Şimdi Ara

Monaco - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu | 2.Maç (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
793
Cevap
0
Favori
16.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir takip etmiyordum futbolu. Kalede neden Ertuğrul vardı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir fenerbahçeli olarak takımdan soğudum 2 senedir maçlara gitmiyorum geçen sene uefa maçları dışında hiç bir maçı izlemedim soğuttular futboldan . Dünkü oyunda beşiktaşı koysaydın lig'de oynadığı oyunu oynasaydı dağıtırdı monaco'yu yazık çok yazık .
  • Yazik oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

Uzun süredir takip etmiyordum futbolu. Kalede neden Ertuğrul vardı?

Volkan sakat Fabiano ağzından ameliyat oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3arbar

takımın başında simione olsaydı muhtemelen şöyle bir 11 ile maça başlardı.

önce defansif bir 4-4-2 ile maça başlardı.

fabiano

wiel--kayer-şikertel-ismail

ozan--topal--souza--salih

------emeinike--transfer (grizman tarzı kısa boylu hızlı bir forvet)

gelelim eşleşmeye. ozan saul niguez rolünde.salih koke rolünde gabi ve tiago topal ve souza oluypr.emenike torres,

fener geriye düştüğünde yapacağı değişiklik şu olurdu.souza çıkardı yerine stoch(carrasco) girerdi ozan souzanın yerine göbeğe kayardı.simione genelde böyle yapıyor.zorlu maçlarda cm bozma niguezi kanata koyuyor.gole ihtiyacı varsa kanatlarda iki yetenekli isme şans veriyor.çıkardığı isim tiago oluyor.

4 lü defans ve orta sahada sağlam duran 4 lü bir hat

fener top rakipte iken 5 li defans şeklinde ip gibi diziliyor.buda orta sahayı yani ikinci bölgeyi rakibe teslim etmek demek.oysa 4+4 gibi iki hatlı bir dizilişte rakip önce ortadaki dörtlüye tosluyor.beşli dizilişte rakip her gelişinde fenerin bekleri ile birebirde kalıyor.

defansif oynatmayı seven vitorun niye a.madridi değilde italya milli takımına özendiğini anlamış değilim.kardeşim defansif oynatmayı seviyorsan bu işin kralını an itibariyle a.madrid yapıyor.oynatsana 4-4-2

Topal souza

• Bir Galatasaraylı olarak bu konudaki Gs-Bjk-Ts li arkadaşlara sesleniyorum. Ligte ne dalgasını yapıyosanız yapın ama avrupadaki maçlar ülkeyi temsl ediyor, anlam veremiyorum size, ayrıca rakip bir fransız takımıyken,yaptığınız ayıp
  • maçı izleyemedim ama özetine baktım şimdi fenerin hakkı yenmiş , hakem hatası ve şanssızlık yüzünden elendiniz niye takıma kızıyorsunuz ki
  • Son 6 senedir... Cl ve Uefa ön elemesi fenere yaramıyor... herhalde fenerin ön eleme fobisi var arkadaş

CL: Young Boys BSC, Spartak Moskova, Arsenal, Shakhtar Donetsk, AS Monaco

EL: PAOK FC

Fener dua etsin de Midtjylland tarzı takımlar gelmesin. Molde faciasının bir benzerini yaşar
  • Zaten ülkemiz ligi gittikçe zevksiz izlenmez hale geldi. Avrupa'da ön elemeden kaybetme alışkanlığı da olunca hepten Türk futbolu bitmiştir. Bu geçen sezon 8000 kişilik seyirci ortalaması önümüzdeki sezon 4000-5000'e düşer sanırım. Yazık oluyor ülkemize.

