Şimdi Ara

G-MAN'İN KİM OLDUĞU AÇIKLANDI... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
27.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Voilet

Hayret kimse çıkıp gman benim dememiş gerçi konu dışından birkaç üye varsa beklerdim ama nafile

Çünkü G-man benim. Avatarıma bakabilirsiniz.
  • Kasmayın bu kadar arkadaşlar yahu , bende sizin gibi severek HL 1 , hl2 ve episodelerin hepsini oynayıp bitirdim.Ama siz gerçekten uçmuşsunuz :))
  • Gman aslında Hitler'in başka formda hayat bulmuş hali
    Gordon ırkının dünyaya hakim olmasını istiyor çünkü Gordon alman
    Boş işlerle uğraşmayın gerçekler ortada
  • Lol yemişler seni ya da arkadaşını ya da arkadaşın seni...

G-Man Gordon'un gelecekten gelen hali. Freeman'a doğru şeyleri yapabilmesi için sürekli yol gösteriyor ve bu şekilde gelecekte olacak felaketi önlemeye çalışıyor. Zaten oyunun sonunda ( Half Life serisinin sonunda yani ) göreceksiniz Gordon yanlış tercih yapıp dünyayı felakete sürükleyince zamanda geri dönüp geçmişteki haline o hatayı yaptırmamaya çalışacak.

Birkaç yıl sonra " vay lan SouL dediydi de inanmadıydık " dersiniz.

bu arada Valve'ın Brooklyn'de ofisi yok bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 31 Ekim 2010; 15:42:39 >
  • Vaaayyyyy amerika ve Brooklyn ha ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Hayret kimse çıkıp gman benim dememiş gerçi konu dışından birkaç üye varsa beklerdim ama nafile

Hayır G-Man benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

quote:

Hayır G-Man benim.

sen kimsin la çöm

• quote:

Orijinalden alıntı: sensation

quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

quote:

Hayır G-Man benim.

sen kimsin la çöm

G-Man dedik ya. Takım elbiseyi kuru temizlemeye vermeseydim arkanda biterdim ama şansıma ...

• G-Man aslında Liseli.Bizim orda oturuyo.
  • gordon kesinlikle yüzde 100 insan değil bence melez gordonun yaptığı hiçbirşeyi bi insan tek başına yapamaz ama gordon yapıyor gordonda var bi melezlik kesin belki gordon telepatiyle konuşuyordur yani düşünce gücüyle.
  • Onu bunu boşverin de Episode 3 ne zaman çıkacak? Bu kadar tutulan bi oyun, başka bi firmanın elinde olsaydı şimdi Half Life 6 yı oynuyor olurduk
  • palavranın daniskası

g-man insan ırkından değil combine ırkındanda değil visitors diye dizi vardı eskiden onun gibi çook uzak galaksilerin birinden insan kılığında aramıza karışmış biri dünyadaki bu kaos ortamında kurtarmak yerine manfaatleri için kullanıyor gordonu sonunda hem dünyayı kurtaracak hem g-man kendi ırkına yarayan bi şeye sahip olacak görücez bakalım
  • bi türlü çıkmadı şu ep3 ya bilgi bile yok valveye
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Gman aslında Hitler'in başka formda hayat bulmuş hali
    Gordon ırkının dünyaya hakim olmasını istiyor çünkü Gordon alman
    Boş işlerle uğraşmayın gerçekler ortada

Adam amma atmış ya
    Yıkıldım burda

• quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Kasmayın bu kadar arkadaşlar yahu , bende sizin gibi severek HL 1 , hl2 ve episodelerin hepsini oynayıp bitirdim.Ama siz gerçekten uçmuşsunuz :))

Aga kızma, PM'den değil buradan yazdığım için yanlış anlama ama, insanların nelerle uğraştıklarıyla yıllardır neden bu kadar ilgileniyorsun ki? Amaca baktığında "Gman vs. vs." sana "önemsiz, tıraş" geliyordur belki ama düşünmek, kafa yormak da başlı başına bir uğraştır. Neyle ilgilendiğin kadar nasıl ilgilendiğin de önemlidir; beyin jimnastiği diyoruz biliyorsun. Belki o kafa yormaların, uğraşıların vs., daha "ciddi" konularla ilgilendiğimizde bize bir faydası olacak, daha ciddi konular üzerinde daha rahat düşünmemizi sağlayacak? O yüzden, bırakalım millet istediğini yazsın.

