Şimdi Ara

Vestel Led TV'lerde kaldırılan PVR özelliği geri gelsin . . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vestel daha önceleri Tv lerinde bulunan kaydetme ve zaman kaydırma özelliklerini kaldırmış. En azından benim kullandığım PF7175 için böyleymiş.
    Bir tüketici olarak Vestelden bu politikasından vazgeçmesini bekliyor ve sizlerden de bu konuda destek bekliyorum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: murathanouz

Vestel daha önceleri Tv lerinde bulunan kaydetme ve zaman kaydırma özelliklerini kaldırmış. En azından benim kullandığım PF7175 için böyleymiş.
    Bir tüketici olarak Vestelden bu politikasından vazgeçmesini bekliyor ve sizlerden de bu konuda destek bekliyorum ...

haydaaaaaaa bende bugün kablo bağlayıp tv den kayıt yapmaya başlayacaktım
  • Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murathanouz M kullanıcısına yanıt
    Merhaba Murathanouz ,

Ürünlerimizi sizden gelen talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirmekteyiz.

Önerinizi mutlaka ilgili birimimizle paylaşacağım.

En iyi ürünleri, sizlere sunmak için BURADAYIZ !
  • quote:

Vestel daha önceleri Tv lerinde bulunan kaydetme ve zaman kaydırma özelliklerini kaldırmış. En azından benim kullandığım PF7175 için böyleymiş.

Merhaba hocam. Aynı model bende de var ve güncelleme ile gitti.

Vestel'i aradığımda bana kaldırma sebeplerinin lisans anlaşması nedeniyle olduğunu ve çözmek için görüşmeler yapıldığını söyledi.

İnşallah geri gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fa77

quote:

haydaaaaaaa bende bugün kablo bağlayıp tv den kayıt yapmaya başlayacaktım

Tv nizi güncellemediyseniz o özellik yerindedir. Güncel sürümünde kaldırıldı. Lisans anlaşmasından dolayıymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: VESTEL İLETİŞİM MERKEZİ

Merhaba Murathanouz ,

Ürünlerimizi sizden gelen talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirmekteyiz.

Önerinizi mutlaka ilgili birimimizle paylaşacağım.

En iyi ürünleri, sizlere sunmak için BURADAYIZ !

Merhaba. Ben dlna (nero media home) ile paylaştığım videolardan ses alamıyorum. Ama aynı dosyayı usb ile oynattığımda ses alıyorum. TV 42PF7175

Vestel'e mail attım geri dönüş olmamıştı. Daha önce youtube ile ilgili mail attığım günün akşamı aramışlardı beni. Bir sorun mu var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de yeni almistim pvr var saniyordum ama kaldirilmis. Keske guncelleme ile gelse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    Merhaba Umut_Barış ,

Tüm bildirim kanallarımız ile size en iyi hizmeti sunmak için durmaksızın ÇALIŞIYORUZ !

İşlem bilgilerine ulaşabilmem ve ürün kontrolünü sağlayabilmem adına iletişim bilgilerinizi özel mesaj aracılığı ile paylaşabilir misiniz ?

Bizzat ilgileniyor olacağım.
  • quote:

Merhaba Umut_Barış ,

Tüm bildirim kanallarımız ile size en iyi hizmeti sunmak için durmaksızın ÇALIŞIYORUZ !

İşlem bilgilerine ulaşabilmem ve ürün kontrolünü sağlayabilmem adına iletişim bilgilerinizi özel mesaj aracılığı ile paylaşabilir misiniz ?

Bizin tvde de alıştan yok. Yani yazılımla kapatılmış. Ben güncellemeyle olmasa bile vestel servisinden pvr açık olan yazılımın vestel servisinden alınarak eski sürüme geçilebileceği düşüncesindeyim. Yanlış mı düşünüyorum. Eski sürüme geri dönülse pvr özelliği aktif olmaz mı tekrar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sword88

quote:

Merhaba Umut_Barış ,

Bizin tvde de alıştan yok. Yani yazılımla kapatılmış. Ben güncellemeyle olmasa bile vestel servisinden pvr açık olan yazılımın vestel servisinden alınarak eski sürüme geçilebileceği düşüncesindeyim. Yanlış mı düşünüyorum. Eski sürüme geri dönülse pvr özelliği aktif olmaz mı tekrar?