• Duzgun bi takim gelse bari

• Bu sayılara rağmen tff başkanının çıkıp yeni stadlar yapıyoruz çok güzel seyirci de geliyor passolig seyirci sayısına olumlu katkı yaptı demesine ne demeli neden türk futbolunun ilerleme kaydetmediği ortada ama anlayana
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaxa171

Bir Galatasaraylı olarak bu konudaki Gs-Bjk-Ts li arkadaşlara sesleniyorum. Ligte ne dalgasını yapıyosanız yapın ama avrupadaki maçlar ülkeyi temsl ediyor, anlam veremiyorum size, ayrıca rakip bir fransız takımıyken,yaptığınız ayıp

Ya bırak kardeşm su kuru edebiyatı. Yok ülke puaniymis yok bilmem neymiş. Zerre kadar umrunda değil bu ülkedeki bu geri kalkışlı ile istediğin kadar puanı verdiler yine de bi halt olmaz. Bu zamana kadar hep Fenerbahçenin yabancı sınırlaması ile avrupadan elendik hep onca cop turk futbolcusuna dünyanın parası verildi. şimdi bunu sağlayan turk takımını mi destekleyecem. Şimdi yerin dibine gidiyoruz yabancı sınırlamasıni kaldırdılar.. Gs dışında beter olsun diğer turk takımları zerre umrunda değil hiç desteklemedim turk takımlarını.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

Son 6 senedir... Cl ve Uefa ön elemesi fenere yaramıyor... herhalde fenerin ön eleme fobisi var arkadaş

CL: Young Boys BSC, Spartak Moskova, Arsenal, Shakhtar Donetsk, AS Monaco

EL: PAOK FC

Fener dua etsin de Midtjylland tarzı takımlar gelmesin. Molde faciasının bir benzerini yaşar

Liverpool 8-0 Beşiktaş
    Liverpool 8-0 Beşiktaş
    Liverpool 8-0 Beşiktaş
    Liverpool 8-0 Beşiktaş
    Liverpool 8-0 Beşiktaş
    Liverpool SEKİZ-SIFIR Beşiktaş

Bundan büyük hezimet mi olur be ezikleeer rezil ettiniz tarihe geçtiniz.

• Monaco penalti dogru karar.fenerin bir penaltisi var(ele carpan top). Emenike'nin gol ofsayt.yok hakem dogramis diye aglamaya gerek yok.

• Maalesef fenerin hakem vs diye aglamaya hakki yok. Dunya tarihinin en buyuk sike organizasyonundan kagit uzerinde aklattirdiniz kendinizi. Suan cl de olmaniz bile mantiga ve vicdanlara ters zaten. Onca insanin ahı var. O kadar insanin hakkini nasil ödeyeceksiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

Maalesef fenerin hakem vs diye aglamaya hakki yok. Dunya tarihinin en buyuk sike organizasyonundan kagit uzerinde aklattirdiniz kendinizi. Suan cl de olmaniz bile mantiga ve vicdanlara ters zaten. Onca insanin ahı var. O kadar insanin hakkini nasil ödeyeceksiniz?

Yuh be yuh hala boş muhabbet. Demek sizin şampiyonluklar hakan şükür ün fetö ye yakınlığından dolayı verilmiş hadi bakıyım .

Adamlar hakemleri bile idaresine almış kalkmışsın hala kağıt üzerinde tabi ya hoşunuza gitti dolu dizgin giden fener tökezledi de aradaki fark büyümedi

• quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

Maalesef fenerin hakem vs diye aglamaya hakki yok. Dunya tarihinin en buyuk sike organizasyonundan kagit uzerinde aklattirdiniz kendinizi. Suan cl de olmaniz bile mantiga ve vicdanlara ters zaten. Onca insanin ahı var. O kadar insanin hakkini nasil ödeyeceksiniz?

Bir gram hukuk bilgisi olmayan, yargılama nasıl yapılır bihaber, o dosyların kaç tane hakimin, heyetin, bilirkişinin önünden geçtiğini bilmeyen sıradan vatandaşın kahve ağzıyla her konuda yorum yapmasından farkı yok bu lafların.

Fenerbahçe hukuk önünde aklanmıştır. Vicdanen aklanmıştır. Kaldı ki son olaylardan sonra Fenerbahçe'ye kurulan tezgahlar da su üstüne çıkmışken her şekilde aklanmıştır.

Artık bu anlamsız konuşmaları bırakın.
  • Fenerbahçe'ye özgürlük demokrasi diye miting mi yapsak aziz korkar da gider belki

• Keske 1 gol daha atsaydı

• Top yuvarlak yapicak bisey yok.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.