Şimdi Ara

G-MAN'İN KİM OLDUĞU AÇIKLANDI... (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
27.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmtdmrdkn

Sayın ve sevgili arkadaşlar...
    2 gün öncesi itibariyle Amerikada idim brooklyndeki yakın arkadaşlarım sayesinde öğrendiğim bi bilgiyi aktarmak istiyorum. Bildiğiniz üzere valve şirketinin brooklynde bir ofisi var ve ordan arkadaşlarıma sızan bilgiye göre gman diye tabir edilen kişi, özetle gordon freeman'ın öldüğünü sandığı babasıymış. Detaylı olarak bilgi vermem gerekirse. Gman, black mesa'nın hizmetine çalışan üst düzey bir doktormuş. Gordon freeman doğmadan kısa bir süre önce herkesten gizlediği xen projesi üzerinde çalışırken o boyuta geçmeyi başarmış ve nihilant denilen yaratığı bulmuş, Nihilant ona yalnızca burdan bir şekilde özgürce çıkabileceğini söylemiş, oda kendisine verdiği güç taşıyla 2 boyut arasındaki kilidi kaldırmasıymış. Gordon bu teklifi kabul etmiş ve güç taşını devreye sokarak boyutlar arası kilidi kaldırmış. Ama nihilant sözünü tutmamış ve gman zamanlar arasında sıkışmış. Gelişen olaylar sonucunda gman oğlu gordon freemanı bulmuş ve izlemiş. Gordon'un nihilant'ı öldürdüğünü görüncede kendi oğlunu, kendi menfaati için özetle boraleis adlı gemiyi bulana dek sürüklemiş, ayrıca boraleis in içindeki sırrın g-mani özgür bırakacağıda gelen duyumlarım arasında.
    TEŞEKKÜRLER.

ben bu yazıyı en az 5 forumda gördüm herkez iki gün önce amerikaya gitmiş .ve valve hepsine aynı şeyi söylemiş ne tesadüf.

• Aslında G-Man ın gerçekte kim olduğunu şukonuda bahsettim. Bir bak istersen.
  • Bence çok mantıklı. Hatırlarsanız Nihilanth Gordon'a Comes... another... : "(Yine)Başkası geldi" demişti. Gman'de daha önce oraya geçmeyi başaran kişi olabilir ve Nihilanth Gordon'a Freeman diye seslenmişti. Buda onu tanıdığını gösteriyor. Yani daha önce biri Nihilanth'a Gordon'u anlatmış olabilir. Deceive you... will deceive you... : "Seni kullanacak,ihanet edecek."'te demişti Nihilanth. Burda da Gman'den bahsediyor olabilir.
  • G-Man'ın gerçekte ne olduğunu ve ona benzeyen kişileri açıkladım aslında buraya bakabilirsiniz.
  • Half Life'ın kaynak kodlarında bulunmuş bugün, neden bugün bilmiyorum

G-MAN'İN KİM OLDUĞU AÇIKLANDI...

github
    ValveSoftware/halflife
    https://github.com/ValveSoftware/halflife

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nord Synthesizer -- 24 Mayıs 2014; 21:08:56 >

• çevirsen daha iyi olurdu ANLAMI NEDİR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasankemal3959 -- 6 Haziran 2014; 16:13:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasankemal3959

çevirsen daha iyi olurdu ANLAMI NEDİR?

''servant of people''

insanlığın hizmetçişi anlamına geliyor
  • tmm saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasankemal3959 -- 10 Haziran 2014; 16:52:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

G-Man kim la

aynen bunlar kimden bahsediyolar ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.