırsınız, 40 yaşında falan da hastalıktan ölürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

İnsanlığın en berbat yıllarına denk gelmişiz diyenleri bir şekilde Ortaçağ Avrupasına yollamak lazım. Karşıt görüşlüsünüz diye asılır mısınız, vebadan ölür müsünüz, kiliseye tepki gösterdiniz diye mahkemeye mi çıkarılırsınız, düşman birlikleri sizi kılıçtan mı geçirir, cadısınız diye yakılır mısınız bilemem. Seçin birini. En iyi senaryoda çiftçi olarak kendi halinizde takılırsınız, 40 yaşında falan da hastalıktan ölürsünüz.
    Forumda bu zamana kadar okuduğum en mantıklı cevaptı
  • quote:

İnsanlığın en berbat yıllarına denk gelmişiz diyenleri bir şekilde Ortaçağ Avrupasına yollamak lazım. Karşıt görüşlüsünüz diye asılır mısınız, vebadan ölür müsünüz, kiliseye tepki gösterdiniz diye mahkemeye mi çıkarılırsınız, düşman birlikleri sizi kılıçtan mı geçirir, cadısınız diye yakılır mısınız bilemem. Seçin birini. En iyi senaryoda çiftçi olarak kendi halinizde takılırsınız, 40 yaşında falan da hastalıktan ölürsünüz.
    Katılıyorum, dünya çok kötü hissettiriyor çünkü bilgiye olan ulaşımın bir sınırı yok. Keselim interneti televizyonu ne korona kalır ne Hindistan'dan haberimiz olur.
  • quote:

Bizim neslin topluca iyi bir dayak yemesi lazım
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Boş yapmışsın vebadan ölmek haric geri kalanı zaten günümüzde de var dünyanın değişik yerlerinde
  • mertcan y kullanıcısına yanıt
    Saydıklarımın bahsettiğim zaman aralığında dünyanın hemen hemen her yerinde olduğunu, hatta bunların normal karşılandığını düşünemiyorsun ve bu olayların o zaman olma sıklığı ile şu zaman olma sıklığını karşılaştıramıyorsun, boş yapan ben oluyorum. Evet.
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Dünyanın bir çok yerinde zaten hala bu yapılanlar normal karşılanıyor ? 21. YY'da yaşayıp da hala bunlardan haberin yoksa yorum yapıp kafa bulandırma yakın sınır komşumuz iran'da insanlar düşünceleri sebebiyle asılıyor hindistan da ve de çinde müslüman olduğu için öldürülen insanlar yine yakın komşumuz suriyede yakılan insanlar bunları görmezden gelipte orta çağ edebiyatı yapacaksan kendi kendine yaparsan daha iyi olur
  • Fıstık gibi valla dünya.Her gün işten sonra kedilere süt veriyom kendim şarap içiyom.Nesi varmış dünyanın
  • beyin neyi projekte ederse onu yaşarsın. dünya fıstık gibi falan olmaktan fersah fersah uzak, geride.
  • osturdeyler xalidi qabagdibide pajeroyla getirdi 2017de zart zurt osturdeyler xeberuz yoxdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.