Kaldı ki, sürekli bu şekilde yazarak, demek istediğinle çelişiyorsun aslında. Sen milletin "'önemsiz' şeyleri kafaya takmasıyla" bu kadar ilginenince, "onların kafaya takmasını kafaya takmış" oluyorsun ve eleştirdiğin davranışla aslında aynı davranışı sergilemiş oluyorsun.

Gman'in ne olduğu falan benim de pek umrumda değil ama bunun üzerine ne şekilde kafa yorulduğunu görmek ilgimi çekiyor ve bununla ilgili yazıları arada okuyorum, videoları izliyorum vs. "Adam şu ayrıntıyı nasıl da görmüş" diyorum vs. vs.
    Bazı tartışmalar bana da çok anlamsız gelebiliyor, ama çıkıp da onların arasına girip "kasmayın bu kadar" tarzı yazmıyorum; yazacaksam da onların tartışmalarına saygı duyduğumu belirtmek için temellendirerek, açıklayarak, neyle uğraşmalarının daha mantıklı olacağına dair önerilerimi sunarak yazıyorum.

Mesela geçmişte ekran kartı gibi, şu an bana aşırı gereksiz gelen bir şey üzerine biraz kafa yordum; ama şimdi gereksiz olduğunu düşünüyorum diye gidip de donanım forumunda konulara girip o muhabbetlerin gereksiz olduğuna dair şeyler yazmıyorum. Şimdi gereksiz olduğumu düşünmemi sağlayan şeyin, geçmişte o "gereksiz" şeyle ilgilenmem olduğunu biliyorum çünkü.

Bu yazıyı yazmamın da esas sebebi, yazmış olmak. Çok ciddi bir şeyi amaçladığım için yazdığımı düşünmezsin umarım

• bu sırrı bütün dünyaya açıklıyorum. evet g-man bir Türk. g-man içimizden biri. o da ince belli bardaktan çay içiyor o da şiş kebap hayranı . işte o karşınızda :

• hepimiz g-man iz

• quote:

Orijinalden alıntı: güllaççı

bu sırrı bütün dünyaya açıklıyorum. evet g-man bir Türk. g-man içimizden biri. o da ince belli bardaktan çay içiyor o da şiş kebap hayranı . işte o karşınızda :

/>

öldüm gülmekten altıma edicem bu ne ya hahahahahaha çikita muz muz muz çikita muzzz

• güzel teori ama sadece teori
  • What did Nihilant said?

Nihilantın söylediklerinin tamamı (ing.) anlamlı şeyler söylüyor mesela: You are man, he is not man gördüğünüz gibi you are human değil you are man diyor g-man bir kadın yada homo olabilir "Win, you cannot win" diyor yani gordon serinin sonunda ölecek gibime geliyor

ve youtube da süper bir yorum gördüm :D

"when he says "The truth, you can never know the truth" he was talking about that gordon will never find out that he's controlled by a player."

yani : nihilant The truth, you can never know the truth" (Gerçeği asla öğrenemeyeceksin) yani gordon bir oyuncu tarafından kontöl edildiğini asla öğrenemeyecek

Aslında güzel teori ama oyunun hiç bir yerinde oyuncuya atıf edilmemiştir böyle birşeyin olması saçmalık olur :D

Biri de half life oynarken bana öyle birşey dediğini hiç duymamıştım diyor evet bende duymadım ama kayıtlı oyundan bi baksam iyi olur sesler slow motion heralde

baya baştan savma yazdım çok yanlış var umarım eleştirmezsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRabbiTx -- 7 Aralık 2010; 15:56:29 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.