Aynen öyle yapılacak zaten,bunu uluorta konuşmadan servisi arayın çözülecektir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: medetres

quote:

Orijinalden alıntı: sword88

quote:

Merhaba Umut_Barış ,

Aynen öyle yapılacak zaten,bunu uluorta konuşmadan servisi arayın çözülecektir :)

Alıntıları Göster
    vestel tv lerde pvr özelliği aktif hale getirilir bilgi almak isteyen pm atsın .

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

vestel tv lerde pvr özelliği aktif hale getirilir bilgi almak isteyen pm atsın .

Alıntıları Göster
    güncelleme yapmayın o zaman. ya da neler değiştirilmiş yazılımda öğrenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

güncelleme yapmayın o zaman. ya da neler değiştirilmiş yazılımda öğrenin.

Alıntıları Göster
    Güncel yazılım ve kanal listesi için;

http://www.vesteldriver.com/

Bende aldığımda vardı fakat pek kullanmıyordum zaten.

Son yazılımla youtube uygulaması daha hızlı çalışır olmuş. Ayrıca 4:3 videolar 4:3 olarak izlenebiliyor artık youtube da.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Güncel yazılım ve kanal listesi için;

http://www.vesteldriver.com/

Bende aldığımda vardı fakat pek kullanmıyordum zaten.

Son yazılımla youtube uygulaması daha hızlı çalışır olmuş. Ayrıca 4:3 videolar 4:3 olarak izlenebiliyor artık youtube da.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar aynı ekran ölçüsü ve özelliklerine sahip vestel ve luxor markalar arasında ne fark vardır. 40" tv alacağım 2 adet 3d olmasın dahili uydu alıcı olsun yeter sizce ne almalıyım.birde vestel 7120 ile 7070 arasında fark varmıdır cevaplara teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: cangiri

Arkadaşlar aynı ekran ölçüsü ve özelliklerine sahip vestel ve luxor markalar arasında ne fark vardır. 40" tv alacağım 2 adet 3d olmasın dahili uydu alıcı olsun yeter sizce ne almalıyım.birde vestel 7120 ile 7070 arasında fark varmıdır cevaplara teşekkürler..

Aynıdır ikiside tek fark fiyat belkide kumandası acilirken vestel yazmamasi kapanirken goz kirpmamasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artukovic

quote:

Orijinalden alıntı: cangiri

Aynıdır ikiside tek fark fiyat belkide kumandası acilirken vestel yazmamasi kapanirken goz kirpmamasi

Alıntıları Göster
    Ben bu Pvr olayini çözdüm.
    Pm ile bana yaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: burakH07

Ben bu Pvr olayini çözdüm.
    Pm ile bana yaz..

Alıntıları Göster
    2 ay önce bende Vestel 40FA7100 almıstım pvr özelliğinin olmadıgını sonradan farkettim. Kızım için sevdiği cizgi flimleri kaydetmem gerekiyor.
    Pvr özelliğini bu tvde kullanma sansım varmı? yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adrooo

2 ay önce bende Vestel 40FA7100 almıstım pvr özelliğinin olmadıgını sonradan farkettim. Kızım için sevdiği cizgi flimleri kaydetmem gerekiyor.
    Pvr özelliğini bu tvde kullanma sansım varmı? yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba bende vestel 50FA sersis mb96 anakartlı bir televizyon var pvr özelliğini açmak için bazı arkadaşlar bir yolunu bulduğu ve pm atılmasını istemiş ben forum içersinde ilgilii tüm mesajlara pm attım ama maalesef dönüş olmadı... Muhtemelen yoğun veya işleri vardır.... bu arkadaşların bulduğu çözümü paylaşmak isteyen arkadaşlardan yardım istyorum.... şimdiden teşekkürler

• murart M kullanıcısına yanıt
    PVR konusunda bende merakla yardım bekliyorum... PVR özelliğini herkes kullanmıyor belki.. ama kullananlar kıymetini bilir...
    Firma ne hikmetse..!! bu özelliği kaldırmış.. Ama daha önce aktif idi... Diğer marka TV lerde aktif...??
    Maliyeti düşürmek mi hedef..? Bu bir müşteri memnuniyeti..!! Yeni bir yazılımla firmanın bu özelliği aktif hale getirmesini
    bekliyoruz... Bunun yüzünden Tv den vazgeçenler var... Firma yetkililerine duyurulur....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.