Bildirim
Vestel Led TV'lerde kaldırılan PVR özelliği geri gelsin . . . (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
pvr özelliği ni nasıl aktif edecez pm atın demiş bi arkadaş nasıl yazsaydınız ya devlet sırrı sanki !!!!
modelim 7175 -
Yaklaşık iki sene boyunca aradığım bilginin nihayet çözümünü bir yerde buldum. Googleye "Vestel Smart tv Sw Profile Bin Patcher ile Modlama İşlemi" yazarsanız gerekli bilgileri orada bulursunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kani6161 -- 30 Ekim 2017; 19:29:49 > -
Pvr özelliği günümüzün olmazsa olmaz özelliklerinden bence bir yere giderken kaydet tuşuna basıyorum dönünce kayıt olan yayını izliyorum. Ben Vestelden bu özellik kalkınca LG tv aldım ve çok memnunum. Bu özellik geri gelirse Vestel ilk tercihimdir. Vestelden ricam bluetooth özelliği koysunlar artık tvlere gece tv izlerken çok ses oluyor bluetooth kulaklikla bağlanıp son ses tv izlemek keyifli olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toshiba 49l2863dat için kayıt özelliğini aktif etmenin bir yolu var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X