Şimdi Ara

G-MAN'İN KİM OLDUĞU AÇIKLANDI...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
27.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 gün öncesi itibariyle Amerikada idim brooklyndeki yakın arkadaşlarım sayesinde öğrendiğim bi bilgiyi aktarmak istiyorum. Bildiğiniz üzere valve şirketinin brooklynde bir ofisi var ve ordan arkadaşlarıma sızan bilgiye göre gman diye tabir edilen kişi, özetle gordon freeman'ın öldüğünü sandığı babasıymış. Detaylı olarak bilgi vermem gerekirse. Gman, black mesa'nın hizmetine çalışan üst düzey bir doktormuş. Gordon freeman doğmadan kısa bir süre önce herkesten gizlediği xen projesi üzerinde çalışırken o boyuta geçmeyi başarmış ve nihilant denilen yaratığı bulmuş, Nihilant ona yalnızca burdan bir şekilde özgürce çıkabileceğini söylemiş, oda kendisine verdiği güç taşıyla 2 boyut arasındaki kilidi kaldırmasıymış. Gordon bu teklifi kabul etmiş ve güç taşını devreye sokarak boyutlar arası kilidi kaldırmış. Ama nihilant sözünü tutmamış ve gman zamanlar arasında sıkışmış. Gelişen olaylar sonucunda gman oğlu gordon freemanı bulmuş ve izlemiş. Gordon'un nihilant'ı öldürdüğünü görüncede kendi oğlunu, kendi menfaati için özetle boraleis adlı gemiyi bulana dek sürüklemiş, ayrıca boraleis in içindeki sırrın g-mani özgür bırakacağıda gelen duyumlarım arasında.
    TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtdmrdkn -- 10 Ocak 2010; 1:40:37 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

G-Man Kimdir: Half-Life Serisindeki Gizemli Karakter

Half-Life video oyunu serisinde yer alan G-Man, en gizemli ve tartışılan karakterlerden biridir. Adı, "Government Man" (Hükümet Adamı) ifadesinin kısaltmasıdır.

G-Man, takım elbiseli, kravatlı ve her zaman bir evrak çantası taşıyan uzun boylu, zayıf bir adam olarak tasvir edilir. Serinin gidişatını perde arkasından yönlendiren gizemli bir figürdür.

Half-Life'ın ilk oyununda G-Man, Gordon Freeman'ı Black Mesa Olayı'ndan sonra takip eder ve onu istihdam etmek ister. Freeman, teklifi reddedince G-Man tarafından dondurulur ve sonraki oyunda serbest bırakılır.

G-Man'in amaçları ve bağlılıkları bilinmemektedir. Bazıları onun hükümetin bir ajanı olduğuna inanırken, diğerleri onun uzaylı veya başka bir boyuttan gelen bir varlık olabileceğini düşünmektedir.

Half-Life 2'de G-Man, Freeman'ın Combine istilacılarına karşı mücadelesinde yeniden ortaya çıkar. Ona rehberlik eder ve kritik anlarda yardım eder, ancak nihai niyetleri yine belirsizdir.

G-Man, Half-Life serisinin en ilgi çekici ve merak uyandırıcı karakterlerinden biri olmaya devam ediyor. Gizemi ve karmaşıklığı, hayranları tarafından yıllarca tartışılmasına ve teorileştirilmesine yol açmıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • oldu gorüşürük...
  • görüşürüz
  • Yalan söylemişler sana g-man aslında adriana lima
  • aslında bu açıklama bana hiç mantıksız gelmedi ama bu zamanda herkesin kafadan farklı bir ses çıkarken inanmak zor tabi...
  • bunca saçma teorinin arasında mantıklı geldi açıkçası.

herkes gelecekteki hali konusunda baya bi hemfikir sanki.ama bu daha mantıklı geldi bana. hatta birbirlerine benzemeleri falan.

böyle olabilir yani.
  • Bir oğul babasına acaba ölüyormu diye her gördüğünde ateş edermi Yeni bir G-Man teorisi gibi duruyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karafellah

sanırım biraz daha minimal düşünmek gerek dedigim gibi bu sadece benim duyumum ama açık olan bir şey var oda dr.kleiner in lab'ında ki fotoğrafta gizli.http://www.youtube.com/watch?v=XvrgYp4h5_k&NR=1

o fotoğrafta bulunan kişi g-man değil daha bunu kaç kere söylememiz gerekecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackF!Re

quote:

Orijinalden alıntı: karafellah

sanırım biraz daha minimal düşünmek gerek dedigim gibi bu sadece benim duyumum ama açık olan bir şey var oda dr.kleiner in lab'ında ki fotoğrafta gizli.http://www.youtube.com/watch?v=XvrgYp4h5_k&NR=1

o fotoğrafta bulunan kişi g-man değil daha bunu kaç kere söylememiz gerekecek?

Üzgünüm siz bunları söylerken ben yoktum yeni üyeyim zaten. Sinirlenmenize gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauser

Yalan söylemişler sana g-man aslında adriana lima

• Guzel teori
  • mantıklı teori aslında
  • o kadar biiir sürü teori arasında güzel durmuş..
  • diğer teorilere göre baya mantıklı bence
  • hayır aslında g-man gordonun amcasıymış, amcası gordonun anneyle aşna fişne edince gordon'da intikam için amcasının peşine düşer ve olaylar gelişir, gordon sürekli hanisülasyon görmeye başlar falan.

valla iyi sallamışın 2 gün önce brooklyndeydim valveden bilgi aldım falan iyi senaryo çıkar senden çoluk çocuk inanır anca :D. valve'nin de işi gücü yoktu seni buldu bilgileri sızdırı verdi. vay be ne valveymiş, medyaya ağzını bıçak açmayan valve geldi seni buldu ha? . allah allah bak sen şu işe haha kopuyorum cidden burda ya

• mantıklı bir teori aslında ama inanmıyorum
  • bence mantıklı değil. zaten en baştan atmasyon bi teori önüne gelen teori uyduruyo artık.
  • Yeni okudum. Anlatımı baya inandırıcı olmuş... Bana da mantıklı geldi... Ama aklıma şöyle bir soru takılıyo bu durumda. Gman sürekli işvereninden falan bahsetmekte. Madem nihilant onu tutsak tutuyodu; nihilant öldükten sonra gman'e emir veren kimsenin kalmaması gerekir. ama hala var... Yani bu da bize nihilant'tan başka gman'ı boyutlar arasında sıkıştıran başka bir gücün olduğunu gösterir.
    Neyse bugünlük bu kadar teori fazla bana
  • gordon insan uzaylı melezi olabilir çünkü oyundaki tüm insanlardan üstün ve gmane çok benziyor üstünlüğü ile gordon olmasa dünya mahvolur herkezin kaderi gordonun elinde olduğuna göre hiç bi insan bu kadar mükemmel olamaz ama insanların yavaşlığı var onda bence gordon insan uzaylı melezi gman uzaylı babası annesi de insan
  • Hayret kimse çıkıp gman benim dememiş gerçi konu dışından birkaç üye varsa beklerdim ama nafile
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.